ТолстолоВ ала IDA

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ТолстолоВ ала IDA

Мнение от muerter »

Кои каквото ще да си приказва,он си знае наи добре :D
Браво за риболова.
А на тея дето само с релииз се занимават едно вьпросче:ако си купите риба от безистен, и нея ли ще релиизнете :?: :?:
Щото тая риба Киро си я е купил,и е негово право да я задьржи.
Наздраве :drinkers: :drinkers:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от crosser »

Браво за толупките. :wink:
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

:smt023
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Браво ! Дано да си сложил край на каръщината от Дунав !
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

Ако може и аз да споделя мнението си за този язовир и за така наречения IDA монтаж.
Показа ми го преди 10 дни на въпросния язовир корифея Маринката,той е там с едма караванка и се мести постоянно,
Имахме добра слука относно амури,но на 3-ия ден(събота сутринта) установихме рязко спадане на нивото.............какво да кажем.Обяснението на пазача ни звучеше правдоподобно,поливане,все пак е суша а язовира е за тази цел.
Относно какво се слага на пружината,Киро добре споменава ягодата като аромат в нейните форми,дали есенция,дали захранка с такъв мирис,а аз ще кажа моят опит,ама не се смейте. :lol: (да се пази от деца под 18),...........Кроасан с шоколад,оказа се любима на въпросните Тулупи
Относно големината и забележките на колегите,въпросния толстолоб е между 1,5 и 2 кг.,все пак не може да се прецени на снимката.Кире,относно амура,знаеш по-добре от мен мисля,здраво хранене,и то постоянно.
Имахме екземпляр от 5 кг. и 2 от 3 кг.По-малките от 1,5 кг. се угояват още.Шаранчета доста но все за релийз.
За сведение бяхме малко след началото на ръкава от към Воднянци.
p.s.За Киро,опитах се да пиша в Личния чат,но май не успявам.Ще се радвам ако омаш желание,драсни в личния чат
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

jporlando написа:По същата логика от платеният гьол можеж да си тръгнеш с една торба шаранчета ,да речем около педя,и щом си си платил твои са си и на тигана ти.Това касапско ли е ?
Колега а като дойде Никулден и арендатора ги изкара с мрежата и ги продаде по магазините и ти си купиш.Това касапско ли е?
Няма арендатор който след като му изтече договора да не измрежи язовира до дупка,единствения начин да се действа хуманно към рибите е да ги хванеш на платено и да ги пуснеш на свободен язовир...ама колко колеги имат тази взможност?Аз на Негован(платеното) така пуснах 2 шаранчета в Искъра,ама реката минава на 10м.от гйола...
А иначе евала на Годзилата :)
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Безмислено е да спорим........
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

jporlando написа:Безмислено е да спорим........
Така е Данчо,но и IDA е много прав в неговия пост.Веднъж си си платил,каквото е зарибил това ловиш.Да им ставаме още веднъж спонсори на арендаторите ,не става,тук не важат рибарските закони като при нормални язовири.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Така,така.На арендаторски язовир,като ти вземат таксата,и ако не хванеш,после връщат ли ти парите :?: За какво и те да връщат риба(без маломерна).Не е лошо някой ,Антимесари,да идат за рибка.Да си забравят проблемите,и да не развалят на колегите ,хубавите платени излети.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Браво адашка!Другия път пак ги утрепи тези толупи! :D :D :D
1.Когато си плащаме риболовния билет за 25 лева ,ние се съгласяваме със законите на държавата която го издава.
2.Когато си плащаме на арендатора ,тогава се съобразяваме с правилата които той е преценил,че са добри за НЕГО.
3.Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава! :smt023
4.Киро е в пълното си право да вземе толкова колкото си иска или колкото са определили че може
TRS70MLF2
men4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от men4o »

И аз мисля ,че е прав Киро.В началото се заблудих ,че колегата jporlando има против размера на рибата,затова се уверих ,че размера е в рамките на закона.При всички положения имат 40 см,даже и повече.
На едната снимка може да се види много добре големината на рибата.
Презумцията на закона е,че това което не е забранено,е разрешено.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А кой каза,че той го е измислил.Ей, бати тъпотията.Той го е описал или преписал,като доста от статиите,нищо лично,даже и знае много за поповите прасета,много наивници има по света,само трябва да ги намериш,а тук не липсват.
Това не е риба която кълве по нормален начин,приомите за хващане ,които използваме с моите приятели са с единична кука и без пружина,даже в повечето случаи на щека.Но щом се стимулира този начин ОК.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

butnik написа:А кой каза,че той го е измислил.Ей, бати тъпотията.Той го е описал или преписал,като доста от статиите,нищо лично,даже и знае много за поповите прасета,много наивници има по света,само трябва да ги намериш,а тук не липсват.......................................
Браво :smt038 :smt038 страхотен пост , свързан пряко с темата и отново без никакви обиди :smt023
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Браво Кире, браво Годзила :smt023
Идва август, стягай се за реката :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

butnik написа:Това не е риба която кълве по нормален начин,приомите за хващане ,които използваме с моите приятели са с .....
butnik написа:.....вземи си повечко царевично ако дебнеш зверовете,хвърляй на облак,лек дюзен и здрава китка.айде наслука
butnik написа:Доценте,стръвта е само за парлама,а в повечето случаи е"паяче".Затова пиша здрава китка.
Ти и твоите "приятели" сте ми ясни много от отдавна :idea: Доста "паячета" съм откачил от толстолобски муцуни и на Оризаре и на други места; или цитираните по-горе постове не са твои :roll: Между другото 70% от няколкото десетки толстолоби които съм хванал до сега, са хванати с директни телескопи с ластик и с монтажи подробно описани в толостолобската тема, а "тапата" вече не е тапа а 15-грамова неподвижна плувка на Тубертини с антена 4.5мм, пружината е без утежнение , а куката е само една( сатипопора може да се монтира и на косъм, а пружината може и да е "ин-лайн")- също ги има в темата и вече са тествани в реални условия :idea: :idea: :idea:
Бутник, повечето от тези дето съм ги хванал с директен, и то между 5 и 8 кила, са хванати на Оризаре; в едни далечни години, когато ходех по 3 или 4 денонощия всяка семица там, а ти седеше по 7 денонощия в седмицата в онова захлупено мазе, наречено "магазин" и си нямаше понятие че тази риба се лови и по спортен начин. Купувал съм си "по спешност" и в събота и в неделя захранки от теб щото винаги беше отворено :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”