яз . Суходол Бургаска област

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: яз . Суходол Бургаска област

Мнение от Koleff »

markata0 написа:Еми на спининг излиза шаран,таранка и червеноперка.Стръвта ми беше царевичка от бурканче с миризма на мед и сладка царевица.
Тук май ще влезем в Бисери :wink:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Stront написа:
markata0 написа:Еми на спининг излиза шаран,таранка и червеноперка.Стръвта ми беше царевичка от бурканче с миризма на мед и сладка царевица.
Тук май ще влезем в Бисери :wink:
Аз зарад това питах щото колегите казаха че е зарибено само с шаранчета и сомчета........а колегата пише спининг :roll:
Колегата явно се е объркал....

СПИНИНГ:
Спининг от ( англ. Spin- въртя) - общо название за разновидност на спортния риболов, при който се изпозват тъй наречените спинингови примамки - блесни /въртящи,клатещи,девони и др/, воблери, силиконови примамки. Динамичен способ на риболов, при който риболовеца търси рибата посредством замятане на примамката във водоема и последователно обиране на влакното, привеждайки по този начин примамката в движение.

Спининг риболова е предназначен за улов хищни риби.

Оборудването на спининговата въдица предполага: - спинингов телескопичен или коленни (на 2, 3 или 4 части) риболовен прът с дължина от 1.70 до 4.00 метра, спинингова макара и риболовна линия, която се състои от основно риболовно влакно /с дебелина 0,18 - 0,35 мм/, вирбел с карабинка, блесна, воблер, туистер или друга изкуствена примамка.
Изображение
jaaako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jaaako »

и аз доста се почудих :D
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

Много хубав язовир,с доста риба.
Заслужава си разходката до там.Рибата си кълве постоянно.
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Здравейте, някой има ли свежа информация относно този язовир (всъщност за един от двата, защото разбрах, че на другия край на селото има още един по-малък)? Чуха се приказки, че бил източен и без риба вече?
Мерси предварително!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
николов
новобранец
новобранец

Мнение от николов »

Здрасти колега Djack, не си губи времето на суходолския язовир. В неделя ходих - голяма трагедия риба или няма или невзима въобще. Имаше една група от събота с приспиване там 5 човека имаха 1 шаранче около кило и 3 таранки. Според мен не си струва, а като прибавим и чудесния път до там :twisted: ти прецени. Дано да съм ти бил полезен.
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

николов написа:Здрасти колега Djack, не си губи времето на суходолския язовир. В неделя ходих - голяма трагедия риба или няма или невзима въобще. Имаше една група от събота с приспиване там 5 човека имаха 1 шаранче около кило и 3 таранки. Според мен не си струва, а като прибавим и чудесния път до там :twisted: ти прецени. Дано да съм ти бил полезен.
Брейй лошо, пътя не ме притеснява, с джип съм, ама това безрибие......! Някаква друга идея за шаран около Бургас???
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Djack написа:Брейй лошо, пътя не ме притеснява, с джип съм, ама това безрибие......! Някаква друга идея за шаран около Бургас???
Колега пътя са го позакърпили(аз със Пассата подържах скорост от 60-70км./ч.)...има 2-3 по гадни места но иначе е добре в сравнение с миналата година....а риба има!!!-Шаран,Амур,Толстолоп,Сулка,Щука...
За шаран съм сигурен защото хващах
за амур-само ще кажа че преди язовира е бил целия в папур сега почти е изчезнал...защо ли ;)
толстолопите ги видях да играят в плиткажа...
а за щука и сулка не мога да кажа.....ама пазачите са познати на дядото на жената и те ми казаха че има....
ето моите впечатления: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=27715
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”