Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес на морето
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Re: Днес на морето
Бравос!!!!А на Черноморец дали дава
????

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
-
- научил се да хвърля
Браво !!!
-
- разбира нещата
. Само ще уточня, че това е само моя улов и то от брега. Който му се яде сафридец да ходи за риба.
И на мене ми се яде(на баба ми Тинче),амаааа
В Поморие нищоооо
Евала Карид

И на мене ми се яде(на баба ми Тинче),амаааа

Евала Карид

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Еваларка Карид.
Абе някой варненец с лодка няма ли да се похвали ?
Абе някой варненец с лодка няма ли да се похвали ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Local
- учете се от него
Голяма касапница е тия дни по морето, дано лееекинко повече да се задържи сафридакис. Браво Карид!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
Нерде ве КрасиLocal написа:Голяма касапница е тия дни по морето, дано лееекинко повече да се задържи сафридакис. Браво Карид!

Къде ве Краси

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Очите ми станаа на бюлюри
Яко си ги наскубал
Дано така да ти върви през цялата година

Дано така да ти върви през цялата година

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
Германката, Маслен нос, Коракя... кой където ги докопаtolio_pm написа:Нерде ве КрасиLocal написа:Голяма касапница е тия дни по морето, дано лееекинко повече да се задържи сафридакис. Браво Карид!![]()
![]()
![]()
Къде ве Краси![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
А сега, когато умората премина, но пък лека мускулна треска ме тресе преминавам към основния репортаж. Нали ви казах, че започвам отзад напред.
Ставане в 4 и 30 и в след час на морето. Малко рано, ама няма нищо
. Тъкмо ще остане време и за малко фото. Обичам ги тези излети, когато съм първи на скалите и започвам да се чудя дали щом няма никой ще има риба. От дясно в сумрака се виждаше Маслен нос

а от ляво тази гледка

Странно, че всъщност беше доста по-светло. И само не си мислете, че съм кукнал в 4 и 40 ч на морето. Просто фото не беше преминало към лятното часово време. Всъщност бе 5 и 40 и двойка делфини далдисваха нахално близо до брега. Ранното идване се оказа оправдано, понеже в 6 и 15 ч вече нямаше свободни места. Риболовът започна тегаво с 5 единични едри сафрида за час. Бях сложил едно перушинено чипаре, което не си знаеше годините-сигурно двайсет(подарък от дядо ми) с куки №10. Все пак съм подготвен за граца. Сетне започнах да експиреминтирам с зелено, синьо ламе и комбинация от перушина и ламе с флорокарбонов повод, ама риба йок. Колегите до мен и те се бяха отчаяли. И точно втози момент на униние ми звънна гесеема-Каридата се интересуваше "ко стаа". Явно ми беше на кадем, щото след разговора с него към осем и нещо отново сложих ветеранското чипаре и кат ги метнах-по пет по шест. Все едри парчоци. Близо час и половина до 10 без нещо буквално нямах празно хвърляне. Около мен другите странно защо вадеха рядко и то по 1-2. И тези моменти ги обичам много
. Идваха колеги да ме питат и оглеждат чепарето. Викат " и ний сме с перушина ама нищо не вадим". Мойто е специално отлежало им отговарям и продължавам скубането. Към 10 ч спря и след полвин час пак се завъртя пасажа, като вече и другите взеха да задънват кофите. Един до мен сподели-повече от три наведнъж не съм хванал днес- сигурно защото в училище бях тройкаджия. Чак сега загрявам защо аз ги дърпам по 5-6 наведнъж
По едно време му звъннаха авери от Коракя-били хващали доволно и той се изнесе натам.
Странен риболовец се появи около обяд с бегач на гърба и надолу по скалите. Казаха ми, че бил данъчен и редовно идвал на ход от Бургас с въдицата. Съблече се по бански прецапа малко морето до едно островче и заразгъва пръта. Евала на такива рибари па макар и данъчни
За сефте хващам и няколко цаци(ама риби) и няколко миджита и поне десетина морски кончета, но както казват сладководните колеги си плуват
обратно в морето. Към 14 ч. рибата отново изчезна, аз скъсах колкото и да го пазех вълшебното чипаре и се изнесох към това местенце

да видя какво прави дядо поп. Ами натиска си парцалите 7-8 попчета за 2-3 часа.
Фотосесията у дома

Излизаха и такива мушмороци, но инцидентно

Гъстите мутранти като този бяха голяма тръпка

И последно лице в лице

В заключение довечера дядото,Каридата и Карид ще маат пържен сафрид с бирчок и пресен чесън.
Странна година се заформя. За сефте хващам сафрид през април и то в такива количества, а каи от 3-4 излета 15- 20 бр. общо. Това е. И другия път май ще нося зарганджийската кофа за сафрида
. Поздрави.
Ставане в 4 и 30 и в след час на морето. Малко рано, ама няма нищо

а от ляво тази гледка

Странно, че всъщност беше доста по-светло. И само не си мислете, че съм кукнал в 4 и 40 ч на морето. Просто фото не беше преминало към лятното часово време. Всъщност бе 5 и 40 и двойка делфини далдисваха нахално близо до брега. Ранното идване се оказа оправдано, понеже в 6 и 15 ч вече нямаше свободни места. Риболовът започна тегаво с 5 единични едри сафрида за час. Бях сложил едно перушинено чипаре, което не си знаеше годините-сигурно двайсет(подарък от дядо ми) с куки №10. Все пак съм подготвен за граца. Сетне започнах да експиреминтирам с зелено, синьо ламе и комбинация от перушина и ламе с флорокарбонов повод, ама риба йок. Колегите до мен и те се бяха отчаяли. И точно втози момент на униние ми звънна гесеема-Каридата се интересуваше "ко стаа". Явно ми беше на кадем, щото след разговора с него към осем и нещо отново сложих ветеранското чипаре и кат ги метнах-по пет по шест. Все едри парчоци. Близо час и половина до 10 без нещо буквално нямах празно хвърляне. Около мен другите странно защо вадеха рядко и то по 1-2. И тези моменти ги обичам много

Странен риболовец се появи около обяд с бегач на гърба и надолу по скалите. Казаха ми, че бил данъчен и редовно идвал на ход от Бургас с въдицата. Съблече се по бански прецапа малко морето до едно островче и заразгъва пръта. Евала на такива рибари па макар и данъчни

За сефте хващам и няколко цаци(ама риби) и няколко миджита и поне десетина морски кончета, но както казват сладководните колеги си плуват
обратно в морето. Към 14 ч. рибата отново изчезна, аз скъсах колкото и да го пазех вълшебното чипаре и се изнесох към това местенце

да видя какво прави дядо поп. Ами натиска си парцалите 7-8 попчета за 2-3 часа.
Фотосесията у дома

Излизаха и такива мушмороци, но инцидентно

Гъстите мутранти като този бяха голяма тръпка

И последно лице в лице

В заключение довечера дядото,Каридата и Карид ще маат пържен сафрид с бирчок и пресен чесън.
Странна година се заформя. За сефте хващам сафрид през април и то в такива количества, а каи от 3-4 излета 15- 20 бр. общо. Това е. И другия път май ще нося зарганджийската кофа за сафрида

Браво! Може да си се уморил, ама тя умората от риболов е сладко нещо.
Пожелавам на всички да се уморят като теб! 

Никоя риба не е по - важна от живота !