на Дунав около Свищов и околноста

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

lastik
новобранец
новобранец

Re: на Дунав около Свищов и околноста

Мнение от lastik »

Присъединявам се към shefa най- удобното място е на стената защото по посока на града има залята трева която е поне 15-20 метра от брега
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

риболовеца написа:Колега bkd(Боби),това за нощния риболов е ясно,но май е забранен само за редовия рибар,упражняващ риболов със спортна въдица. :twisted: Много рибари са на мнение,че ако е разрешен,бракониерите ще са по-малко.В момента няма кой да им досажда да обезрибяват на воля(не,че съм фен на нощния риболов).
Така е ,съгласен съм,но след като закона не го позволява -веднага те прехвърля от другата страна-БРАКОНИЕР.Това са реалностите ,а дали ни изнася или не ,това е друг въпрос.Вместо да си сипем пепел по главата ,по -добре да концентрираме тази енергия за залавянето/или поне съдействие за залавяне/ на "нашите капронови приятели"
:wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

някой да е ходил тези дни,че ми се очертава ходене събота неделя. Някаква по прясна информация ако е възможно :mrgreen:
sharo1

Мнение от sharo1 »

bkd написа:
риболовеца написа:Колега bkd(Боби),това за нощния риболов е ясно,но май е забранен само за редовия рибар,упражняващ риболов със спортна въдица. :twisted: Много рибари са на мнение,че ако е разрешен,бракониерите ще са по-малко.В момента няма кой да им досажда да обезрибяват на воля(не,че съм фен на нощния риболов).
Така е ,съгласен съм,но след като закона не го позволява -веднага те прехвърля от другата страна-БРАКОНИЕР.Това са реалностите ,а дали ни изнася или не ,това е друг въпрос.Вместо да си сипем пепел по главата ,по -добре да концентрираме тази енергия за залавянето/или поне съдействие за залавяне/ на "нашите капронови приятели"
:wink:
Бе то точно ,,риболовеца,, си е бракониер,и не е фен на риболова ,ама на никъкъв риболов с въдица ИЗВЪОБЩЕ(изобщо).
Темата е за риболов по Дунава,той земал да обяснява кое,как и за кого е забранено и какво да упражнява със ,,спортна въдица,,.
Аре ся, да е спортна, да е спортна колко да е спортна.Моята като не е спортна не мой ли лови риба???
Аман от мозъци. :smt078
николов
новобранец
новобранец

Мнение от николов »

Здравейте колеги,приключи моя излет на Дунава но за съжаление не се оправдаха очакванията ми. Много силна вода, много клони носи абе въобще не останах доволен. Ходих на паметниците 2 дена 11 и 12.07 и освен няколко червеноперки и едно попче друго не можах да хвана. Жалко че не се възползвах от съвета на колегата (shefa) за което искренно му благодаря, но бях решил да пробвам за хищници и съответно се разделих с 2 хубави воблера и 3-4 блесни. Пробвах и на дъно на торен и бял червей - съответно късания нонстоп - ужас. Каръка ми не свърши и дотук на 13.07 реших да търся друга дестинация и отидох до Бяла да ловя на р.Янтра. Красота голяма но само уклеи хващах. Точно когато захранката ми почна да върши работа и се изсипа един хубав дъжд не е истина :finga: и така приключи моя риболов по Дунава и околностите. Още един път благодарско колеги за съветите :drinkers:
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

Ами и аз се върнах общо взето с празни ръце ако не се броят няколко дребни платики и скобарчета!Хищник нема видях няколко распера да скачат но не им харесаха явно примамките ми.Е няма какво да се прави ще чакаме да падне нивото.Успех на тези които ще ходят скоро :drinkers:
didiod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didiod »

lastik написа:Ами и аз се върнах общо взето с празни ръце ако не се броят няколко дребни платики и скобарчета!Хищник нема видях няколко распера да скачат но не им харесаха явно примамките ми.Е няма какво да се прави ще чакаме да падне нивото.Успех на тези които ще ходят скоро :drinkers:
АЗ АЗ :mrgreen: да се надяваме ,че нивото ще падне :| следя го в нета и до унгария е само минус ,но по-нагоре в унгари и словакия се качва с по 150-и нагоре см. на ден :rolleyes:
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

Рибата общо взето се е активирала!за 2 дена 2распера 1 ,,щука,, а на дъно мъздруга и платика попчетата няма да ги споменаваме. На янтра до село Новград ми казаха че се дава шаран и каракуда но нямах възможност да проверя сам!Дунава продължава да пада като се образуват прагове пак ще се ходи за хищници!Надвечер излизат мутирали комари вземайте мерки навреме :mrgreen:
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

някаква прясна информация да имате колеги,че ще се ходи да знам какво да глася!Интерсуваме дали мряната е започнала да дърпа както и за хищниците естествено
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”