Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Имам предложение
Модератор: sapuna
- drat
- разбира нещата
Re: Имам предложение
Четете внимателно.
Предложението ми е да има два подфорума.
В единия да се пише подробно и да се задават въпроси и саответно да се получават отговори открито а не на лични за да има некаква дискусия. В другия кой как намери за добре.
Така всеки ще си прави сметка каде да пише и каде да чете.
Предложението ми е да има два подфорума.
В единия да се пише подробно и да се задават въпроси и саответно да се получават отговори открито а не на лични за да има некаква дискусия. В другия кой как намери за добре.
Така всеки ще си прави сметка каде да пише и каде да чете.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
След като си имаме ЛС,за къв чеп ти са два подфорума.
Естественно,че такава информация се дава на доверени хора.
Не че няма място в морето,но поне 15 ми имат джобния тлф,знаят кога съм в морето,
и за час уточняваме къде е панаира.
Само някой от нас да каже тук,че е тръгнала рибата,след час се пълни с лодки.
Но докато при вас това е проблем,при нас е в плюс.
Така задържаме сафрида за дни напред.
Всеки сам си решава дали да дава информация за мястото,или да си мълчи ( и пак е ама много прав )
Естественно,че такава информация се дава на доверени хора.
Не че няма място в морето,но поне 15 ми имат джобния тлф,знаят кога съм в морето,
и за час уточняваме къде е панаира.
Само някой от нас да каже тук,че е тръгнала рибата,след час се пълни с лодки.
Но докато при вас това е проблем,при нас е в плюс.
Така задържаме сафрида за дни напред.
Всеки сам си решава дали да дава информация за мястото,или да си мълчи ( и пак е ама много прав )
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- crazybot
- фен клуб-скобар
Е не бях ли прав тогава.Ставаше въпрос за едно гьолче по малко от хола ми ,оставено на произвола на съдбата. Пак казвам за мене е по важно тактика ,стръв и захранка от колкото името на водоема ,защото аз си ходя на едни и същи с градския транспортsapuna написа:Крейзи,на криво ти сече брадвата бе бате!![]()
crazybot написа:Пич подобре си трай за гьола , защото у тоя бетон много лесно се пуска малко вар и сичко е обърнало корема .Ако бях на твое място щях да го пазя в тайна и само аз да си лова на него

Аз например като ме интересува нещо-питам на ЛС!И искам да изкажа благодарности на колегите-никой с нищо не ме е подвел и е отговорил честно и коректно.Та за какво ни е този подфорум?Като имаш въпрос пускаш едно ЛС и готово.
А човека ако е решил да те излъже и 20 подфорума да има със железни правила...файда няма.
А човека ако е решил да те излъже и 20 подфорума да има със железни правила...файда няма.
Брат, виждал ли си мрежи на свободен водоем?Всички сме виждали.Аз съм виждал и мога да ти кажа че на всеки свободен водоем ако рибата започне да се храни по-активно рано или късно се бие с ток, пускат се мрежи и т.н.SONY написа:Малко пресилваш нещата ми се струва.Всичко опира до това да не ти вземат мястото и да не ти хванат рибата.georgi_gopata написа:другата седмица отиваш и виждаш купища мрежи!
На водоем където има риба, но не се пази неможе да има риба!Шансовете да я изловят са 99%.
Съмнява ме някой да пуска мрежи на водоем в който няма риба.

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз съм на мнение, че ако всеки споделя къде , какво и колко е хванал....ще има злоупотреби и от страна на бракониери, и всякакви други дето се чудят как да хванат повече риба ...и да се чудят после кво да я правят!!! Нека да си споделяме само по желание на всеки които иска да сподели...., а тези които не искат просто си имат право......ПОЗДРАВИ !!!
Що са "дърлите" за глупости!То и сега има подфорум с точни места,ама е таен и само определен кръг може да го чете

- Живко Василев
- разбира нещата
Никога не съм крил къде съм хващал и как съм го правил
Даже съм прекалявал с информацията. Смятам обаче че е мое право да реша дали да споделя тези неща. Ако нещо те интересува колега, можеш да питаш на ЛИЧНО. За напред съм решил да намалям инфото особено за местата където съм бил, защото съм виждал последствията от това
Ако някой ми наложи какво и как да пиша, просто няма да го правя. То си ТрЕбЕ свобода на словото другари
Ай със здраве

Ай със здраве

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Баси къв си проницателен, просто трябва да стигнеш 2800 мнения във форума и почваш да виждаш раздела автоматично!петко стоянов написа:Що са "дърлите" за глупости!То и сега има подфорум с точни места,ама е таен и само определен кръг може да го чете![]()
![]()

Оооо ти си ги минал, извинявай...

п.п Има ли такъв, който да не е получил инфо на лични... ако попита

Как може да очакваме всеки да си казва местенцата докато има такива, които твърдят, че са риболовци и търсят инфо за ЕЛЕКТРОРИБОЛОВ ??????

като има и МРЕЖОРИБОЛОВ, ТРОТИЛОРИБОЛОВ и тн.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Капонски,на тебе ти е ясно какво имам предвид с тоя скрит форум
....секи си преценя и казва на лс
....точно за два месеца във форума всеки може да се ориентира на кого да сподели на лични 

- Живко Василев
- разбира нещата
Колко истина има в думите Ти.AL KAPONE написа: п.п Има ли такъв, който да не е получил инфо на лични... ако попита
Как може да очакваме всеки да си казва местенцата докато има такива, които твърдят, че са риболовци и търсят инфо за ЕЛЕКТРОРИБОЛОВ ??????
като има и МРЕЖОРИБОЛОВ, ТРОТИЛОРИБОЛОВ и тн.
Ето и малко снимков матрял за размисъл

http://vbox7.com/play:26b6d4bf
http://vbox7.com/play:142f497e
Това е малка част от снимките които могат да се намерят в нета. Е сега да попитам и аз- Трябва ли като хвана една щука пет кила да кажа Къде , Как и т.н.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ебахти ...ужаса!~
- RUZBATA
- ще става разбирач
До преди няколко месеца не криех от познати къде на какво и т.н ловя риба , защото си казвах че няма кой да улови моята риба
И един такъв познат ( не е от форума ) така ме разочаров , че съм решил да давам инфо на хора които са доказали ,че са наистина съвестни и няма да злуопотребят !!!
Така че съм твърдо против идеята ти колега , всеки решава какво да сподели и с кои

И един такъв познат ( не е от форума ) така ме разочаров , че съм решил да давам инфо на хора които са доказали ,че са наистина съвестни и няма да злуопотребят !!!
Така че съм твърдо против идеята ти колега , всеки решава какво да сподели и с кои

-
- вече хвърля и на тежко
Не , че да се бъркам ама форум - значи място , където всеки може да каже каквото му душа сака . Можеш да регламентираш какво НЕ МОЖЕ да се пише във форума , но да регламентираш какво ДА СЕ пише ??? Това си е въпрос на свободна воля , желание , възможности за изразяване и т.н. .
Другото се наричаше навремето лексикон - отговаряш на 20-30 въпроса тип тест . Като искаш да знаеш питай. Като искат , ще ти отговорят .
Другото се наричаше навремето лексикон - отговаряш на 20-30 въпроса тип тест . Като искаш да знаеш питай. Като искат , ще ти отговорят .
- Skorpi
- сериозен играч
Тия момчета направо са се улели то бива бива ама тия са за затвора
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти