Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Три дни на Овчарица!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Три дни на Овчарица!
И защо на лични?!?!?
Камчо,ако не си снимал след като си форматнал картата ще ги възстановим с Undelete+ !
Камчо,ако не си снимал след като си форматнал картата ще ги възстановим с Undelete+ !

браво за излета и упоритоста
за да не пускам нова тема ще кажа че аз и колегата fox77 бяхме събота на стената след обяд 2 часа ни одави дъжда след като спря хванах един 5 килограмов амур и имах удар на другия ден на много голяма риба ама влезе в канала и неможах да я спра вечерта 4 канални около 2 кила и един 3.5 на жабка запознах са с колегата jos83
благодарности на mecholin i val за имфото което ми дадоха преди да отида общо взето добър излет направихме хапнахме пиинахме и се заредихме с енергия за новата седмица
за да не пускам нова тема ще кажа че аз и колегата fox77 бяхме събота на стената след обяд 2 часа ни одави дъжда след като спря хванах един 5 килограмов амур и имах удар на другия ден на много голяма риба ама влезе в канала и неможах да я спра вечерта 4 канални около 2 кила и един 3.5 на жабка запознах са с колегата jos83
благодарности на mecholin i val за имфото което ми дадоха преди да отида общо взето добър излет направихме хапнахме пиинахме и се заредихме с енергия за новата седмица

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- разбира нещата
Късно го чета това снощи реших да покажа на жена ми как съм изтрил снимките и направих две снимки, ако след това има начин кажете благодаря предварително!sapuna написа:И защо на лични?!?!?
Много ги накъсвам... кордите!
-
- научил се да хвърля
Нямаш проблеми бая снимки трябва да си направил, въпроса е да не си форматирал, а само да си ги трил.