УЖАС

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
ЗЪБЧО
новобранец
новобранец

Re: УЖАС

Мнение от ЗЪБЧО »

За съжаление всичко си е по старо му.Вчера 18 ти април Тича отново е пълна с мрежи. Никаква ИАРА не се видя през целия ден.Най вероятно за да не безпокоят тяхните хора.Че всичко е договорено е повече от ясно.Ха после да гласуваме за тези тъпанари дето я измислиха ИАРАТА за да намерят работни места на съпартизаните си, а за това удължение с няколко дни ни скъсаха нервите до последно./Демек вижте колко сме важни от нас зависи дали ще сте щасливи или не/.Бах ти държавата.САМО ЧЕ ДА ЗНАЯТ ЧЕ РИБОЛОВЦИТЕ СМЕ АРМИЯ КАКВАТО НЕ СА И СЪНУВАЛИ И МОЖЕ И МАЙКАТА ИМ ДА РАЗПЛАЧЕМ.
И ЖЕНАТА ЩЕ Я ГЛЕДАМ АКО Е ПЛУВКА
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

на 18.04.09г и аз бях на тича и бях решил да търся таранката по плиткажа ,но какво мислите заварих там.http://media.snimka.bg/2728/011710553.jpg http://media.snimka.bg/2728/011710564.jpg
хората си хвърляха серкмета върхо таранката .друга група бяха нахвърляли капани за сомове както и мрежи...
и как така иара да не знае какво става?
всичко знае но си трае>>>>защото са мишоци.....и така ще си църкат цял живот......
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

AMUR4ETO написа:на тича винаги е имало мрежи.предимно са селски терикати от блиските села.но проблема не е в мрежарите а в иара.агенция иара просто не иска да си свърши работа .защо ли?-------защото получава облаги от определени хора...много пъти съм казвал че в българия има браконерска мафия...която е тясно свързана с накои територялни звена на иара.много от браконерите направиха палати от браконество и от там им идва голямо самучуствие и се мислят че вечно ще бъдат така...докото не се прокара петицията ще бъде така ...браконерството трябва да стане криминално дияни а агенция иара не трябва да съществува ...трябва да се направи нова сдружение на любителите рибари ,което да бъде оправлявано от нас рибарите...
:smt023
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

ето ги селските тарикати на тича със серкмета
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”