Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На вражеска територия
Re: На вражеска територия
Радвам се на вашите успехи момчета, но най-много се радвам на факта, че виждам нови "фидерасти" в Бургаската група.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Каракуди основно. Най-едрата удари именно на фидера. Аз моя така и не го разпънахvesko_bs написа:Респект и за двамата.
p.s.На фидерите какво хванахте???

-
- и господ не е толокова добър
Хубав риболов сред гадове.Грозна картина са нашите водоеми.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Румба,браво за излета,и бат Бойко с такива кретени иска да оправя държавата,жалкото е,че са навсякъде.И по Марица ги наблюдавахме,и то хора на години,каква е тая лакомия не знам,но да не олигавяме темата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бат Ицо, Българите преобладаваха сред тях и изобщо нямаха вид, че бракониерстват заради едната прехрана. Циганините, не че ги оправдавам, но са по-малкото зло.а на циганите със сопите
Последното изречение от репортажа дава сериозни поводи за размисъл.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж и невероятни снимки

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Привет Румба. Направо ти се чудя как си отишъл на тоя язовир да си тровиш нервите, като знам какви кротки и тихи местенца посещаваш по някой път, където можеш наистина да си починеш като хората.rumci написа:Бат Ицо, Българите преобладаваха сред тях и изобщо нямаха вид, че бракониерстват заради едната прехрана. Циганините, не че ги оправдавам, но са по-малкото зло.а на циганите със сопите
Що се отнася до тия дето си ги снимал съм сигурен, че не го правят за прехрана, а по една единствена причина. Да покажат, че са над закона и могат да си правят каквото поискат. Жалкото е, че го демонстрират навсякъде из нашата мила родина, защото им се дава тази възможност.
Поздрави за релийза
- YordanDanev
- сериозен играч
Румба трябвало да ми се обадиш за там да не се чувстваш на чужда земя, а спокойни места се намират повече на отсрещния бряг.

Колега, а вие обадихте ли се на ИАРА? И ако не - защо? свеждането на глава пред тия герои също не е много умно. Аман от мърлячи в тая държава - някой трябва да се опълчи срещу тях!
[quote="rumci"]Знаехме, че водоемът е любимо място за "търмъкчиите", но чак пък подобна инвазия, която заварихме надмина очакванията ни
.
Изключително трудно намерихме място където в разстояние поне на 50-60 метра от нас да няма "драскачи".
Горките гиганти си мислеха, че единствено по средата на язовира се намират в безопасност, но тогава се появиха двама юнаци с лодка от новото поколение "тролинг-търмъци"

Зад мен пък дядка с парашут се оглеждаше за празно пространство

[quote="rumci"]Знаехме, че водоемът е любимо място за "търмъкчиите", но чак пък подобна инвазия, която заварихме надмина очакванията ни

Изключително трудно намерихме място където в разстояние поне на 50-60 метра от нас да няма "драскачи".
Горките гиганти си мислеха, че единствено по средата на язовира се намират в безопасност, но тогава се появиха двама юнаци с лодка от новото поколение "тролинг-търмъци"

Зад мен пък дядка с парашут се оглеждаше за празно пространство

-
- и господ не е толокова добър
Чудя се къде да си сместя излетчето.Днеска отскочих за 3ч.на яз.Ахелой(Батаджийския).от 9 до 10 праснах три риби и спря да кълве.Лових с боло и стръв царевица.

Толкова е унищожен тоз водоем,че даже и браконерите липсваха.Само един дойде,на 100м.от мен и си подготви парашутите.Почнах да го псувам,но се прави,че не ме чува.

Толкова е унищожен тоз водоем,че даже и браконерите липсваха.Само един дойде,на 100м.от мен и си подготви парашутите.Почнах да го псувам,но се прави,че не ме чува.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
За един час на Бата си е много добре
. Ще взема и аз да отскоча някой ден 

- каридата
- учете се от него
Аз на тея кефали много им се каня ама да видим..Инъче Илийката се е справил добре за толкова кратко време.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''