Щука в Пловдивско

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

брадата
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от брадата »

Ако е след Дрангово я знам
за този гьол мога да ви дам инфо.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Ако е след Дрангово я знам
за този гьол мога да ви дам инфо.

Давай
Изображение
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

!!!

Мнение от DrAkoN »

Колегииии :) на Белозем ходя редовно това лято тази готина на тази дупка ал4ния собственик я изпусна и изхваща щуката до последния екземпляр.остана само Баровския гьол а там риболова е много труден и рядко удря нещо. Не ходете на белоzем НЯМА сМИСЪЛ САМО ПАРи зА БЕНЗИН !
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

DrAkoN -кога е изпусната тази дупка и аз чух нещо такова,ама септември бях там и даде добър резултат,ако е изпусната и изловена рибата тва трябва да е някъде октомври,ноември
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Да за тогава става дума края на ноември я изпуснаха.Кари на този прекрасен Гьол.Това ми беше любимото място
:cry:
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Абе то и сега май има вода в дупката,ама риба не знам дали има-може пак да го зарибят гьола :D
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Говорих със ал4ния собственик. Няма да се зарибява повече !!!!
Radi
новобранец
новобранец

Мнение от Radi »

Здравейте,
да не препарирате глави в момента, че никой не обажда?
Някой чувал ли е за щуки край Маноле и изобщо имали надежда край Пловдив :?:
Radi
новобранец
новобранец

Мнение от Radi »

Никой не казва, значи дава
Ако не даваше все някой щеше да се оплаче :roll:
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Не съм ходил нататъка, ама ако реша определено ще е с камаза!!!Иначе няма излизане!!! :twisted:
Изображение
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Хайде бе колеги-майнички кажете къде да отида да хвана и аз някоя щука тази пролет,защото миналата пролет нямах този късмет и не искам всичко да се повтори и тази година.От другата седмица си пускам отпуска и ще е подгоня пущината,ама къде да я търся - нямам идея :?:
Ако някой има идеи нека ги сподели,пък аз ще пробвам и ще ви дам после инфо за излетите.Казвайте каквото ви хрумне-не се срамувайте :D :!: .Маноле ли?,кадето и да е близо до Пловдив-важното е да я открием пущината,разбира се с помоща на всички вас :!:
Ако знаете как ме сърбят ръцете за някоя и друга щука само :D :!:
Абе ще обиколя тези дни всички места по Марица дето съм хващал щука досега,ама чесно казано при тази висока и мътна вода не ми се вярва да имам особен късмет,вие как мислите?А къде другаде да пробвам - явно на дупката в Белозем вече не може да се разчита? :!:
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

сепарациите на Песнопой на Раковски има два плетени водоема коти също държат щука , канала преди Садово на Оризаре незнам дали пускат за другаде не се сещам но мисля че и това е достатъчно
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

дупките на песнопой бяха пълни с корморани :twisted: за радост ги разредеха :smt068 :wink:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Дядо Иванчовата дупка отдавна е арендована и не пускат. Преди имаше и щука, и бяла, и сом, и костур, и кефал и тн. Сега какво има не знам. Там гледат и животни по пасището и риба в дупката, но не пускат. Охраната е въоръжена. Около с. Отец Кирилово има още три микроязовири, но освен каракуда и някой случаен шаран друго няма. Преди години имаше добри линове до гробището, но след пълното пресушаване на микрото се загуби. Да се надяваме да се самозавъди, защото сега никой няма желание да го арендова и зариби. Да го зарибва някой алтруист е направо празна химера. Там дори изгребаха дънната яма, която държеше вода и при пълно източване на язовира. Така оставаха риби за самозарибване от всички видове, които имаше там. Сега надеждата е ако нещо дребно се само промъкне по вадата, пълнеща язовира.
Radi
новобранец
новобранец

Мнение от Radi »

Диканаров написа:Дядо Иванчовата дупка отдавна е арендована и не пускат. Преди имаше и щука, и бяла, и сом, и костур, и кефал и тн. Сега какво има не знам. Там гледат и животни по пасището и риба в дупката, но не пускат. Охраната е въоръжена. Около с. Отец Кирилово има още три микроязовири, но освен каракуда и някой случаен шаран друго няма. Преди години имаше добри линове до гробището, но след пълното пресушаване на микрото се загуби. Да се надяваме да се самозавъди, защото сега никой няма желание да го арендова и зариби. Да го зарибва някой алтруист е направо празна химера. Там дори изгребаха дънната яма, която държеше вода и при пълно източване на язовира. Така оставаха риби за самозарибване от всички видове, които имаше там. Сега надеждата е ако нещо дребно се само промъкне по вадата, пълнеща язовира.
Вчера ходих на Дядо Иванчовата дупка и даже видях арендатора - има нов такъв. Заребил е с шаран и каракуда, хищно нямало с изключение на единични едри костури. Щял да я пуска платено след година
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”