РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...

Модератори: emo vasilev, alekst

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

вах вах вах...аууу той станал Батето цял хакер - хакнал ми снимката .... еййййй ами авторските кой ши почерпи вееее айооооо.
.......де дават тъй. Я налей ....че нещо жабчето му е сухо :drinkers:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ае па ш се натреса кат щатите в Ирак :twisted:
Он си знае кой написа:Абе Дуруме дали царвул или скъсан трандафор от крокодилска кожа да турим все тая... тия лумпени неще оправим...дори и в аквариума с циментени обувки на краката като декорация да ги турим!
Па он написа:Е това е ...риболова през уйкенда...общо 21 лихнуса,10 сулки, 8 попчета и 1 голям кефал...предполагам , че пак ще се появят обичайните "МЕНТОРИ",( що ли ми се струва че преди поправката беше пуритани :roll: ) да гледат и да се "пукат през гърба" ...

Мани друго па и пусна това :

Изображение

Бат Милене , бат Милене .......... Ся мож да скажеш що си искаш по мой адреЗ ма да ти кажа на мен що ми е кофти в случая .
Ми еле гле що младеж ти праи "Харе" , мани другото па и на Локала маааалце кофти пример даваш :? А кажи ми ся що у едната тема си против мангустите а у другата кат тех прайш :roll:

Ае , да не кажеш че се заядам ( не е тъй даже кат мина по морето щи пускалм ЛС да пинеме по едно на моя сметка ) ама пак ще те помоля :

- Ае поне не ги снимайте тез неща , а ?

Ръка batmilen-нова написа...ША ФАШТАМ и ША СНИМАМ...

Изображение
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Много добре. Но друг път за Локал трябва да поръчвате друга кола. тази не му прилича като гледам как се е свил. Един трък по му ходи...но да не давам идеи че току що на друго място писах против американската продукция..... :?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На МЕНТОРИТЕ по менторски...я вървете на...гьола си...тук е море ...със солена вова...и измеренията са други...това да не вие риболов некоя бара...дето има 10на кротушки и 100 рибари на брега...За бургазлий ще кажа да отидат на канала край село Новоселци.../сега не му знам новото име/ да видят как се ловят червеноперки и таранки...само с парашути...оня ден ми се обади Джерито...само той "къцал" на бял чрвей...сите други рибари ...ПАРАШУТИСТИ...така че искате или не ...истината е една ...парашута яко се загнезди в рибарските редици...
В съботата имаше над 2 - 3 хиляди водоплаващи птици в залива...идваха на ята едно след друго...на птица по 1 , по 2 и т.н риби...смятайте сами...АБЕ кво ша са занимавам с МЕНТОРИТЕ, тя ИАРАта не се занимава с парашутистите...защото е малък риболова с тях...та тръгнали активистите...Това ми прилича като през сухия режим в Америката...докато през деня "активистите" викат долу уискито...вечер същите особи си наливат питие от радиаторите по кръчмите... :twisted:

А късо му било Трабито на Local, ама вози и...е невидимо за радарите на КАТ и други служби...ИАРАта например... :lol:

Изображение Аман от мрънкащи филсофи....
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Въпрос към КУГЪР..тия риби тето си ги снимал и поставил в албумчето си ...ти ли си ги уловил????......пък ако ти се види "малко" возилото за Local прати му едно от странсто...ще му оправим МИТОТО...
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

Павел Иванов написа:Ае па ш се натреса кат щатите в Ирак :twisted:
ама пак ще те помоля : - Ае поне не ги снимайте тез неща , а ?
ИДАТ МЕНТОРИТЕ БАТ МИЛЕНЕ - ИДАТ ! СЕГА КАТО ГО НЕМА ЖОРЕТО ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ПОЛАЗЯТ ! РЕД ТИ Е, СПОРЕД МЕНТОРИТЕ (пуританите) :lol: :lol: :lol:

ВИДИШ ЛИ ГИ КАК СЕ ОГЛЕЖДАТ КОГО ДА ЗААПАТ ? :lol: :lol: :lol:

ЕЙ СЕГА ШЕ ИЗЛЕТИ АЛЕКО ОТ НЕКЪДЕ :idea:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

:wink: ... имам чувството, че някой го сърби изотзадзе...

p.s. добавям още, че подаръци ще има за него
от сърце
:lol: :lol: :lol:
http://durumov.hit.bg/Temp/podaryk.mpeg
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

batmilen написа:..тия риби тето си ги снимал и поставил в албумчето си ...ти ли си ги уловил????......пък ако ти се види "малко" возилото за Local прати му едно от странсто...ще му оправим МИТОТО...
Няма да им апроблем Локал, да получи една кола размер като за него, стига да ударя джакпота тук. Все е към 10-на милиона. :D

Рибите са си все мои.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ся може би се очаква от мойта ръка "менторска" да се излеят вопли ил заядания :roll:
Хе хе май ш разочаровам :lol:
Бат Миуене , не , нема никва разлика дал ще е бара или морето как нема разлика дал си заграбил на комшията лехата ( се пак има бая твое место у случая :wink: ) еле па еди си колко декара гора :wink: Съвсем вежливо помолих да се не принизяваш до нивото на уеко кафеникавите момци къде се основно те са проблема :wink:

Рибарот уан :wink: с Жорето сме си приятели , ако не верваш питай го :wink:

Дуруме ако се отнася за къмто мене барем да беше пуснал отварящ се линк :roll:

апропо : струва ми се че не разбрахте на Пумата задявката от първия пост ама нейсе :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

За метор Павле Иванов...като не сакаш да гледаш риби не ги гледай...ей ти снимчица на Бургаския порт...

Изображение

... за "медитация"....

Прав си Рибарю Оби Уан Кеноби...нема го Жорето Г. и ПУРИТАНИТЕ ...търсят поредната жертва...
Да ама Жорето като един Зоро...ша изкочи от храстите и ще ги изненада изодзад.... хахаха...ТОЙ/Жорето/ забавя , ама не забравя... може и даги курдиса в ТВто си...

Чудя се как стой безучастен другия Мускетар "Дартанян" Дурумов...обикновенно и той не трае такива забежки...пардон забележки... :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Предложение:Кола за Local...хем дълга,хем еко...и кракомобил...

Изображение

Брависимо на Кугара за рибите...щом може да си позволи да ги лови и ...пуска в Странство...Ама тук в Отечеството е друго...Нема я виртуалната реалност на чужбинския риболов... :lol:
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

ААА САКЪН- НЕ ТАКАВА КОЛА-ЧЕ МУ ТРЕПЕРЯТ ПОСЛЕ КОЛЕНАТА И ШЕ ЗЕМЕ ДА ПРАВИ ГРЕШНИ ЗАСЕЧКИ .....
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Мчи като му е къс Табанта , да кара велорикша...хахаха... :lol:

Вчера карах Траби на ДОКТОР,пипна човеко тук и там и сега е ...като "Швейцарски часовник"... :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Предполагам,че на Local най-добре ще му ходи една джипка Хамър...американския роднина на Трабанта... :lol:

А на batmilen един нов Майбах, близък немски родственик на Траби...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ама тия БургаЗлии мн. нахални бе.... че Хамър...че Найбах...
'-апи ва кучето май-
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”