Предизборна ситуация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Предизборна ситуация

Мнение от Кърцата »

Пичове ВЕЛИКИ сте!
Не правите нищо , защото евентуално можело да Ви излъжат!!!
Да Ви имам логиката!
Ми тогава спрете и жените си да ощастливявате, защото евентуално може да са кръшнали и да Ви лепнат некоя болест, евентуално...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Не мога да си позволя на своя глава да пиша и пращам декларации! Пуснах темата с цел да споделим вижданията си по въпроса,и евентуално да действаме, но явно до разбирателство няма да стигнем :) !
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Saxon написа:Не мога да си позволя на своя глава да пиша и пращам декларации! Пуснах темата с цел да споделим вижданията си по въпроса,и евентуално да действаме, но явно до разбирателство няма да стигнем :) !
Приятелю,виж малко по-назад във времето и прочети темата за петицията и още куп такива теми.Ще се убедиш че нищо не заслужаваме да има в язовирите,и камъните и жабите да извадят - малко ще ни е,заради овчедушието ни.Виж колко човека отидоха на протеста пред парламента онзи ден и т.н и т.н.Просто и на човека за петицията дето направи,пак го предупредих какво ще стане,и не е проблем че я направи,проблема е че остава обидата от простотията на Българските рибари,които както казах и преди това 80% не заслужават да има риба по язовирите.Поздрав :idea: :!: :idea: :!: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Изчел съм всичко, брат! Ясни са ми до болка нещата, но не спира да ме човърка отвътре, все ми се иска нещо да направя!
Аз няма да се спра, на местно ниво ще продължавам да правя каквото мога :) . А като ми дойде пак некоя идея, ще си я споделям тук, може пък някой ден да родя нещо наистина приемливо за всички :) .
Поздрав :!:
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само това е приемливо - на местна почва да си правиш набези за бракониери,през няколко дни с по пет-шест момчета с теб.Има пролуки в закона,които позволяват гражданите да предприемат граждански арести на хора които вършат престъпления.Бракониерството е в графата,макар и да не е криминализирано.Може и да бъркам нещо с законите,но мисля че няма проблем като гражданин на страната,да вземете мерки и случайно да станете свидетели на бракониерство и да го предотвратите :idea: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: И ако има малко :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: "чалаф" ще казвате че са ви нападнали като сте им направили забележка и показанията на 6-7 човека са напълно достатъчни да омармаладите групичка от 3-4 боклука.Това го казвам,като единственния начин за сега,на местна почва да направиш нещо.Успех !!!

Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Ще направим нещо, няма да оставим бракониерите спокойни :) !
Никога не пия карал!

Изображение
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Кърцата написа:Пичове ВЕЛИКИ сте!
Иронията не ти отива на авторитета, който си си изградил.
Какво точно можем да искаме от една партия?! Партията може единствено да внесе предложение за поправки в закона. Това обаче не е проблема, защото закон си има. Проблемът е, че той не се спазва от самите нас. И каквито и отряди да се направят, докато хората не се осъзнаят и нямат самоконтрол - ефект няма да има.
Ето като пример ще ти дам преди няколко месеца имаше тема за винетките, залепени по стъклата и повечето се изказаха в стил "да го духат" и "тъп закон". Ама иначе ревът, че не се спазва друг закон.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колега Колев, самоконтрола идва, след като се е наложил контрола!!
Законите не ги спазват първо институциите и служителите в тях(например,аз по-големи нарушители на пътя от полицаите не съм срещал!), и от там и гражданите...що немците и англичаните след една седмица по нашенските курорти се превръщат във варвари,за какво говорим... нали са научени на самоконтрол,уж?!
Без натиск над институциите никъде не се случва нищо...в Англия и Франция са играли гилотини някога, тъ за това политическия елит си има едно на ум и гледа и да даде нещо с едната ръка, преди да е откраднал с другата, а тук нашенските управници, хем те обират до шушка, хем ти представят и сметката за банкета да им платиш накрая на мандата, че и благодарност ти искат! :axe:
Всякакви идеи и варианти трябва да се пробват и наистина трябва да се шуми из медиите, било с мейли,познати журналисти, екоакции, срещи, протести и т.н.
Похвално е, че колегата Saxon се опитва да провокира някакъв дебат и не спира да му работи главата относно бракониерството и някакви методи за противопоставяне!
Защо да не се търси подкрепа на някоя политическа сила, че това може да е голям коз за някоя по-малка партия на пример, поне да и се чува името из медийното пространство...и за какво съществуват разни "Зелена партия","Зелени балкани" и прочее несретници бродещи из политическото пространство-те трябва да ни търсят, а не само ние тях....
Абе много се разприказвах нещо.... :wink:
Последно промяна от Jechev на Чет Юни 25, 2009 12:46 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Абе, ще си спомните некога, кога Бат ви Любо ни говореше за партия на риболовците, ама нейсе....
У Еропарламента нали има депутат от Партията на пиратите-факт :!: :shock: :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз и сега съм убеден че имаме силата да си изберем няколко начетени,интелигентни и с няколко висши образования колеги !!!
Можем да си спретнем партия за отрицателно време.Провим си учредително събрание още на НС 6.избираме си управителен съвет,председател и т.н,всичко което се изисква.Набираме хора които да се подпишат че подкрепят партията на Рибарите и подписват тази декларация и се вписват в списък.За целта се иска по места,в градове и села нашите колеги да накарат семеиствата си,жени,деца над 18г,баби,дядовци,бащи,братя и сестри да попълнят тези декларации с точните адрес и ЕГН.Комплектоват се документите и се внасят в съда за учредяването на партията.Е,после ще падне малко работа и трябват парички за плакати,реклама и клипове,но пък можем да ги съберем,ние сме сила - повярвайте си !!!

