Моля помогнете

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Моля помогнете

Мнение от BZI »

поинтересувай се нещо за RACING и сам ще разбереш за един сезон да се състезавам ще ми трябват поне 100 000 лв ........
Абе я аз да видя за Априля или Кавазаки ще поръчваме части че нещо са обърках :D :D :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

петко стоянов написа:
NITro`bE написа:
sapuna написа:700 с каската,и пак са прекалено много! :wink: /и таз тема уйде :lol: /
поинтересувай се нещо за RACING и сам ще разбереш за един сезон да се състезавам ще ми трябват поне 100 000 лв ........
:shock: Нитракис...за толкос пари ща обявят директно за шампион на БГ!!!
тези пари са нищо за този спорт колега :( това е много скъп спорт ...та със баща ми решихме за да могат да ме забележат СПОНСОРИТЕ че имам талант трябва да съм със някакъв обикновен мотор за да си проличи кой го може и кой не .... та затова правим симсонката просто трябва да се отличавам
  • Изображение
TT България 2011
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Успех!Ма тоя симсон не е ли мн ретро вече :roll:
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

BZI написа:
Абе я аз да видя за Априля или Кавазаки ще поръчваме части че нещо са обърках :D :D :D :D :D :D
ти виш за тях за какви суми става на въпрос :D
и ви моля без повече СПАМ ,ако можете помогнете
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

NITro`bE написа:
snegk написа:За тез пари ще си купя цял симсон :wink:
да доста хора мислят като тебе :D мотора до тука ми е стъпил над 7 000 лв :D
:shock: :shock: :shock: Че моя КТМ ряпа да яде пред твойта симсонка,май че моя е и по-евтин.
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

brutalss написа:Изображение Това ли колега струва 7000 лв. :shock:
Нитро маи си превишил нитратите или е имало тревица аааааааа ,палавник си ти :D :D
:weedman: :weedman:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
bobi_rad
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bobi_rad »

Симсона си е симсон много як
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

май някой се бъзика с мен,........................, и матора на скрап,тва последното е факт преди 20 години , а само заради заглавието дето е написано ,бих помогнал ,ама много ,бих........................помогнал, а помагайки! как помагам, при моленееее ,направо ми се приМОЛВА пред мисълта как да помогна ,не че на съм помагалник ,ма помагайки на помощ много помагам ,сърце ми рипа да помогна на помощнотърсника :axe: :axe: той живота ги отсява ,като росна плява
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Може малко да се е поизхвърлил пича с цената,ама ако може му помагайте ,ако не,не се ебавайте.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

няма да се обяснявам всичко по двигатела няма нищо общо със оригиналното ! това е все едно да конструираш нов двигател... като незнаете за какво става на въпрос не се излагайте и не се базикайте ... българска работа
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Yamaha 1000 R1 2002 г. :arrow: Мощност 163 к.с. 1000 куб.см водно охлаждане, пистов :arrow: 28365 км :arrow: Син като смърта :lol:
6500 лв му търсим :wink: шлемовете и облеклото бонус! :lol:

п.п извинете ме за спама :oops:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

:D не ми трябва бащата има сузуки к8 :P на първа вдига 180 :D ... но двутактовата машина си е друго нещо пък и в по горен пост бях написал за каква цел използваме симсонката
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

R1 е мотор за хора които смятат да напускат този свят. Много хора се избиха с такъв мАтор :( Истинска оса !
Иначе преди време ми предлагаха Хаябуза за около 8500.. Та това чудо на техниката на цена от 7000лв не мога да го проумея .. Пък и Симсон .. Тва трябва Карлосон да се качи на него и с перката да му дава още мощ за да дръпне въобще :)
Сега сериозно ! Колега , тука сме що-годе все зрели хора и да се изхвърляш в цената и то пред нас .. Не върви .. Те , на кафе с група мацки . може ! Сега като се замисля каква атракция е пред тия малолетните мръшляци с многу грим Голф 1.4 "GTI" с неонови ламБи отпред, отзад, отдолу, че и дори в запалката, що па твойта Симсонка да не е "Дъ Бест" :) Ако пък това е истина , жалко за теб щото за тия пари щеше да си купиш японски стоков мотор с доста по-добри показатели. Надявам се да е бегачка и се радвам,че сред нас има претендент за титлата ! Ние сме с теб !!! Виж какво ще отговори селъра пък ще го мислим.. Питай го и на каква стойност ще го пише... :)
Не се обиждай и горе главата ! Може към стикерите да добавиш един и на този форум .. :) :) :)
Roshav_Doktor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Roshav_Doktor »

Ако си поръчаш нещата от тук http://ebay.co.uk/ ,ако ги има де ще ти излезе по ефтино!Паунда сега е нисък!Баща ми пазарува от тук,сметка в epay и с royal mail до 5 дена ще имаш нещата! :wink:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
leonardo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leonardo »

То момчето от къде тръгна, пък стана цифромания и мааааалко се поизхвърли.... :) Но на мен определено ми беше интересно всичко... Все пак момчето си мисли там нещо и помоли за помощ, ако някой може да му помогне нека само той да пише...
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”