Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Влакно-повод??
Модератор: sapuna
Re: Влакно-повод??
Всички лъжат едни повече други по малкоchirusa_bg написа:Тие формакс лъжат повече и от шогуна

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Здр аз съм нов член на този сайт.Сащо така съм и начинаещ рибар.И ако мога да поптам някой да ми обясни точно как да си варжа повода?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
колега виж тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BB%D0%B8 Дано съм бил полезен.
memento mori
Това вече го гледах но кой по точно вазел да иползвам? 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Като преглеждаш снимката отгоре надолу първата скица която е с кука я проследи до край и ще разбереш

Смисъл те са по три скици за кука като тръгнеш от първата надясно втората и под втората е завършека

Без риболов няма любов !
Аз кукичка знам как да си варжа.Купих си направо варзани кукички с повод и този повод как да го сваржа с влакното от макарата?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Номер 21 до 23 са Клуповете същото правиш и с основното влакно и го съединяваш,като прекарваш куката през Клупа на основното влакно и след това самата кука през клупа на повода и стягаш.Това е доса ефективен метод който ползвам от години и съм доста доволен вместо да късам цялата линия късам само повода с кукакта на някоя закачка или по-едър екземпляр

Без риболов няма любов !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе Таблетка,така не беше ли по лесно:

Благодаря ви много