Колеги помогнете котката ми умира

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Колеги помогнете котката ми умира

Мнение от glushaka »

Абсолютно съм съгласен и с доктора и с Неделчо.В къщи имам персийка,която въпреки царските условия на живот постоянно ми създава проблеми.На вилата имам два котака,порода"махленска превъзходна",абсолютни плъхоубийци,които въпреки многократните опити да бъдат унищожени /от"добри"съседи/са в цветущо здраве-единият без преден ляв,а другият без заден десен крак,с перфектно зарастнали рани без лекарска намеса..И наистина ,когато усещат края се скриват някъде.Казват,че имали по 9 живота,дано твоето коте да има повече късмет и да не се получи :smt059
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

За съжаление голям процент котки се натравят изяждайки отровен плъх,поне по селата е така...
Дори да се оправи (дай Боже) ти все пак го заведи на лекар за цялостен преглед,за ваксинация и обезпаразитяване,след ,като го обичаш можеш да направиш това жизнено важно нещо за котето!
Дано всичко да е с щастлив край :D
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Колеги котарака го няма :( питах съседи никой не го е виждал
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

NITro`bE написа:Колеги котарака го няма :( питах съседи никой не го е виждал
Скрит е там, където се е крил, да не бъде обезпокояван.Ако си я наблюдавал значи знаеш къде
може да бъде.Няма къде да отиде,ако наистина това е нейния дом.Не знам дали я гледаш в вас или на двора.
Болна котка винаги се крие.От 30 години гледам котка в дома си и винаги е било тъка.

п.п Дано да се оправи.Сама ще те намери.
Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Ако недай боже му се случи нещо на котето ,намини към нас.Имам богат избор от котки за подаряване :wink: :arrow:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Пращай по еконта. :D
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Последно жива ли е или не :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Решението за ЕВТАНАЗИЯ е милосърден край на страданието на домашния любимец. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Котарака го няма беследно изчезнал :( беше ми голям приятел
http://media.snimka.bg/3593/013440397.jpg това е като малък :( бях го кръстил Пешо един приятел има маймуна Пешо и аз реших да кръстя и котарака Пешо и като ги съберем правят голяма игра и като викнеш Пешо и 2-те се обръщат но моят Пешо вече го няма :(
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

R.I.P.

Тури му пепел и виж офертата на майсторчето Страхил. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Те така изчезват за по седмица ако се разгони,дано да е така, моят скочи от 7етаж бях го отписал ама оперции и 200лв. на доктора и сега е жив и здрав и е някъде към 5кг стана,напълня ама сигурно е от бирата ето го на аватара.
Ако е жив и здрав ще се появи,да не би да имаш някои комшии дето му имат зъб и са се опитали да го тровят. :roll:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И моя аватар го няма вече :cry:
Ще се взима ново говедо, то се е видяло, ами фащай рейса за към на Страхо питомците :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
shvedytooo
новобранец
новобранец

Мнение от shvedytooo »

NITro`bE написа:Добър вечер колеги та вапроса ми е следният имам си едно котенце на село и от 2-3 дена не е добре само спи и се влачи но днес едвам става може би е яло нещо отровно давах му да пие прясно мляко но то неискаше и аз направо му го наливах във устата :( котенцето ми е като приятел все по мене ходи и сега като го гледам направо ми се плаче кажете какво да правя утре ще го водя на доктор но не се знае дали ще устиста :(

Само да ти кажа,че моето беше унило три,четири дни.Все си виках,ще се оправи,но накрая много се уклюма,заведох го при вет към 18ч. ,по упипа го каза ,че го боли стомаха,би му няква инжекция и вика утре пак.Само,че 2 ч след това много по зле стана и започнах да търся спешно работеща клиника,но в Сливен няма такава.Намерих един вет и той си отвори клиниката за нас.Милото много бързо се влоши.Измъчи се тотално,какво ли не му биха,правиха му снимка,но единственото,което док забеляза беше вода в белия дроб.Доктора така и не каза какво му е.Не можаха да го спасят и си отиде в мъки.Не можах да понеса последните му стонове,няма по тъп звук,от това да знаеш,че нещо което те обича и разчита на теб,умира под носа ти и ти нищо не си могъл да направиш.Вината е моя,че го гледах как се опитва да ми каже ,че не е добре,но все се надявах,че ще отмине.Исках само да ми кажат как така си отиде и защо,за да предпазя и другите ми котета,и то беше на 8 месеца.Но уви,явно компетентно обяснение щях да получа ако този,който го лекуваше си разбираше от работата.
Хора забелязвате знаците който животинките ви дават,и търсете повече от едно мнение.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”