Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Мнение от Краси_поборника »

Аз съм за,да видим офертата.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе нещо,като стана вьпрос за ПАРИ много ИЗПОСТНЯ темичката :roll: ама кво се учудвам и аз-ай правете анкета тогава да се види има ли см да се обсьжда изобщо :mrgreen:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Здравейте колеги,аз съм от няколко месеца във форума,но много харесах снимките от срещата и идеята да се закупи някакво оборудване за бъдещи такива срещи.Моята идея е следната: До колкото знам по селата все още има тук/там палатки които се разпъват по селски събори и селски сватби.Те си имат собственници и те си ги обгрижват и събират след това.Няма ли да е по-удобно срещу някакъв наем да се ползва такова съоръжение,хем както каза един колега във форума ,някой си тръгват по-рано,а тези които останат последни ще трябва да събират шатрата.Така човека чийто собственност са,ще си ги събира и извозва.Отделно цялото това чудо ще изисква и съхранение.Аз поемам ангажимент да проверя на няколко места как стои въпроса с тези палатки и ще пиша какво съм разбрал.Мисля,че ако съберем някой лев за наем,ще е по-удачно,но това е мое мнение.Не искам никой да ангажирам със мнението ми,искам да бъда полезен.Ще се радвам в най-близко бъдеще да се запозная лично със всички които ще бъдат на следващата среща.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Варианти много.Що се отнася до идеята на батМирче,нещата при мен ще са монолитни но ще си ги направя сам защото проекта е голям и не е само навеса за срещи дето ще правя.Тази палатка която искаме да направим за Националните срещи ще бъде за всички други водоеми на които ще се ходи.При мен нямате проблеми стига да имате желание да идвате.Мисля че някой инженер може да направи чертеж - проект за навес който да не е нещо огромно и високо.Иска се да бъде високо колкото шатрите които опъваме и две такива съоръжения на дължината на четири шатри !!!Пак ще се вързват двете една за друга,но когато отидат първите ще вдигнат само първата и ако дойдат повече хора ще се вдигне и втората.Трябва да се помисли сериозно по въпроса и не подценявайте това че се наемам да я разнасям из цяла България на всяка среща където и да бъде тя !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Какъвто и вариант да се избере аз участвам!
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Досега не съм идвал на НС, а може би в бъдеще и да дойда. От палатки и тенти не разбирам, но стигне ли се до събиране на пари..... и аз ще внеса своя дан. С други думи....определено ЗА...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

на мен тази национална среща ми беше първата и ми хареса затова съм за
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

И аз съм "за"; може би най-добрия вариант е както предлага Любо- два или три по-големи модула с "Г" ( "П")-образно свързване, които ще се разпъват ( събират)модул по модул, в зависимост от увеличаването( намаляването) на присъствието; не е лошо да се помисли и за някакъв постоянен контингент от сгъваеми маси и столове :idea: 8)
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

А не може ли направо да си съберем пари за 10-на шатри и някои(или няколко) да ги транспортират на срещите Иначе много голямо ми се вижда това съоражение дето го мислите ще ви трябва камион :P Иначе каквото решите за пари ще събирам и давам за някой ако е непосилна сумата бих предложил и на няколко вноски ако нямате нищо против .
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

undergrounder написа:Здравейте колеги,аз съм от няколко месеца във форума,но много харесах снимките от срещата и идеята да се закупи някакво оборудване за бъдещи такива срещи.Моята идея е следната: До колкото знам по селата все още има тук/там палатки които се разпъват по селски събори и селски сватби.Те си имат собственници и те си ги обгрижват и събират след това.Няма ли да е по-удобно срещу някакъв наем да се ползва такова съоръжение,хем както каза един колега във форума ,някой си тръгват по-рано,а тези които останат последни ще трябва да събират шатрата.Така човека чийто собственност са,ще си ги събира и извозва.Отделно цялото това чудо ще изисква и съхранение.Аз поемам ангажимент да проверя на няколко места как стои въпроса с тези палатки и ще пиша какво съм разбрал.Мисля,че ако съберем някой лев за наем,ще е по-удачно,но това е мое мнение.Не искам никой да ангажирам със мнението ми,искам да бъда полезен.Ще се радвам в най-близко бъдеще да се запозная лично със всички които ще бъдат на следващата среща.

:!: :!: :!: :!:

Ето това е нашето решение

Даваме примерно еди колко си лв и ни я носят на място, разпъват и след това сгъват. Не се занимаваме с нищо.
Дайте да се опитаме да намерим такъв човек :roll:
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Тез юнаци продават готови шатри от 9 до 200 м2.
http://www.delicatering.bg/content/view/102/278/
Тези пък дават под наем:
http://www.officepart.com/bg/rentals.php#1
Това са начините на свръзка с горната фирма,като най-голямата им шатра е за над 150 седящи места.Опа грешка:Име: Шатра масивна 300 кв.м.

Описание:
Капацитет 400 места правостоящи, 320 места седящи
Размери: 20x15 м
Височина: 3.8/2.8 м

София
бул. "Цветан Лазаров" 13, офис 716
тел./факс: 02/ 978 25 48
мобилен тел.: 0898 777 570; 0898 777 572
e-mail: info@officepart.com
niki@officepart.com

Тук също
http://www.topobiavi.com/index.php?acti ... _id=191178
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Чет Май 07, 2009 7:05 pm, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Аз също съм ЗА!Каквото се реши и трябва да се даде ще помогна,все пак за наше улеснение става въпрос.За сега нищо не ми идва наум,но мисля че идеята на колегата с наемането на такава е добра.
А що се отнася за това,от няколко малки като на НС-5 да се прави една обща,мисля че не е много удачно-на доста хора им капеше вода във вратовете.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

И в ракията им капеше бре.А туй по-лошо. :D
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Aз съм против това да се наемат шатри.
Заедно с транспорта,наема ще е доста солиден и при по малък брой участници ще се плаща като за хотел 2**.
Идеята за два модула за по 50 души е като,че ли най-приемлива.
Прави се скелето и нашия човек я "облича".
Това нещо по обем си е за един нормален бус и си остава за форума,дори и за срещи извън националните.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И аз така мисля.С два наема или три,ще сме си направили наша си собственна с лого ако трябва отгоре та от далече да се вижда.Модулите ги нарисува Джокерчето/колегата който ще направи платнището/само да се направят професионално и точно по модулите за които му дадем размерите ще направи и платнище.Също така идеята за постоянни маси и столове е прекрасна, но това няма как да стане защото тогава наистина си трябва камион.Може обаче да се наемем двадесетина човека които да купим по една такава маса с по четири стола и да са от една марка и да са здрави за да издържат на всичко :shock: :roll: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: За мен решението е собственна на ФОРУМА шатра и да не се занимаваме с наеми и т.н.Иначе,можем да си купим и готови два-три модула но те ще започнат да пропускат защото са от плат.Тези дето ще ги направи Джокера,мисля че ще са от платнищата за камионите а те са непромукаеми :idea: :idea: :idea: Ще имат и страници за да нени вали дъжд и да не духа вятър :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”