Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

отново бракониери на Пясъка
Модератор: bobopeli
- cani
- вече хвърля и на тежко
Re: отново бракониери на Пясъка
Браво за постъпката !!

Само така

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
преди 2 седмици го изорахме основно на тролинг (2 дена и 1/2) - ако имаше мрежа 1.5км да сме я хванали...
- karadjov77
- ще става разбирач
ПОЗДРАВЛЕНИЯ
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Едно голямо БРАВО
Браво за мрежата но никои не казва за маломерните шаранчета, с четри живарника на фул си тръгнаха колеги от Пловдив .Тия рибки са от новото зарибяване ,срам и резил .
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Мрежите не трябва да се режат и оставят във водата! убиват популации с години а и за хората са опасни... дано сте я прибрали
Поздрав

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
занесена е в ИАРА там вече те си знаят какво следва
моята риба няма кой да я хване
незнам дали само мрежите са проблема,хората които пребират маломерната риба
която се лови всеки божи ден на пяська е нещо страшно
в сьбота бяхме с един френд за 2ч на беловица в залива и кво да ви кажа само маломерна риба се ловеше и най-лошото не се пускаше
абе нямам думи,срещу мен от другата страна на скалите ловяха вьзрастни хора рибари дето се вика от 100 години хванаха само малки и нито едно рибе не пуснаха,от дясно на мен 2ма месни сьс седем вьдици сьщата работа,чак по едно време искаха да мрьдна малко да разспьнат още две вьдици,е тук за малко единият щеше да поплува малко из беловишкия залив
но се укроти на бьрзо
на това бях свидетел тоя ден и сьм сигорен че всеки един ден там е така с масово пребиране на малки рибки(не казвам че се ловят само малки риби но малките не се пускат)за сьжаление

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скоро време не се е случвало да глобяват или конфискуват пък ако не ти се вярва и не те мързи иди се разкарай малко до кулата и го виж пича как си седи там горе на стената с едно червено рено мисля,че беше и си прай кефа докъто ние се чудим как да хванем Уклей......oldman написа:Не ми се вярва да е истина - Първо - щеше някоя от лодките да я хване! Второ - ИАРА не само глобяват, но и конфискуват!ExTaZzY написа: Да не сте намерили на някой парашута щото по последна информация вътре има мрежа около 1,5 км която се наблюдава дори и денем от нейния притежател от стената на който не му пука,че ИАРА идват 10 пъти и го глобяват за по 1000 лв явно тоя изруд много оборот прави....
Другото което е мини през труд и на пазара от дясно има една табела "жива риба" питай от къде е тази жива риба ако ти кажат някъде си мисля,че не трябва да им хващаш вяра

Без риболов няма любов !
Те му разправят хората , че два дни са тролили и нищо не е имало , той пак 68 километра мрежи. Що така бре Екстази?
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Ако ще и цял месец да се троли, пак може да има мрежа и да не се хване. Ако е пусната в дълбокото на 14-15м примерно и мрежата е 4-5м от дъното, как ще се хване?! Или пък ако е пусната м/у шамандурата и брега. Доколкото знам се троли за шамандурите.