Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз . Суходол Бургаска област
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: яз . Суходол Бургаска област
Тук май ще влезем в Бисериmarkata0 написа:Еми на спининг излиза шаран,таранка и червеноперка.Стръвта ми беше царевичка от бурканче с миризма на мед и сладка царевица.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- CERRUTI
- сериозен играч
Аз зарад това питах щото колегите казаха че е зарибено само с шаранчета и сомчета........а колегата пише спинингStront написа:Тук май ще влезем в Бисериmarkata0 написа:Еми на спининг излиза шаран,таранка и червеноперка.Стръвта ми беше царевичка от бурканче с миризма на мед и сладка царевица.

Колегата явно се е объркал....
СПИНИНГ:
Спининг от ( англ. Spin- въртя) - общо название за разновидност на спортния риболов, при който се изпозват тъй наречените спинингови примамки - блесни /въртящи,клатещи,девони и др/, воблери, силиконови примамки. Динамичен способ на риболов, при който риболовеца търси рибата посредством замятане на примамката във водоема и последователно обиране на влакното, привеждайки по този начин примамката в движение.
Спининг риболова е предназначен за улов хищни риби.
Оборудването на спининговата въдица предполага: - спинингов телескопичен или коленни (на 2, 3 или 4 части) риболовен прът с дължина от 1.70 до 4.00 метра, спинингова макара и риболовна линия, която се състои от основно риболовно влакно /с дебелина 0,18 - 0,35 мм/, вирбел с карабинка, блесна, воблер, туистер или друга изкуствена примамка.

-
- научил се да хвърля
и аз доста се почудих 

- MANYAKA
- кандидат преподавател
Много хубав язовир,с доста риба.
Заслужава си разходката до там.Рибата си кълве постоянно.
Заслужава си разходката до там.Рибата си кълве постоянно.
Здравейте, някой има ли свежа информация относно този язовир (всъщност за един от двата, защото разбрах, че на другия край на селото има още един по-малък)? Чуха се приказки, че бил източен и без риба вече?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Здрасти колега Djack, не си губи времето на суходолския язовир. В неделя ходих - голяма трагедия риба или няма или невзима въобще. Имаше една група от събота с приспиване там 5 човека имаха 1 шаранче около кило и 3 таранки. Според мен не си струва, а като прибавим и чудесния път до там
ти прецени. Дано да съм ти бил полезен.

Брейй лошо, пътя не ме притеснява, с джип съм, ама това безрибие......! Някаква друга идея за шаран около Бургас???николов написа:Здрасти колега Djack, не си губи времето на суходолския язовир. В неделя ходих - голяма трагедия риба или няма или невзима въобще. Имаше една група от събота с приспиване там 5 човека имаха 1 шаранче около кило и 3 таранки. Според мен не си струва, а като прибавим и чудесния път до тамти прецени. Дано да съм ти бил полезен.
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега пътя са го позакърпили(аз със Пассата подържах скорост от 60-70км./ч.)...има 2-3 по гадни места но иначе е добре в сравнение с миналата година....а риба има!!!-Шаран,Амур,Толстолоп,Сулка,Щука...Djack написа:Брейй лошо, пътя не ме притеснява, с джип съм, ама това безрибие......! Някаква друга идея за шаран около Бургас???
За шаран съм сигурен защото хващах
за амур-само ще кажа че преди язовира е бил целия в папур сега почти е изчезнал...защо ли

толстолопите ги видях да играят в плиткажа...
а за щука и сулка не мога да кажа.....ама пазачите са познати на дядото на жената и те ми казаха че има....
ето моите впечатления: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=27715