Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Жребчево под аренда !? - мнения и информация
Модератор: bobopeli
- thedarkwolf
- новобранец
- krokibg
- учете се от него
Големите и значими за държавата водоеми \на НЕК и питейните\ дори и да се дадат на някой за промишлен риболов,имат зони за любителски риболов.Но след изцепките по големите язовири \визирам Тракиец, Пясъчник,Антонивановци,Кърджали ит.н\ имат намерение да ги дават,но ако се дадът на някой,то те ще ги дадат на хора който ще са със много пари,и ще е по добре за обикновенните рибари,защото ще бъдат зарибявани постоянно и със всякакъв вид риба.Както казах и преди,ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ ЗА ЗАРИБЯВАНЕ.Не разбирате ли че дори и да има Тя не иска да се занимава със това и търси начини да прехвърли топката във противниковото поле.Кой в момента зарибявя ???Горски,ИАРА,Институтите произвеждат всякакъв вид зарибител,но го продават и се издържат,като крадат колкото се може повече пари от продадения зарибител.След всеки сезон на люпене,каквота се продаде,продава а каквото остане се дава на свой хора,ако ли не,вместо да пуснат този зарибител по водоемите,те го унищожават или го пускат по каналите.Всичко е строго регламентирано и всеки си знае пая,от директора на дадения филиал до най високото място от което зависи заемането на поста директор на съответния институт.Скандалите там са постоянни,защото постовете са много апетитни и ако не е така,защо тези наши светила,професори,ст-н-сътрудници и т.н,да стоят на една мижава заплата от 200-300 лв.Недеите да се залъгвате и да очаквате някакво чудо,бъдете реалисти и помислете !!!! От както е дошла демокрацията,някой да е зарибявял големите язовири както ги зарибяваха преди???,-НЕ.Дори и да пускаха по някоя и друга риба,то те исписват че пускат едно количество,а пускат със пъти по-малко,защото другото го даваха на свой хора.И до днес се водят разни раследвания за злоупотреби от предишните шефове по тези агенций,но никой не е наказан,само новите за един,два месеца като научат номерата как стават,започват и те да сучат.Така че,няма кой да мисли за рибарите,всички от който зависи зарибяването,мислят само за своя джоб.ПРИНЦИПНО,МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ МНОГО РАБОТИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС,НО НИЕ СЪС ВАС,СМЕ БЕЗСИЛНИ ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЛАКОМИЯТА НА ТЕЗИ ХОРА,КОЙТО СМЯТЯТ ЧЕ ГИ СЛАГАТ НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ ДА ВЗИМАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ .Е стига толкова обяснения,ако сте ме разбрали - добре,ако ли не просто няма смисъл да говорим,само си губим времето и се нервираме,та ние за толкова по гадни неща който ни сервират нашите управници \бабите и дядовците ни мръзнат,децата ни умират по болниците без лекарства,лекарите ни изнудват,та накрая даже и гробарите\ и нищо не правим,та мисля че за една риба хептен никой няма да прави стачки и т.н.И да предположим че някой станем,то веднага ще се намери някой който ще го купят веднага и ще ни предаде,такъв ни е манталитета,за мое и Ваше съжаление.Много бих искал да греша по този въпрос,но това е голата истина .
П.С Някъде из форума бях прочел,едно мнение на неш колега,и след него беше писал че какво ли щяло да стане,ако бракониерите прочетели,какво е написал за тях.Това пък се нарича -СТРАХ, и точно там,мисля че ние проблема.А най лошото е че тези от който зависи оправянето на цялата държава,го знаят прекрасно,и до сега се възползуват идеално от това.Хайде със здраве,и да мислим какво може да се направи по всички тези въпроси,за всичко трябва кураж и постоянство.И най важното нещо -НЯКОЙ,КОЙТО ДА НОСИ КРЪСТА ОТПРЕД,И АКО СТАНЕ ПРОВАЛ ДА ИМА КОЙ ДА ГОРИ.Хи,хи,хи,хи
П.С Някъде из форума бях прочел,едно мнение на неш колега,и след него беше писал че какво ли щяло да стане,ако бракониерите прочетели,какво е написал за тях.Това пък се нарича -СТРАХ, и точно там,мисля че ние проблема.А най лошото е че тези от който зависи оправянето на цялата държава,го знаят прекрасно,и до сега се възползуват идеално от това.Хайде със здраве,и да мислим какво може да се направи по всички тези въпроси,за всичко трябва кураж и постоянство.И най важното нещо -НЯКОЙ,КОЙТО ДА НОСИ КРЪСТА ОТПРЕД,И АКО СТАНЕ ПРОВАЛ ДА ИМА КОЙ ДА ГОРИ.Хи,хи,хи,хи
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Големите и значими за държавата водоеми \на НЕК и питейните\ много бързо се самовъзстановяват , само ние хората трябва да им дадем шанс .
Пример е яз. Искър , който след известно затягане на контрола , за няколко години от нула "понапращя" от риба , не че не се пускат мрежи и сега , но са по малко , за цял месец съм закачил воблерите си само веднъж в мрежа .
Контрольорите от ИАРА знаят кои са хората използващи мрежи и кога ги пускат , но са им "приятели" , вероятно "бизнеса" да е общ

