Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

зарибяване с пъстърва
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: зарибяване с пъстърва
Благодаряrabi написа:То maznislav. Да се зарибява с американка и сивен е тъпо по ред причини, освен това не отговаря на стратегиятя на ИАРА за зарибяване. Те си имат една такава стратегия на кой водоем или река с какво предвиждат да се зарибява. Американката и сивена никъде не фигурират. Друг е въпросът е кога ще стане това нещо ако въобще стане. Но не е хубаво да се зарибява на юруш. Първо трябва да се провери каква риба има в реката и колко. Възрастова структера на популацията и др. такива. Дето трудно се изчисляват. Ако има например в реката 300 броя балканка на хектар се считат че условията са добри и няма нужда от зарибяване. Така че първо проучи каква риба има в реката и колко и тогава пускай само балканка. Тошков чарк е добър избор откъде да се вземе материала.

Аз реката си я знам щотот ходя по нея и 300 броя едва ли има и в 12 км участък който посещавам често. А в горното течение от години не е вадена риба ... не че съм се забързал , но ако чакам ИАРА да зарибят ... пък може и да дочакам

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!