моля за помощ в избора на макара за спининг

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: моля за помощ в избора на макара за спининг

Мнение от Павел Иванов »

sabin написа:... За другите ще ти помогне мисля г-н Иванов. Той е фен на тази марка...
:lol: :lol: :lol: Много се кефа като ме определят за фен на нещо :lol: :lol: :lol: Не друго ами примерно съм фен на Ферари но карам Хонда . Фен съм на старите шведски АБУта които вече не се произвеждат с изключение на няколко мултита но ловя с Дайва . С две думи просто съм практик и тъй :wink: Хората не са против Шимано като цяло а против това да се купуват от евтините му модели ( и за Дайва се отнася същото ) при положение че в тоя ценови сегмент има доста по-читави макарета . Флюгера е фирма с традиции как АБУ , Мичел ама кофтито е че като тех е под капата на Пуре Фишинг , как и Шекспир де , а те залагат основно на визията и доста по-малко на качеството особенно в макаропроизводството . Като гледам последно време почват да се опитват да възвръщат имиджа на съсипаните от тях марки като съответно това си се отразява и на цената . Десет лагера се води че има и в макари за по трийсет лева та май лагерите не са резус особенно като иде реч за макари в един и същи ценови клас . Екселера по-горе май го продаваше колега в магазина :roll: Не му знам състоянието за това се въздържам да препоръчвам макарета второ употребление но иначе това е най-доброто за тия пари коментирано по темата .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Не съм искал да те засегна или убидя с думата фен. Имах предвид точно, че си ловил и ползваш тази марка. А относно какво да вземе колегата ползвана макара /при положение ,че не знае състянието/ или нова-това е негово решение.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павката е прав,за това че трябва да се купуват по-скъпите модели и на двете фирми,ако искате да нямате проблеми.Стара макара се взима на собствена отговорност и всеки си носи кръста ако е згрешил !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
valio1
новобранец
новобранец

Мнение от valio1 »

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”