Ето и декларацията !
Изображение

Ето и бланката за списъците !
Изображение

Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Изцяло подкрепям инициативата на Любо!Все пак нещо трябва да се прави,никой не е казал,че ще успеем от раз,но трябва да действаме,а не само да цъкаме и да гледаме как се обезрибяват водоемите и се унищожава природата!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Pavkata 1977 написа:Изцяло подкрепям инициативата на Любо!Все пак нещо трябва да се прави,никой не е казал,че ще успеем от раз,но трябва да действаме,а не само да цъкаме и да гледаме как се обезрибяват водоемите и се унищожава природата!

Павка,недеи да гледаш колко са логнатите в форума :idea: Ентусиастите и хората които искаме и имаме желание да стане нещо сме малко.Няма смисъл да храним напразни надежди.Ще стане като с петицията и ще вземат да пишат че който го вкараме/евентуално в парламента/ ще ни забрави и ще започне да краде като другие.Ще си кажат че ще си оправи/ват живота нашите избранници и ще стане мазало.Няма как целия форум да станат депутати и т.н.Аз бих предложил Г-н Диканаров,и още идшн двама човека има,които бих предложил но да не пиша напразни простотии.Абе,нищо не заслужаваме и нищо нестава от нас.Питай Ал Капоне и Илия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink:

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

8) У тия работи,немам време и нерви да се занимавам-нема да преча,имате ме за каузата-глас :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Любо няма какво да питам,то се вижда!Давам пример:случката с Батката,Доцента-довършването на Крали Марко,общата шатра,която предложи да направим,начинанието на Ал за жената,която мъжът й заложил къщата и я профукал на хазарт,петициите...и много други случки.
Към момента хората във форума са 27613 ,представете си 200 човека(това е по-малко от 1% от хората във форума) да дадат по 10лв. това са 2000лв.!Незнам колко пари са се събрали,но със сигурност са значително по-малко,при положение,че повечето хора са дали доста повече пари,следователно винаги "заподозряните"са все едни и същи хора,съставящи не повече от 0.3-0.4% от хората!
Приятели и колеги идеята(сигурно за 10 път го казвам) на форума е хуманна(приятелство,взаимопомощ),образователна(нека всички си признаят,че всеки нещо е понаучил,други като мен изцяло са се ограмотявали),природозащитна(да пазим природата и се противопоставяме на бракониерите) и чак тогава информационна!
Нека всеки сам за себе си да прецени!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Тая тема бива да я метна в "Разни" :lol: ама може да повиси още малко тука... :wink:

Аз като се замисля моя фаворит е медаратора Jechev, оти има подходящо образование ЮРИСТ и е млад...
( дето се вика може да носи на бой :lol: )
Диканоров е прекалено улегнал с изградено твърдо мнение и няма да можем да го манипулираме по съфорумски... :smt112 :smt112 :smt112
И Кърцата става... ма неговата граница на търпимост е ниска пък... и ще имаме проблеми с ДПС-то :roll: Затова Jechev, :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”