Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Търся директен до 7-8 метра
Модератор: sapuna
Re: Търся директен до 7-8 метра
Колега и аз искам да си купя директна 8-ца и съм горе долу във същия ценови диапазон.Но като гледам саветите на колегите маи ще е доста трудно да се намери нещо сностно за тези пари.Разгледах доста сайтове,и общо взето един лек-200гр. прът струва 5-6 пъти повече от това с което разполагаме ние като пари.Съвсем наясно съм,че пръчка от 500-600 лева,ще е много добра,но все пак трябва да се съобразим с парите.И все пак за около 100-120 лева дали няма да има някакво решение.Или ще трябва да съберем още малко пари и тогава да тръгнем по магазините.Искам да поясня,че аз съм начинаещ(за колегата не знам).Ще се радвам колегите да се отзоват на вапросите и се надявам,че колегата няма нищо против,че ползвам темата ,за да задам и аз някои вапрос относо директна 8-ца.А ако съм го обидил по някакъв начин искам да се извиня предварително.А на всички останали благодаря предварително.
-
- сериозен играч
Моля темата да бъде или заключена,или премахната за да олекне на Сапуна защото (пробихме) магазина 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много си потаен Госте,това не е бал с маски.Гост написа:колега имам нещо предвид за един MAVER на 8м ползван е 2пъти не знам точно модела защото го видях в един магазин съвсем бегло но ми казаха че чисто нов е към 320лв и в момента се продава за 160лв -мога утре да отида до магазина и да проверя точно за какво иде реч и ако имаш интерес ми звънни-0878775808 а и мисля че цената не е твърда -беше оборудван и с ластик не разбрам много от тези пръчки но ми се видя много добра сопа човека който го продава си е закупил уип и директната осмица му станала излишнанещо ми няма иконата с лични и не знам защо така че звънкай ако имаш интерес все пак говориме за MAVER-8м-160лв
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колега,помни едно е да го подържиш в магазина за няколко минути,където ще ти се стори лек,друго е цял ден да ловиш дребна риба с него.Ако е много тежък риболова ще се превърне от удоволствие в тежък физически труд.Най-добрия вариянт е да намериш Accord ,Alba Star или Focus Tournament на старо до 100 лв.Хънтърите мисля ,че са добри до 6 метра.От там нагоре стават доста тежки.Все пак това не е щека а директен телескоп.
TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Имайте в предвид,че не всички въдици ги има в bg online магазините!Обиколете повечко магазинчета и разглеждайте,разпъвайте,клатете и преценявайте кое най-много ви допада на предмишницата.Това от сорта "събери повечко парички и си вземи..." на мен ми се струва глупаво.Сега ви е паднало,което ви е насърце това ще да е вашата въдица,едно е сигурно,че риба ще се лови,без значение колко кила е тя!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Благодаря колеги за отзивите,някой ще послушам други не 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Доколкото разбрах сме с Катана,та да заключвам ли вече?

-
- сериозен играч
Ключ моля,ако може и истриване не възразявам
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Изтриването не е вариант!Възможно е друг колега да се възползва от написаното в темата!
Ако има питания за тази пръчка е достатъчно да ми драснете на лични и отключвам!
Ако има питания за тази пръчка е достатъчно да ми драснете на лични и отключвам!