Лодка Казанка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Лодка Казанка

Мнение от Тедо »

КИРО написа:Тя тази дето Тедо я показва и на ми хвана окото.Ама един недостатък при нея ме спира.
Финансовия.
Кире, ако мога да отстраня недостатъка по някакъв начин, казвай! Аз съм насреща :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,зачеркни и Порта Бота,защото само си губиш времето и хабиш нерви и губиш време и пари.Ако не ми вярваш,дай да се хванем на вързано че и нея ще отсвириш само след максимум два-три риболова.Киро,запомни ми думите,че винаги от момента в който продаде хубавата лодка,ще търсиш комфорта и във всяка друга която вземеш и да знаеш,че всеки път,когато се случи нещо или се схванеш завързан на възел в коритата които взимаш временно и пробваш,ще се сещаш за мен и за съветите които ти давам.Ако ме питаш,по-добре се разбери с Тедо и момчето сигурно ще ти даде чисто нов алуминиев Зондер на изплащане.Питаи го и взимай веднага без да мислиш,всичко друго е глупаст,което го правиш - повярвай ми !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,зачеркни и Порта Бота,защото само си губиш времето и хабиш нерви и губиш време и пари.Ако не ми вярваш,дай да се хванем на вързано че и нея ще отсвириш само след максимум два-три риболова.Киро,запомни ми думите,че винаги от момента в който продаде хубавата лодка,ще търсиш комфорта и във всяка друга която вземеш и да знаеш,че всеки път,когато се случи нещо или се схванеш завързан на възел в коритата които взимаш временно и пробваш,ще се сещаш за мен и за съветите които ти давам.Ако ме питаш,по-добре се разбери с Тедо и момчето сигурно ще ти даде чисто нов алуминиев Зондер на изплащане.Питаи го и взимай веднага без да мислиш,всичко друго е глупаст,което го правиш - повярвай ми !!!
Любак, порта-боута мисля, че ще съчетае всичко, което човек може да иска от една лодка. :roll:
Ще я пробвам и ще видя. :wink: Иначе благодаря за съветите! :drinkers:
...а Тедо и две лодки вика, че няма да ми продаде. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”