Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Билети за любителски риболов
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
Колеги, да ви попитам следното:През 2005 година не си презаверих билета, щото реших да ходя само по частни(не че не съм ходил и по държавни водоеми ама тва тихо
)Сега искам да си го презаверя.Знаете л идали трябва да плаща, глоба за 2005.Изобщо как стоят билетите за тая година.От Пловдив съм.

Най-голямата риба е изпуснатата!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц , глоба не се плаща по простата причина че дали си вадиш нов или презаверяваш стария билет таксата е все една и съща и оттам глобата се обезмисля
Големата проздотия е че освен че цената си е еднаква то попълваш и едно адски тъпо заявление ( кат вадиш нов как да е ама същото само без снимка при заверка
) .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
И какво става горския като те хване по бели гащи на реката без билет? Колко ще го отнесеш или колко ще отнесе той в задния джоб за да се напраи на разсеян. Яд ме е че тия пари за билет дето ги даваме си отиват пак чисто при някой от ония горе и не се използват за предназначение затова малко съм настроен против закупуването на билет. Ама то като погледнем реално с всичко е така и с пътните данъци и с осигуровките и с всичко ама май няма шанс нищо да не си плащаме