Как се лови щука на езеро?

Модератор: sapuna

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Баси тва :
Цитат:
някое дребно "Голди"

за най добрият воблер произвеждан от човешки ръце ми звучи малце ................ просто не знайш точно кое Голди да си вземеш Иначе доколкото знам освен във Видин се подвизаваш и в Софето та начи :
- Отиваш при ЦУМ . Въртиш кръгом и гледаш изотсреща посока " Тодор Александров " . Минаваш подлеза на метрото , изкачваш отсреща " Мария Луиза " и първият безистен у десно . Там точно усреди се намира Балцер магазинчето . Малеее да ни земеш са захротува прекалено с продавачката , ей Ако знайш що народ и е хвърлил око Е та там ги има тез щучета и още сумати убостии .
Значи аз лично "Голди"-то много го тача (и въобще сръбските воблери) и въпреки че не съм особено запален спинингист, точно това е воблера, на който досега единствено :shock: :oops: съм хващал риба (щука, разпер, карагьоз, бяла риба). Това, което казах е че тук в Козлодуй продават само дребните им варианти - под 4 см (или 4.5 бяха :roll: ), които някак си не ми се струват удачни точно за щука. За разпер, костур, клен и т.н. може би...
А за упътването към магазина на Балцер 10х :) :) Сещам се къде е и сега много се чудя, защо така с лека ръка съм го пропускал в ходенията си към София :? Ще го навестя още в събота, като обещавам да не закачам продавачката :wink: :lol: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

А ако тя те закачи? :P
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А ако тя те закачи?
Ш' са напавя на скромен :oops: :oops: :oops: (щот' сигурно ще съм заедно с момата :? )
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”