Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На 07.06.09 за каракуди
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Re: На 07.06.09 за каракуди
Колега водоема е супер за риболов на леко има само каракуди.Фърлиш вадиш по около 200гр.Водоема не е мръсен а преди 5 години там се вливаше обратната вода от Горни Воден,но от 5 години го няма това от тогава е източен много пъти така че не си мисли, че е мръсен.Ако искаш събота ела ние сме пак там.SONY написа:И аз съм чувал там за един водоем,но не съм го пробвал.Чух ,че излизала каракуда,но бил доста мръсен?Дайте повече инфо за него.Къде точно се намира и частен ли е или свободен?ШарАнЧО написа:Здравейте.Има промяна в плановете ни.Риболова ще е на друг водоем по-голям до кв.Долни воден.Отново за каракуда ще се ходи предимно.Очаквайте снимки и разказ.До утре
П.П.-водоема е свободен без такса.
Обесни,къде точно се намира,като идваш от Пловдив ? Или ако качиш някоя друга снимка още по-добре. 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
Еми като тръгнеш към асеновград като караш по главния път първата в дясно към Долни воден то си има табела.Като вленеш в Долни воден тръгваш пак към асеновград в кръговото към ляво.После питай там хората да ти обяснят.Лесно ще дойдеш.Язовира е супер за риболов на леко.Имам снимка от резултата но не мога да е кача.Дава грешка
- CrossFire
- разбира нещата
По-добре завий на втората пресечка, а не на първата, така ще излезеш на кръстовище преди квартала и язовирната стена ще е пред теб. Спираш на знака стоп на кръстовището, поглеждаш леко на горе и стената се вижда.
ШарАнЧО, прати ми снимките на скайпа и ще ти ги кача в темата. Скайпа ми е jarjar793, ако ме няма на линия ги остави на изчакване, ще ги приема като съм пред компа.
ШарАнЧО, прати ми снимките на скайпа и ще ти ги кача в темата. Скайпа ми е jarjar793, ако ме няма на линия ги остави на изчакване, ще ги приема като съм пред компа.

-
- научил се да хвърля
[quote="CrossFire"]По-добре завий на втората пресечка, а не на първата, така ще излезеш на кръстовище преди квартала и язовирната стена ще е пред теб. Спираш на знака стоп на кръстовището, поглеждаш леко на горе и стената се вижда.
Да така е по-добре.И до стената се отива по 1 черен път около 200 метра.
Да така е по-добре.И до стената се отива по 1 черен път около 200 метра.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво юнак!Намерил си сам правилният начин.Браво и на CrossFire за помощта която е оказал.
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
-
- научил се да хвърля
Мерси.И от мен също благодаря на CrossFire за помоща, която оказа.Този уикенд отново очаквайте снимки
.Но този път повече.

-
- научил се да хвърля
Да.Това е.SONY написа:Браво!Това ли е въпросния гьол на Долни Воден?