Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак Враждебна ;)
- pi4a94
- ще става разбирач
Re: Пак Враждебна ;)
Браво
Това големия гьол ли е?

Това големия гьол ли е?
-
- научил се да хвърля
Големия още не са го затрупали . Той е даден под аренда .До него имаше друг гьол . Правиш си дупка в боклуците и се вадеха добри каракуди .
От 3-4 години не съм ходил . Миналата година тръгнах за там , но щом видях камарите боклуци дори не стигнах до него.

Последно промяна от BogdanSim на Вто Май 26, 2009 2:14 pm, променено общо 1 път.
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- научил се да хвърля
Утре ще си взема фотоапарата и ще отида да видя какво е останало от гьоловете там.Няма да ми е лесно . Там са ми рекордите за каракуда - 1.5 кг. и клен -1.8 кг. 

-
- научил се да хвърля
Гьола наистина в момента е пълен с боклуци
Иначе личните ми рекорди там са:клен 1.5 кг. костур 800 гр. сом 2.2 кг. и каракуда близо 2 кг.
За така нареченият "петте могили" да наистина е взет под аренда и не е зарибяван,но риба там си има от край време,таксата е 5 лева на човек(без ограничения в пръчките) и 20 лева за лодка!
А останалите гьолове отатък река Искър,демек зад Враждебна са пълни с риба и чисти от към боклуци,но пък често мрежени

Иначе личните ми рекорди там са:клен 1.5 кг. костур 800 гр. сом 2.2 кг. и каракуда близо 2 кг.
За така нареченият "петте могили" да наистина е взет под аренда и не е зарибяван,но риба там си има от край време,таксата е 5 лева на човек(без ограничения в пръчките) и 20 лева за лодка!
А останалите гьолове отатък река Искър,демек зад Враждебна са пълни с риба и чисти от към боклуци,но пък често мрежени

-
- научил се да хвърля
Днес обиколих гьоловете на Враждебна.На големия (арендования) трима човека с няколко костурчета

На водното много водорасли и с плувка се закача на всяко хвърляне - дава дребни костурчета .На дъно може и да даде каракуда,но не съм пробвал

На гьола с боклуците едра каракуда и средно голям костур на рибе-който не го е гнус може да опита (за каракудата - на хляб и жито )

След това което видях ,там за мен е затворена страница .

На водното много водорасли и с плувка се закача на всяко хвърляне - дава дребни костурчета .На дъно може и да даде каракуда,но не съм пробвал

На гьола с боклуците едра каракуда и средно голям костур на рибе-който не го е гнус може да опита (за каракудата - на хляб и жито )

След това което видях ,там за мен е затворена страница .

Последно промяна от BogdanSim на Сря Май 27, 2009 3:14 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мечтано място за риболов 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Аре стига бе
е то бива - бива ,ама това ..................

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- crazybot
- фен клуб-скобар
Гьола с боклуците е този от северната част на Враждебна нали така или бъркам
Аерогарата е този под ботевградско шосе веднага след реката а водното е преди реката 

-
- научил се да хвърля
На водното при хубаво време се виждат огромни каракуди да плуват(по над 40 см.) но не кълват на нищо!
Пробвал съм на:хляб,жито,бял,торен и нищо!
Само веднъж до сега съм видял да се извади голяма каракуда от там(на бял и беше над 1.5 кг.) явно случайност!
На арендования се говори,че излизали добри сомове нощно време,а през денят:каракуда,костур,уклей и червеноперка.
На този с боклуците излиза среден и едър костур,едра каракуда,лин,уклей и сомчета,но наистина не е най привлекателната дестинация за риболовен излет
Рибата там е чиста и няма дъх,а ходим от време на време защото така или иначе ще го зарият скоро и ще затрият рибата!
От дясно на водното има един малък гьол(утайника) на който излиза добра каракуда,щука и рядко бяла риба!
Зад утайника има голям гьол,който дава едра каракуда,добър уклей и дребен костур!
В ляво от водното в посока пътят за негован има още един гьол с действаща драга в него,там излиза:уклей,червеноперка,кротушка,каракуда,клен,костур и рядко щука,рибите са от всякакъв калибър(дребни,средни и едри),но местата са малко поради високите му брегове!
Дано съм бил полезен с информацията
Пробвал съм на:хляб,жито,бял,торен и нищо!
Само веднъж до сега съм видял да се извади голяма каракуда от там(на бял и беше над 1.5 кг.) явно случайност!
На арендования се говори,че излизали добри сомове нощно време,а през денят:каракуда,костур,уклей и червеноперка.
На този с боклуците излиза среден и едър костур,едра каракуда,лин,уклей и сомчета,но наистина не е най привлекателната дестинация за риболовен излет

Рибата там е чиста и няма дъх,а ходим от време на време защото така или иначе ще го зарият скоро и ще затрият рибата!
От дясно на водното има един малък гьол(утайника) на който излиза добра каракуда,щука и рядко бяла риба!
Зад утайника има голям гьол,който дава едра каракуда,добър уклей и дребен костур!
В ляво от водното в посока пътят за негован има още един гьол с действаща драга в него,там излиза:уклей,червеноперка,кротушка,каракуда,клен,костур и рядко щука,рибите са от всякакъв калибър(дребни,средни и едри),но местата са малко поради високите му брегове!
Дано съм бил полезен с информацията

- pi4a94
- ще става разбирач
Добре де колко гьола са там?Аз знам само най-големия (свободния сега) Там верно много големи каракуди има
Може ли някой да намери някаква карта на водоемите само във Враждебна.Те били много аз какво си мислех
ПОЗДРАВИ

Може ли някой да намери някаква карта на водоемите само във Враждебна.Те били много аз какво си мислех

ПОЗДРАВИ

-
- научил се да хвърля
Всички изброени от мен гьолове са зад Враждебна от към Негован и нямат нищо общо с гьола до летището!!!