Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Кукички-колко често ги сменяте
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Кукички-колко често ги сменяте
Докато не се скъса на отсрещния клон не сменям,ама то 20% от замятанията са ми за врабчета така,че ....

-
- разбира нещата
За тези които риболовстват на Овчарица препоръчвам да ги сменят на 24 часа престой във водата, тези които ходят по редовно си знаят защо, просто при по продължителен престой няма да намериш нито връх нито контра
На останалите водоеми обикновенно при късане на тежко и когато трудно слагам червеите на леко!

На останалите водоеми обикновенно при късане на тежко и когато трудно слагам червеите на леко!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- фен клуб-скобар
Като се скъса, сменям, иначе няма да се сетя.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

при риболов на плувка ми отиват от 5 куки до 2 пакета почне ли да пука червея хвърлям
при риболов на бели мрени ми се случи да иэхабя 4 пакета куки эа един ден камъняка ги эатъпява яко и говора эа качествени куки
при риболон на шаран на дъно има ли камъни след всяка риба сменям куката и повода иначе на две три риби пак сменям эадължително
при риболов на бели мрени ми се случи да иэхабя 4 пакета куки эа един ден камъняка ги эатъпява яко и говора эа качествени куки

при риболон на шаран на дъно има ли камъни след всяка риба сменям куката и повода иначе на две три риби пак сменям эадължително
-
- кандидат преподавател
Въобще не сменям - прекалена префърцуненост.Обикновено се късат преди да им е дошло времето за смяна.Говоря за риболов в условията на планината,където има много закачки,особено при смяна на мястото,което не е с разузнато от преди дъно.
-
- сериозен играч
Аз с 4 пакета карам няколко годиниslavi253 написа:при риболов на бели мрени ми се случи да иэхабя 4 пакета куки эа един ден камъняка ги эатъпява яко и говора эа качествени куки![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако сам не можеш да прецениш.....Въздържам се от мнение..........Всеки от нас лови с различни видове куки,при различни условия,миродавно ли е моето мнение,като използвам само качествени куки и ловя при условия ,различни от твоите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- carpsliven2
- сериозен играч
Бараш куката и ако е остра си хващаш .. ако вземе да се затъпява хвърляш .. различните марки куки издържат различно .. пък дори и една марка .. ама различни пратки .. За тва винаги проверяваш , пък ако те мързи да проверяваш .. чакаш да почнеш да истърваш и тогава сменяш 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги може ли да се семеня куката след всвки риболов ами ако е капо
аз я сменям ако пеценя че е захабена.

-
- сериозен играч
carpsliven2 написа: ако вземе да се затъпява хвърляш
Пила,шмиргел-точиш и па у гьолаstoilkatastz написа:аз я сменям ако пеценя че е захабена.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
аз ги сменям на всеки риболов защото може да ти изиграе лоша шега една не толкова добра кука