Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТолстолоВ ала IDA
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ТолстолоВ ала IDA
Кои каквото ще да си приказва,он си знае наи добре
Браво за риболова.
А на тея дето само с релииз се занимават едно вьпросче:ако си купите риба от безистен, и нея ли ще релиизнете
Щото тая риба Киро си я е купил,и е негово право да я задьржи.
Наздраве

Браво за риболова.
А на тея дето само с релииз се занимават едно вьпросче:ако си купите риба от безистен, и нея ли ще релиизнете

Щото тая риба Киро си я е купил,и е негово право да я задьржи.
Наздраве

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Браво за толупките. 

-
- ще става разбирач
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво ! Дано да си сложил край на каръщината от Дунав !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако може и аз да споделя мнението си за този язовир и за така наречения IDA монтаж.
Показа ми го преди 10 дни на въпросния язовир корифея Маринката,той е там с едма караванка и се мести постоянно,
Имахме добра слука относно амури,но на 3-ия ден(събота сутринта) установихме рязко спадане на нивото.............какво да кажем.Обяснението на пазача ни звучеше правдоподобно,поливане,все пак е суша а язовира е за тази цел.
Относно какво се слага на пружината,Киро добре споменава ягодата като аромат в нейните форми,дали есенция,дали захранка с такъв мирис,а аз ще кажа моят опит,ама не се смейте.
(да се пази от деца под 18),...........Кроасан с шоколад,оказа се любима на въпросните Тулупи
Относно големината и забележките на колегите,въпросния толстолоб е между 1,5 и 2 кг.,все пак не може да се прецени на снимката.Кире,относно амура,знаеш по-добре от мен мисля,здраво хранене,и то постоянно.
Имахме екземпляр от 5 кг. и 2 от 3 кг.По-малките от 1,5 кг. се угояват още.Шаранчета доста но все за релийз.
За сведение бяхме малко след началото на ръкава от към Воднянци.
p.s.За Киро,опитах се да пиша в Личния чат,но май не успявам.Ще се радвам ако омаш желание,драсни в личния чат
Показа ми го преди 10 дни на въпросния язовир корифея Маринката,той е там с едма караванка и се мести постоянно,
Имахме добра слука относно амури,но на 3-ия ден(събота сутринта) установихме рязко спадане на нивото.............какво да кажем.Обяснението на пазача ни звучеше правдоподобно,поливане,все пак е суша а язовира е за тази цел.
Относно какво се слага на пружината,Киро добре споменава ягодата като аромат в нейните форми,дали есенция,дали захранка с такъв мирис,а аз ще кажа моят опит,ама не се смейте.

Относно големината и забележките на колегите,въпросния толстолоб е между 1,5 и 2 кг.,все пак не може да се прецени на снимката.Кире,относно амура,знаеш по-добре от мен мисля,здраво хранене,и то постоянно.
Имахме екземпляр от 5 кг. и 2 от 3 кг.По-малките от 1,5 кг. се угояват още.Шаранчета доста но все за релийз.
За сведение бяхме малко след началото на ръкава от към Воднянци.
p.s.За Киро,опитах се да пиша в Личния чат,но май не успявам.Ще се радвам ако омаш желание,драсни в личния чат
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега а като дойде Никулден и арендатора ги изкара с мрежата и ги продаде по магазините и ти си купиш.Това касапско ли е?jporlando написа:По същата логика от платеният гьол можеж да си тръгнеш с една торба шаранчета ,да речем около педя,и щом си си платил твои са си и на тигана ти.Това касапско ли е ?
Няма арендатор който след като му изтече договора да не измрежи язовира до дупка,единствения начин да се действа хуманно към рибите е да ги хванеш на платено и да ги пуснеш на свободен язовир...ама колко колеги имат тази взможност?Аз на Негован(платеното) така пуснах 2 шаранчета в Искъра,ама реката минава на 10м.от гйола...
А иначе евала на Годзилата

Безмислено е да спорим........
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Данчо,но и IDA е много прав в неговия пост.Веднъж си си платил,каквото е зарибил това ловиш.Да им ставаме още веднъж спонсори на арендаторите ,не става,тук не важат рибарските закони като при нормални язовири.jporlando написа:Безмислено е да спорим........
Всичко може,но не всеки го можe.

