Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

ХИСАР
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
Re: ХИСАР
Да, на 05.06.09 в 6:30, но просто направихме една обиколка с колата, за да установим, че няма никъде грам местенце да се застане. Относно обстановката, видих един колега да вади костур, колкото перото му, минах покрай друг колега, който хъркаше зверски и дочух трети да казва " .. тука е като на война , ве майнаа" Еми тръгнахме си, какво да правим. Та това е, предполагам упоритите са изкарали някоя друга риба. Е и ние де, но не там, а това е друга тема!bingo67 написа:някой ходел ли е тези дни на този язовир
Благодаря за инфото .Преди забраната даваше много каракуда и то едра по кило,но явно и тук са се намесели бракониерите.
-
- новобранец
Възможно е но не е задължително. Тази едрата каракуда, за която говориш ми е много добре позната, но ми прави впечатление че е активна рано преди забраната, след което се покрива..bingo67 написа:Благодаря за инфото .Преди забраната даваше много каракуда и то едра по кило,но явно и тук са се намесели бракониерите.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А знам ги там каракудите,
след 2рата година им изникват мустаци.само че от косми от женската баня в Хисара 

-
- учете се от него
Бъркаш нещо; този гьол дето се коментира е между Карлово и Хисара и е с надморска височина по-висока от тази на Хисара(респективно- баните). Този с "мустаците" е Миромирchestarfield написа:А знам ги там каракудите,след 2рата година им изникват мустаци.само че от косми от женската баня в Хисара