Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Две таранки
Re: Две таранки
а какви са тия КОИ? а за пез гато - това много ми прилича на американските Cat Fishnordf написа:Има дори и "КОИ".Има шаран ,костур ,местният вид сомчета наречени "пез гато"/риба котка или котешка риба/ и прословутите слънчевки .Поне тези видове съм ловил ....zurnacia написа:... а тоя гьол хората ли са си го зарибили или просто си има ...

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за улова браво и за гиолчето лошото е че в Бг. Никога неможеш да си зарибиш някое гиолче и да се разважда рибата веднага ще пускат мрежи и простотии луди хора сме балгарите... Аиде наслука и ПОЗДРАВИ.
Браво добри каракуди
- nordf
- вече хвърля и на тежко
zurnacia написа:а какви са тия КОИ? а за пез гато - това много ми прилича на американските Cat Fishnordf написа:Има дори и "КОИ".Има шаран ,костур ,местният вид сомчета наречени "пез гато"/риба котка или котешка риба/ и прословутите слънчевки .Поне тези видове съм ловил ....zurnacia написа:... а тоя гьол хората ли са си го зарибили или просто си има ...сигурно са подобни. браво на човека иначе. тука нашите хора кога ще се сетят за тия неща... дано скоро:) поздрави от София!
KOI- Вид хибриден шаран ,Родината му е Япония ... Красиви са ,нали

Пез гато - този вид

Когато бях там ,едни румънци идваха и го оглеждаха ,нищо чудно да го претарашат с нещо ...Мърша има навсякъде ...absent написа:... за гиолчето лошото е че в Бг. Никога неможеш да си зарибиш някое гиолче и да се разважда рибата веднага ще пускат мрежи и простотии ...