- Don4o_62
- учете се от него
Така,така.На арендаторски язовир,като ти вземат таксата,и ако не хванеш,после връщат ли ти парите
За какво и те да връщат риба(без маломерна).Не е лошо някой ,Антимесари,да идат за рибка.Да си забравят проблемите,и да не развалят на колегите ,хубавите платени излети.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- gloupan
- разбира нещата
Браво адашка!Другия път пак ги утрепи тези толупи!
1.Когато си плащаме риболовния билет за 25 лева ,ние се съгласяваме със законите на държавата която го издава.
2.Когато си плащаме на арендатора ,тогава се съобразяваме с правилата които той е преценил,че са добри за НЕГО.
3.Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава!
4.Киро е в пълното си право да вземе толкова колкото си иска или колкото са определили че може

1.Когато си плащаме риболовния билет за 25 лева ,ние се съгласяваме със законите на държавата която го издава.
2.Когато си плащаме на арендатора ,тогава се съобразяваме с правилата които той е преценил,че са добри за НЕГО.
3.Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава!

4.Киро е в пълното си право да вземе толкова колкото си иска или колкото са определили че може
TRS70MLF2
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз мисля ,че е прав Киро.В началото се заблудих ,че колегата jporlando има против размера на рибата,затова се уверих ,че размера е в рамките на закона.При всички положения имат 40 см,даже и повече.
На едната снимка може да се види много добре големината на рибата.
Презумцията на закона е,че това което не е забранено,е разрешено.
На едната снимка може да се види много добре големината на рибата.
Презумцията на закона е,че това което не е забранено,е разрешено.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А кой каза,че той го е измислил.Ей, бати тъпотията.Той го е описал или преписал,като доста от статиите,нищо лично,даже и знае много за поповите прасета,много наивници има по света,само трябва да ги намериш,а тук не липсват.
Това не е риба която кълве по нормален начин,приомите за хващане ,които използваме с моите приятели са с единична кука и без пружина,даже в повечето случаи на щека.Но щом се стимулира този начин ОК.
Това не е риба която кълве по нормален начин,приомите за хващане ,които използваме с моите приятели са с единична кука и без пружина,даже в повечето случаи на щека.Но щом се стимулира този начин ОК.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бравоbutnik написа:А кой каза,че той го е измислил.Ей, бати тъпотията.Той го е описал или преписал,като доста от статиите,нищо лично,даже и знае много за поповите прасета,много наивници има по света,само трябва да ги намериш,а тук не липсват.......................................

-
- учете се от него
Браво Кире, браво Годзила
Идва август, стягай се за реката

Идва август, стягай се за реката

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
butnik написа:Това не е риба която кълве по нормален начин,приомите за хващане ,които използваме с моите приятели са с .....
butnik написа:.....вземи си повечко царевично ако дебнеш зверовете,хвърляй на облак,лек дюзен и здрава китка.айде наслука
Ти и твоите "приятели" сте ми ясни много от отдавнаbutnik написа:Доценте,стръвта е само за парлама,а в повечето случаи е"паяче".Затова пиша здрава китка.

Бутник, повечето от тези дето съм ги хванал с директен, и то между 5 и 8 кила, са хванати на Оризаре; в едни далечни години, когато ходех по 3 или 4 денонощия всяка семица там, а ти седеше по 7 денонощия в седмицата в онова захлупено мазе, наречено "магазин" и си нямаше понятие че тази риба се лови и по спортен начин. Купувал съм си "по спешност" и в събота и в неделя захранки от теб щото винаги беше отворено