Баластриерите до с.Пролом

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Баластриерите до с.Пролом

Мнение от absent »

петко стоянов написа:Тури някоя точка някъде бре :evil: ........

на другата тема ще ги "Турам" :) :drinkers:
Изображение
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

SONY написа:Здравейте.Някой случайно да има информация за тези баластриери до река Стряма под село Пролом?Виждам ,че са разрешени през забранителния период.До сега не ги бях чувал изобщо,докато не погледнах наредбата за разрешените обекти по време на забраната.Очаквам карловската група да сподели,понеже е в тяхния район.Драснах лично и на бачо Илия.Излиза ли нещо и какво?Какви са характеристиките на баластриерите,обрасли ли са,какви са дълбочините и т.н.Ако качите и някоя снимка ще е още по-добре.Благодаря.

SONY иначе ако си захраниш ще доидат излизаха хубави каракуди по половинка на червен и червеноперки на бял рибата зима до шаварите ако ходиш драсни 1 коментар :) и наслука
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

IDA написа:Не спорете. Става дума за едни и същи дупки :idea: Водят се по документи "Пролом", понеже са в землището на село Пролом, община Хисар. Иначе са по известни като Баненската сепарация :idea: :D
Kak oбщина Хисар бре ей :D :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Това Пролом си го знаете вие,аз си ги знам на Песнопой.До Абсент-а,малкия внимавай с тона,когато ти се правят забележки,да не изгърмиш
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Все едно.Важното е ,че се изяснихме :wink: Боги и аз знам,че се водят към общ.Хисар.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

dekata написа:Все едно.Важното е ,че се изяснихме :wink: Боги и аз знам,че се водят към общ.Хисар.
Село Пролом винаги е било и ще бъде в общ. Карлово http://www.tiklisura.hit.bg/karta.html
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Става въпрос за самите дупки.Преди когато онзи Иван се правеше на "сайбия" на голямата дупка(без никакво законово право)колеги се бяха оплакали в ловното(или горското не си спомням)в Карлово.От там им бяха казали да се обърнат към техните колеги в Хисар,защото дупките били на територията на хисарското ловно(или горско) :roll: Ако мен са излъгали,аз лъжа теб :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

абе те си подмятаха топката двете горски а онзи си въртеше мрежите и вадеше 10-15 килограмови щуки :shock: :shock: :shock: . Точно този район се пада Карловската община ама същност няма значение. Важното е че риба там има. Перки, каракуди, линове, мренки и др. :D
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

:smt023
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

BZI написа:..абе те си подмятаха топката двете горски а онзи си въртеше мрежите и вадеше 10-15 килограмови щуки ..
Абсолютно точно! Синът му, Станислав Симеонов служеше в моята батарея и ми е споделял, че са хващали такива щуки там, с мрежи, ама след като рибарите са си тръгвали...Иначе са им взимали парите! :evil: Е, сега вече реката там си взе обратно "имота"!
NIKA
новобранец
новобранец

Мнение от NIKA »

Пиши на кирилица !!!
slivnalia
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”