Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ех,Странджа
-
- ще става разбирач
Re: Ех,Странджа
Баво Краси
. Много ми хареса излета ви. 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Готино място,готина скара...само въдици не видях 

Много хубаво е..... Бил съм в Странджата и ми е познато усещането на дивата природа там, а как ми се ще да ида пак скоро....но доста далечко от Сф 

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- разбира нещата
Евала,много красиво е там,супер разходка сте си спретнали а за скарата красота 

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Браво колега, много е красиво наистина. Поздравления, че не си се изкушил да заметнеш, като си бил на брега на рекатаkrasi81 написа:Въдиците малко ще починат до края на забраната ако не излезе нещо на "платено" и ли на морето платерината но като видях репортажа на jivas май няма да хванат паяжинапетко стоянов написа:Готино място,готина скара...само въдици не видяхсамо групата да се организира

За сафрида имах предвид,не за рекатаdunedanetz написа:Браво колега, много е красиво наистина. Поздравления, че не си се изкушил да заметнеш, като си бил на брега на рекатаkrasi81 написа:Въдиците малко ще починат до края на забраната ако не излезе нещо на "платено" и ли на морето платерината но като видях репортажа на jivas май няма да хванат паяжинапетко стоянов написа:Готино място,готина скара...само въдици не видяхсамо групата да се организира

- YordanDanev
- сериозен играч
- там съм ходил 10тина години на лов със Заберската групаvatus56 написа:Завидях ви...В Странджата наистина е вълшебно. До преди 5-6 години с тайфата си имахме установен режим - една седмица на р. Велека в близост до "Тракийския лагер" - романтично, диво и дивно, не може да се опише с думи и след това отивахме на морето. Това го правихме десетина години наред и имаме незабравими спомени, ама нещата се промениха и.... Като видях снимките добих усещането, че и аз съм бил с вас. Ами така трябва да се живее, това е истинският живот.Поздрави!

Страшна природа
Ама няма да е лошо да раздаваш и салфетки че с това барбекю.....

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!