Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Липите 16.05.- шаран, дъжд и КАТ
Re: Липите 16.05.- шаран, дъжд и КАТ
Здравейте колеги, хубаво е когато разказвате за вашите риболовни излети да давате малко повече информация за местонахождението на водоема защото за такива нови като мен във този форум не става ясно.Благодаря ви предварително.
И да ни ма забравиш, ей!bozhidar_kostov написа:Браво!!!И аз мисля да го посетя скоро.
Браво колега! Не е трябвало да си тръгваш толкова рано! Вярно, че се изля дъжд като из ведро, ама после пък напече яко - могло е да продължиш с риболова!
Язовира се намира по средата на пътя между Плевен и Ловеч. Ако идваш от Плевен, се пада в дясно - има и табела "хижа Липите". Почти до пътя еDANI65 написа:Здравейте колеги, хубаво е когато разказвате за вашите риболовни излети да давате малко повече информация за местонахождението на водоема защото за такива нови като мен във този форум не става ясно.Благодаря ви предварително.

П.П. А няма да е лошо и да си напишеш местонахождението за улеснение в случая. Поздрави!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- interdoc
- научил се да хвърля
Ако идваш от Плевен табелата за хижа Липите наистина е вдясно но язовира е в ляво- точно срещу табелатаgogolisec написа:Язовира се намира по средата на пътя между Плевен и Ловеч. Ако идваш от Плевен, се пада в дясно - има и табела "хижа Липите". Почти до пътя е.

браво градски

някои може ли да ми даде номера на хижата ?
- ribarshe
- ще става разбирач
Браво колега, много добър репортаж