Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На вниманието на ИАРА-Хасково.
Модератор: bobopeli
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: На вниманието на ИАРА-Хасково.
Изтрих някои от мненията....!
Повече да не виждам спам, защото положението е сериозно а и не съм сагласен с Вас, че ИАРА-Хасково не си върши работата...
п.п Помагайте без да пречите! Това е начина и Делев е сериозен човек нищо, че пише иронично!
Поздрав
Повече да не виждам спам, защото положението е сериозно а и не съм сагласен с Вас, че ИАРА-Хасково не си върши работата...

п.п Помагайте без да пречите! Това е начина и Делев е сериозен човек нищо, че пише иронично!
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Модерирано от Боса!
При следващо расистко или на (етническа основа) изказване БАН!
п.п Имате на разположение възможност за лични съобщения до потребител
възползвайте се! 
При следващо расистко или на (етническа основа) изказване БАН!
п.п Имате на разположение възможност за лични съобщения до потребител

Никога не пия карал!

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздравявам хората от ИАРА, че са откликнали ! Браво ! Ама като ефекта е нулев ( почти) , то трябва ли да получат похвала ? Не знам ! Виждам, че не им е лесно на хората ама явно трябва да се смени тактиката ! Аман от пикнаджий значи !
-
- кандидат преподавател
Батьо званнеш ли на 112 разговорът се записва,и диспечерката го отправя веднага до кадето трябва,пробвай то това си е престъпление така че трябва да реагиратАко двъня през 112 истанциите се увеличават времето също а резултата ще е нулев.

На пикник със серкме.Лошото е че не присъства полиция на проверката за обиск на колите.Браво Делчо.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Срещата на Н.Д. с ИАРА на моста около 17.30 днес

И днеска пикник.
Покраи хубавото време,става страхотен пикник. 

- IARA_HASKOVO
- новобранец
Sajaliavame za propysnatata sre6ta na mosta kolegi,no nie ne 4etem po cial den saita.6te se revan6irame drygia pat.A 6to se otnasia do na6ite telefoni,badete sigyrni vinagi otklikvame na signalite.Samo se obadete.A sledva6tia pat 6te zasnemim i na6ata proverka,za da vi pokajem horata na piknika.Vinagi na va6ite signali,IARA - Haskovo.
Форумните правила са за всички потребители
(включително и на държавните служители)!
Следователно се запознайте с тях! Потребителите на форума ще съдействат и помагат...
Радвани вашето участие сред нас и се надяваме, че занапред ще преборим заедно престъпните действия на явлението БРАКОНИЕР!
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Поздрав Боса
Форумните правила са за всички потребители

Следователно се запознайте с тях! Потребителите на форума ще съдействат и помагат...
Радвани вашето участие сред нас и се надяваме, че занапред ще преборим заедно престъпните действия на явлението БРАКОНИЕР!
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Поздрав Боса
Точно в 17,20 бях на моста,положението беше същото,много хора събираха дърва за пикникапетко стоянов написа:Срещата на Н.Д. с ИАРА на моста около 17.30 днес![]()

Няма да коментирам повече,останалите снимки които не пратих на Петко.

Общо четирима търмакчии/дървари/ и двама парашутисти /скараджии/.
Утре пак!
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
абе хора,не че защитавам контролните органи ,но за тази година съм проверен 2 пъти и поне 5 пъти са писали актове по водоеми пред мен..имайте впредвид ,че в областа тече голяма река,има големи язовири-не могат да огреят навсякъде...аз лично засега съм доволен от работата им...хайде ИАРА-хванете ги тези и пуснете репортаж тук...чакаме
Имам вяра във Вас,смятам,че с общи усилия ще постигнем някакъв успех,може и минимален но ще е успех.IARA_HASKOVO написа:Sajaliavame za propysnatata sre6ta na mosta kolegi,.
В интерес на истината тази вечер гледах половин час уникален феномен на моста,много голям пасаж от риби които скачаха на водопада на моста да се качат на стъпалото,такова нещо съм гледал само по филмите а предишната вечер точно на това място имаше един с парашут и вадеше по пет шест наведнъж,има го в горните снимки.
- nikaro
- ще става разбирач
Дано всички ваши колеги в всички региони да започнат да си гледат
съвесно работата,защото всички имаме интерес от това.Така както
вървят нещата в скоро време нито ние ще има какво да ловим нито
вие ще има какво да охранявате.Ще останат само празни локви.
съвесно работата,защото всички имаме интерес от това.Така както
вървят нещата в скоро време нито ние ще има какво да ловим нито
вие ще има какво да охранявате.Ще останат само празни локви.
- Skorpi
- сериозен играч
С риск да ме изтрие модератора ( много лош си бре
) ама сам възмутен снимките направо са възмутителни как посред бял ден си махат парашутите да е вечер аиде не ги видели ама посред бял ден това е без коментар - за дериджето в милата ни "татковина " ......

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Don4o_62
- учете се от него
6te se revan6irame drygia pat
za da vi pokajem horata na piknika
Неделчо, вземи им пържолки и студена биричка на господата Ираджий, за да стане пикника на 6
Аз мисля, че някой се е избъзикал от името на ИАРА.
Неделчо, искай му личният номер на този с реваншите и снимки от хората на
да видим дали ще го даде. Да си го имаме и ние 
za da vi pokajem horata na piknika
Неделчо, вземи им пържолки и студена биричка на господата Ираджий, за да стане пикника на 6

Аз мисля, че някой се е избъзикал от името на ИАРА.
Неделчо, искай му личният номер на този с реваншите и снимки от хората на

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
Дано не е спам от моя страна, но искам да похваля хората от ИАРА Стара Загора, днес бях на пресевните до с.Шаново и още рано сутринта към 6:00 часа минаха наред по всички пресевни да проверяват за мрежи спряха и нас да питат дали не сме видяли някой да разпъва и дали имаме билети, дано да продължават и занапред така.
Има надежда и за нас с въдичките
!
Има надежда и за нас с въдичките

Много ги накъсвам... кордите!