косачи и арендатори

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: косачи и арендатори

Мнение от krokibg »

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Последно промяна от krokibg на Пет Май 01, 2009 12:38 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Мдааа,положението по свободните водоеми хич не е розово.Май само кютек,еан и сръбска може да направлява нашего брата. Най-добрия вариант е да вземем нещата в свои ръце-откриваме една сметка плащаме на когото трябва-и те хората си знаят работата-мрежи на огън,некой друг хоспитализиран и т.н.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Извинявам се че снощи,след малко напиване ми падна пердето и изсипах един тон л...на по адрез на скрития елемент.Иска ми се,да не е човек който познавам и дано е така.В крайна сметка,днес в шест часа сутринта,тръгна камион да взима 30 000 бр шаранчета,с парите които сме събирали за зарибяване.Единствената утеха която имаме е че въпреки и набезите/вече все по-малко/до сега за четири години с помоща на хора милеещи за рибите в язовира се постигна огромен успех и рибата в момента е в огромни количества.Преди забраната там беше някакъв панаир и стотици колеги бяха обсадили язовира от край до край за да гонят шаран.Вярно е че и между рибарите има много бракониери и че всички взимат колкото риба хванат а такива като смеещия се елемен се гаврят с нашите усилия.Вместо да пита къде да даде стотина лева и да казва къде има мрежи по язовира,той се гаври.Аз пък му казах какво мисля в прав текст но се извинявам пред вас и трябваше да му тегля едни по-цветущи но на лични.Айде че отивам да пия кафе :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:

handcream
новобранец
новобранец

Мнение от handcream »

:!:
Последно промяна от handcream на Пет Май 01, 2009 12:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Отговорих ти и на лични,и тук ти казвам,трия мненията ми защото не искам да се излагам и наистина ракията си каза думата,за да подпаля като реактивен двигател.За познаването,няма как да те познавам и ако е така,просто си имаш некой друг ник под който те познавам.И накрая,ако наистина те познавам,просто кажи кой си за да нете познавам вече :idea: :idea: :idea: Не е хубаво да се криеш зад друг ник и да си двуличник.Излез от храстите,не си играй на катаджия.А и да беше казал от къде знаеш колко мрежи има на Ивайловград, явно си много информиран !!!

feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

лоша работа с тез бракониери нема оправия.Поне при нас Кричимската област държат по строго сега по време на забраната. На язовир Въча и Кричим дебнат и обикалят органите на реда non-stop ЕВАЛА ЗА ТОВА а през останалото време на годината никви ги нема :roll:
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”