Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от S.Koychev »

С колегата дамян се чудим къде да отидем утре, след тоя порой направо нямаме идея.Ако някой може да предложи нещо ,ще е добре ;)
Ribarche
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Benicio написа:С колегата дамян се чудим къде да отидем утре, след тоя порой направо нямаме идея.Ако някой може да предложи нещо ,ще е добре ;)
Където и да идете , на теб капото не ти мърда :ANAL: !!
Туй риболова не е за мен :D
princeivo
новобранец
новобранец

Мнение от princeivo »

Значи,да ви кажа аз как виждам нещата.На голямото съоражение излизат сомчета по 100-200 грама.Белица и мряна по 50-100 грама.Има и шибани попчета по 50 грама.На тунджата до залата има някви дребни каракудки.На хляб към 6-7 удря и Шаран.На Безмер на блатото е пълна мъка.Но Роэа бил изпуснат.Разбрах,че на Синапово иэлиэали прилични каракуди.Някои ако знае нещо да сподели.
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

На хляб към 6-7 удря и Шаран.
Сутринта ли става въпрос. За Синапово незнам и мене ме интересува ( язовир ли е ) ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
princeivo
новобранец
новобранец

Мнение от princeivo »

Вечерта.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

princeivo написа:Значи,да ви кажа аз как виждам нещата.На голямото съоражение излизат сомчета по 100-200 грама.Белица и мряна по 50-100 грама.Има и шибани попчета по 50 грама.На тунджата до залата има някви дребни каракудки.На хляб към 6-7 удря и Шаран.На Безмер на блатото е пълна мъка.Но Роэа бил изпуснат.Разбрах,че на Синапово иэлиэали прилични каракуди.Някои ако знае нещо да сподели.
правилно си разбрал колега мн.прилични каракуди бих казал, наи голямата беше 1,200 голям кеф е :rolleyes: но рибата дава само на долния ръкав и иска мн.хранене.язовира е мн голям като площ и е разположен в самата гора мн.яки барбекюта стават .П П тези които са го държали не са могли да искарат никаква риба заради тревите,и шаварите :drinkers:
уникат-без дубликат!!!
for sale
новобранец
новобранец

Мнение от for sale »

прясно инфо за чарда
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Инфо за една платена любов - Калайджата. Хубаво язовирче едно време, с все още запазена популация на шаран, макар и рядък. За по-малко от 3 часа (докато ме изгони дъжда, че с колата по баира и жълта пръст не ми се мисли) имах едно мощно повличане на плувка, метната на 30см от шавара и опит за отнасяне на пръчката на дъно, завършил с изпъване на влакното като струна, заплитането му в шавара и последвало късане. Според мен това язовирче е добро място, въпреки многото каракуда. Стръв домашно кисната стара царевица, ароматизирана леко на ванилия. И може би най-важното: пробвах всевъзможни царевици (сладка, сурова млечна, ароматизирана на мед, на ванилия) и на всички каракудата полудява, тоест шарана не може да се вреди. Единствено домашно киснатата стара царевица с много големи зърна, беше непокътната от каракудата и само там имах удар на шаран
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
tkt0426
новобранец
новобранец

Мнение от tkt0426 »

колега къде е това?
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

tkt0426 написа:колега къде е това?
Това е т.нар. "Симеоновски язовир", много лесно достъпен е. Ако идваш от Ямбол, хващаш Елховския път и на Теневския разклон завиваш наляво към Симеоново. На около километър след разклона и след като подминеш Теневския язовир, пътя прави лек десен завой, точно там има черен път вляво. Хващаш този черен път и след 100 метра си на язовира :wink: След 2-3 дни ще бъда там, да си потърся шаранчетата, които съм си харесал там :)
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
klkklk
новобранец
новобранец

Мнение от klkklk »

Край Тенево..по реката да знаете местенце за сом.......... Един дядо ми каза, по надолу от моста като влизаш в Тенево,имало някакъв бент..да сте чували ...или да подскажете хубаво местенце..
рибарите се славят с търпение и могат да изчакат края, какъвто и да е той.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Малко късно пиша, но бях за риба досега :-)
От Тенево надолу по течението, след около 2-3 км има пресевна за пясък, там местата са чудни както за сом, така и за шаран. След моста на Тенево, завиваш вляво и караш към края на селото, общо взето се ориентираш по реката. Като излезеш от селото караш само направо, може да избереш от която и страна искаш на реката, там надолу ще стигнеш до тази пресевна за пясък, от нея надолу и около нея местата са чудни, желая ти наслука там!
jaaako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jaaako »

А какво излиза там колега,че тази седмица ще се пребирам в Ямбол и дали ще мога да ловя с щека.Ще сам ти благодарен.
kanev000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kanev000 »

здр колеги вчера ходих на синапово пално капо захранвах със суха царевица барках захранки и пак нищо един удар на сланчак някои ходил ли е скоро там да сподели нещто
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Колеги на тази присевна на 3км след Тенево преди години излизаше сом от порядъка на 10,15 кг.Сега не знам какви риби има там,но наистина местата са доста добри!
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”