Отново откраднати лодка и мотор!

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Отново откраднати лодка и мотор!

Мнение от gogibo »

Продавачите едва ли са запознати с всички джаджи в ТСМ магазините.Запомни снимката и я индефицирай по памет или просто питай,какви пищялки/аларми/имат в наличност.
На гърба на джаджата пише:РА 612 .12v_max.65ma Dexaplan GmbH.Пропуснах да пиша,че в противопожния на щифта край има вградена крушка и бутон,но става само да си осветиш ключалката нощем.
Аватар
piars
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piars »

Колеги аз ползвам ето това:
Изображение
слагам го някъде дето да не се вижда и го насочвам към въдиците или лодката, лошото е че като някой става да пикае и забрави за него буди целия бивакИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

gogibo написа:Продавачите едва ли са запознати с всички джаджи в ТСМ магазините.Запомни снимката и я индефицирай по памет или просто питай,какви пищялки/аларми/имат в наличност.
На гърба на джаджата пише:РА 612 .12v_max.65ma Dexaplan GmbH.Пропуснах да пиша,че в противопожния на щифта край има вградена крушка и бутон,но става само да си осветиш ключалката нощем.
Благодаря колега за информацията. Ще си потърся непременно. Тези данни са ми напълно достатъчни. Аз имам подобна, но е слаба.

Колега Paris, тази, която ползваш е с датчик за движение. Добра е, но е за затворени помещения (или за купе на автомобил). Не само, когато "напояваш" нощно време :D , но може да се задейства и от куче, или нещо преминаващо в обсега й. По-лесно се монтира обаче. При дъжд, имай предвид, че обсега й намалява и може да не задейства.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Това,което ползва piars има много просто противодействие, с което малцина са запознати.Всичко от брега ще му изчезне без да разбере дори.Датчикът за движение работи в определен режим и в нашия случай не дава гаранция за защита.Може ,ама срещу непосветени/на което всъщност разчитам и аз за екипировка,която бих прежалил:маса,столове,скара и т.н./,ама кой се интересува от тях.
Информация за това как се неутрализира такъв датчик за движене не бих споделил в темата с вас,защото ще стане достояние на тези,които биха били новите собственици на нашите вещи,или екипировка,както му казваме.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

0.12-0.20 Корда връзвам за лодката , а другия край ми е вързан за крака.Да не дава господ случай да го хвана.95 кила съм ,и ще му мина като товарен влак отгоре 8)
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
ivko69
новобранец
новобранец

Мнение от ivko69 »

Абе и аз не съм малък,и ръката ми тежи доста,но се моля да не се случва,защото кой е решил да краде,ще го направи.....Аз не съм потърпевщ,ама съм виждал колега на яз. Кърджали с огромна мъка и ярост в очите,и....само "бай бабо да не те стига"....
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”