Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моля помогнете
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Моля помогнете
Абе я аз да видя за Априля или Кавазаки ще поръчваме части че нещо са объркахпоинтересувай се нещо за RACING и сам ще разбереш за един сезон да се състезавам ще ми трябват поне 100 000 лв ........

тези пари са нищо за този спорт колегапетко стоянов написа:NITro`bE написа:поинтересувай се нещо за RACING и сам ще разбереш за един сезон да се състезавам ще ми трябват поне 100 000 лв ........sapuna написа:700 с каската,и пак са прекалено много!/и таз тема уйде
/
Нитракис...за толкос пари ща обявят директно за шампион на БГ!!!

ти виш за тях за какви суми става на въпросBZI написа:Абе я аз да видя за Априля или Кавазаки ще поръчваме части че нещо са объркахпоинтересувай се нещо за RACING и сам ще разбереш за един сезон да се състезавам ще ми трябват поне 100 000 лв ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

и ви моля без повече СПАМ ,ако можете помогнете
- dedeff
- разбира нещата
NITro`bE написа:да доста хора мислят като тебеsnegk написа:За тез пари ще си купя цял симсонмотора до тука ми е стъпил над 7 000 лв

Без жени можем,без риболов не можем!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нитро маи си превишил нитратите или е имало тревица аааааааа ,палавник си тиbrutalss написа:Това ли колега струва 7000 лв.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- вече хвърля и на тежко
Симсона си е симсон много як
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
май някой се бъзика с мен,........................, и матора на скрап,тва последното е факт преди 20 години , а само заради заглавието дето е написано ,бих помогнал ,ама много ,бих........................помогнал, а помагайки! как помагам, при моленееее ,направо ми се приМОЛВА пред мисълта как да помогна ,не че на съм помагалник ,ма помагайки на помощ много помагам ,сърце ми рипа да помогна на помощнотърсника
той живота ги отсява ,като росна плява

-
- фен клуб-скобар
Може малко да се е поизхвърлил пича с цената,ама ако може му помагайте ,ако не,не се ебавайте.
няма да се обяснявам всичко по двигатела няма нищо общо със оригиналното ! това е все едно да конструираш нов двигател... като незнаете за какво става на въпрос не се излагайте и не се базикайте ... българска работа
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Yamaha 1000 R1 2002 г.
Мощност 163 к.с. 1000 куб.см водно охлаждане, пистов
28365 км
Син като смърта
6500 лв му търсим
шлемовете и облеклото бонус!
п.п извинете ме за спама

6500 лв му търсим

п.п извинете ме за спама

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
R1 е мотор за хора които смятат да напускат този свят. Много хора се избиха с такъв мАтор
Истинска оса !
Иначе преди време ми предлагаха Хаябуза за около 8500.. Та това чудо на техниката на цена от 7000лв не мога да го проумея .. Пък и Симсон .. Тва трябва Карлосон да се качи на него и с перката да му дава още мощ за да дръпне въобще
Сега сериозно ! Колега , тука сме що-годе все зрели хора и да се изхвърляш в цената и то пред нас .. Не върви .. Те , на кафе с група мацки . може ! Сега като се замисля каква атракция е пред тия малолетните мръшляци с многу грим Голф 1.4 "GTI" с неонови ламБи отпред, отзад, отдолу, че и дори в запалката, що па твойта Симсонка да не е "Дъ Бест"
Ако пък това е истина , жалко за теб щото за тия пари щеше да си купиш японски стоков мотор с доста по-добри показатели. Надявам се да е бегачка и се радвам,че сред нас има претендент за титлата ! Ние сме с теб !!! Виж какво ще отговори селъра пък ще го мислим.. Питай го и на каква стойност ще го пише... 
Не се обиждай и горе главата ! Може към стикерите да добавиш един и на този форум ..

Иначе преди време ми предлагаха Хаябуза за около 8500.. Та това чудо на техниката на цена от 7000лв не мога да го проумея .. Пък и Симсон .. Тва трябва Карлосон да се качи на него и с перката да му дава още мощ за да дръпне въобще

Сега сериозно ! Колега , тука сме що-годе все зрели хора и да се изхвърляш в цената и то пред нас .. Не върви .. Те , на кафе с група мацки . може ! Сега като се замисля каква атракция е пред тия малолетните мръшляци с многу грим Голф 1.4 "GTI" с неонови ламБи отпред, отзад, отдолу, че и дори в запалката, що па твойта Симсонка да не е "Дъ Бест"

Не се обиждай и горе главата ! Може към стикерите да добавиш един и на този форум ..

-
- научил се да хвърля
Ако си поръчаш нещата от тук http://ebay.co.uk/ ,ако ги има де ще ти излезе по ефтино!Паунда сега е нисък!Баща ми пазарува от тук,сметка в epay и с royal mail до 5 дена ще имаш нещата! 

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
То момчето от къде тръгна, пък стана цифромания и мааааалко се поизхвърли....
Но на мен определено ми беше интересно всичко... Все пак момчето си мисли там нещо и помоли за помощ, ако някой може да му помогне нека само той да пише...

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....