Пример е яз. Искър , който след известно затягане на контрола , за няколко години от нула "понапращя" от риба , не че не се пускат мрежи и сега , но са по малко , за цял месец съм закачил воблерите си само веднъж в мрежа .
Контрольорите от ИАРА знаят кои са хората използващи мрежи и кога ги пускат , но са им "приятели" , вероятно "бизнеса" да е общ

На платено не одим !
Имам нужда от помощ
Здравейте на всички!
Аз съм нова и в сайта и в риболова, и за това се надявам да намеря приятели сред вас!Наистина имам нужда от приятелска помощ-къде да намеря някаква информация или списък на язовирите в България,които са платени и които не са?Благодаря ви!И наслука през новата година!

Аз съм нова и в сайта и в риболова, и за това се надявам да намеря приятели сред вас!Наистина имам нужда от приятелска помощ-къде да намеря някаква информация или списък на язовирите в България,които са платени и които не са?Благодаря ви!И наслука през новата година!

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Имам нужда от помощ
Добре дошла във форума. Надявам се тука да намериш много приятели с които да споделяш своето хоби.Като за начало ти давам това:Anita написа:Здравейте на всички!
Аз съм нова и в сайта и в риболова, и за това се надявам да намеря приятели сред вас!Наистина имам нужда от приятелска помощ-къде да намеря някаква информация или списък на язовирите в България,които са платени и които не са?Благодаря ви!И наслука през новата година!![]()
![]()
![]()
http://payedlakes.nariba.com/
надявам се колегите да се включат активно.Все пак жените във форума са кът
Krokibg написа:Добре дошла колежкеСамо да не излезе че е спо голема риба от нашите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Искам да кажа,че може да си хващала по големи риби от нас.
Кажи с какво можем да ти помогнем ???

-
- ще става разбирач
Re: Имам нужда от помощ
ще помагаме с каквото можем затова сме тука за да си помагаме..Anita написа:Здравейте на всички!
Аз съм нова и в сайта и в риболова, и за това се надявам да намеря приятели сред вас!Наистина имам нужда от приятелска помощ-къде да намеря някаква информация или списък на язовирите в България,които са платени и които не са?Благодаря ви!И наслука през новата година!![]()
![]()
![]()
То риба има ама водата е повече.
важно
от ВАЖНО @ 22 Jan 2007 10:27 pm
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ
Жреб4ев0
Пи40ве от 4 години ходя за риба на Жреб4ево и да ви кажа съм сам много доволен от язовира.Тоя хлебаров го знам доста добре и тази работа с взимането под наем е много самнителна.Щото Жреб4ежо е един сред първите по големина язовири в България.И няма кой да му го даде на тоя Хлебаров