Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Риболов край ямбол!!!
С колегата дамян се чудим къде да отидем утре, след тоя порой направо нямаме идея.Ако някой може да предложи нещо ,ще е добре 

Ribarche
Където и да идете , на теб капото не ти мърдаBenicio написа:С колегата дамян се чудим къде да отидем утре, след тоя порой направо нямаме идея.Ако някой може да предложи нещо ,ще е добре

Туй риболова не е за мен 

Значи,да ви кажа аз как виждам нещата.На голямото съоражение излизат сомчета по 100-200 грама.Белица и мряна по 50-100 грама.Има и шибани попчета по 50 грама.На тунджата до залата има някви дребни каракудки.На хляб към 6-7 удря и Шаран.На Безмер на блатото е пълна мъка.Но Роэа бил изпуснат.Разбрах,че на Синапово иэлиэали прилични каракуди.Някои ако знае нещо да сподели.
Сутринта ли става въпрос. За Синапово незнам и мене ме интересува ( язовир ли е ) ?На хляб към 6-7 удря и Шаран.
Вечерта.
-
- научил се да хвърля
правилно си разбрал колега мн.прилични каракуди бих казал, наи голямата беше 1,200 голям кеф еprinceivo написа:Значи,да ви кажа аз как виждам нещата.На голямото съоражение излизат сомчета по 100-200 грама.Белица и мряна по 50-100 грама.Има и шибани попчета по 50 грама.На тунджата до залата има някви дребни каракудки.На хляб към 6-7 удря и Шаран.На Безмер на блатото е пълна мъка.Но Роэа бил изпуснат.Разбрах,че на Синапово иэлиэали прилични каракуди.Някои ако знае нещо да сподели.

уникат-без дубликат!!!
прясно инфо за чарда
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Инфо за една платена любов - Калайджата. Хубаво язовирче едно време, с все още запазена популация на шаран, макар и рядък. За по-малко от 3 часа (докато ме изгони дъжда, че с колата по баира и жълта пръст не ми се мисли) имах едно мощно повличане на плувка, метната на 30см от шавара и опит за отнасяне на пръчката на дъно, завършил с изпъване на влакното като струна, заплитането му в шавара и последвало късане. Според мен това язовирче е добро място, въпреки многото каракуда. Стръв домашно кисната стара царевица, ароматизирана леко на ванилия. И може би най-важното: пробвах всевъзможни царевици (сладка, сурова млечна, ароматизирана на мед, на ванилия) и на всички каракудата полудява, тоест шарана не може да се вреди. Единствено домашно киснатата стара царевица с много големи зърна, беше непокътната от каракудата и само там имах удар на шаран
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
колега къде е това?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е т.нар. "Симеоновски язовир", много лесно достъпен е. Ако идваш от Ямбол, хващаш Елховския път и на Теневския разклон завиваш наляво към Симеоново. На около километър след разклона и след като подминеш Теневския язовир, пътя прави лек десен завой, точно там има черен път вляво. Хващаш този черен път и след 100 метра си на язовираtkt0426 написа:колега къде е това?

Край Тенево..по реката да знаете местенце за сом.......... Един дядо ми каза, по надолу от моста като влизаш в Тенево,имало някакъв бент..да сте чували ...или да подскажете хубаво местенце..
рибарите се славят с търпение и могат да изчакат края, какъвто и да е той.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко късно пиша, но бях за риба досега 
От Тенево надолу по течението, след около 2-3 км има пресевна за пясък, там местата са чудни както за сом, така и за шаран. След моста на Тенево, завиваш вляво и караш към края на селото, общо взето се ориентираш по реката. Като излезеш от селото караш само направо, може да избереш от която и страна искаш на реката, там надолу ще стигнеш до тази пресевна за пясък, от нея надолу и около нея местата са чудни, желая ти наслука там!

От Тенево надолу по течението, след около 2-3 км има пресевна за пясък, там местата са чудни както за сом, така и за шаран. След моста на Тенево, завиваш вляво и караш към края на селото, общо взето се ориентираш по реката. Като излезеш от селото караш само направо, може да избереш от която и страна искаш на реката, там надолу ще стигнеш до тази пресевна за пясък, от нея надолу и около нея местата са чудни, желая ти наслука там!
-
- научил се да хвърля
А какво излиза там колега,че тази седмица ще се пребирам в Ямбол и дали ще мога да ловя с щека.Ще сам ти благодарен.
здр колеги вчера ходих на синапово пално капо захранвах със суха царевица барках захранки и пак нищо един удар на сланчак някои ходил ли е скоро там да сподели нещто
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Колеги на тази присевна на 3км след Тенево преди години излизаше сом от порядъка на 10,15 кг.Сега не знам какви риби има там,но наистина местата са доста добри!
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!