Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Писна ми и е време да се вземат мерки !!!

Мнение от butnik »

xenohаck написа:ще си направим нов форум ! Това е правилното решение ! Аз умишлено почти нищо не пиша от доста време причините са ясни !
Васко,благодаря ,ти приятелю за услугата ,която ми извърши.Винаги съм насреща при нужда."машинката"работи безотказно.А колкото до нов форум,мисля,че няма нужда приятелю,трябва малко по-твърда ръка,да се разграничават можещите и знаещите от спамаджиите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Аз също мисля, че няма нужда от нов форум, който реши да се прави на интересен, ще се регне и в новия! Доброто решение според мен е, модовете да развъртят метлата профилактично, и да го правят по няколко пъти годишно :) . Форумът е много хубав, и заради няколко дебила не бива да бъде съсипан!
Наздраве и наслука!
Никога не пия карал!

Изображение
Пинко

Мнение от Пинко »

да взема и аз отношение....форума е хубав-чета го от почти 2 години а се регистрирах тази(почувствах се по опитен)-не пиша много но винаги гледам да съм от полза когато мога....наистина има много спам,но с едно не съм съгласен-защо трябва задължително да се сприятеляваме?Аз най обичам да ходя на риба сам,тук съм за да споделям информация и знания... 8) Поздрави
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Избягвам да вземам отношение в такива теми,защото ми е ясен края-почти винаги е един и същ.
Да съгласен съм че трябва да се разчисти форума от "мъртви души" и такива с повече от 1 ник,но и тези изказвания на г-н Л. Вичев за мен са малко крайни.г-н Вичев,форума не се състои от 30-40 човека които се познават.И с цялото ми уважение това че някой е поискал съвет от вас не е причина да се парадира,защото точно така изглежда.
Всеки един от тук регистрираните може да каже"този или онзи не ми харесва,дай да го махнем"Аз лично от вас няма какво да науча,защото сладководния риболов въобще не ме итересува,а в морския съм убеден че знам достатъчно.
И нека както до скоро сте бил модератор и сте запознат с правилата,да ги спазваме,защото даваме лош пример на "неуките" а тези обиди които прочетох по-горе са точно в разрез с правилата.
А относно тези с многото никове,убеден съм че поне 80% от така наречените преди време "привилигировани"са с повече от 1 ник.
Просто преди време,бях свидетел как Барута поразкара една такава групичка от потребители с повечко от 1 регистрацийка
И не мога да разбера потребители които нападат други членове на форума,само защото са с различно мнение от тяхното.
Хора комунизма отдавна отмина и всеки има право да мисли и да се изказва както си иска(стига да не е в разрез със закона)
Хайде със здраве и се надявам да съм правилно разбран.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
peshevko
новобранец
новобранец

Мнение от peshevko »

Колеги,във всички форуми има потребители,които само се заяждат и интригантстват.По мое мнение това най-често са некомпетентни комплексари,които правят вариации на чужди мнения,като приписват тези знания за свои.И когато не са си обяснили нещо правилно/защото не мислят а папагалстват/-съответно се изказват неподготвени.Тогава истински знаещите ги оборват и знайковците започват да сипят лайна и да се заяждат и интригантстват...Не им се ядосвайте и не им отговаряйте на заяжданията.Техният ум е толкова велик,че си мислят,че са запушили устата на поредния "капацитет" или "бизнесмен",доволни са от живота и спират,понеже много мразят да спорят със себе си/не знаят кой е по-умен :mrgreen: /И лека-полека загиват в простотията си :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Природата не ни е дадена в наследство...Тя е взета на заем от децата ни!
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бате Любо, прочети си подписа.Такива ще ги има винаги, важното е стойностните хора да са повечко.Аз от тоя форум съм научил доста и от всички срещи на които съм присъствал ,разбрах че повечето колеги от форума са пичове.Мърша има във всяко стадо.Айде наздраве и живи и здрави :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами ще кажа на колегата който само си мисли че 30-40 човека от форума са приятели че греши !!! Поне 150 човека са, и както казах и преди,който е оправен и в състояние да контактува с хората коректно и честно,то той ще си намери мястото.Тези обаче,които само четат и нямат повече от пет мнения за пет години,просто нямат работа тук.Що се отнася до това дали съм "превилегирован бизнесмен" е грешите,просто не съм такъв,но дори и да е така,не е той човека който ришава кой ще стои тек и кой - НЕ !!! Както казах и преди,дори и да получа бан,може да попрочитам нещичко тук-таме като гост,но никога няма да си направя още десет ника и да правя простотия след простотия,като повечето които са с БАНН.Достойнството което имам,просто не ми позволява да се занимавам с такива глупости.Що се отнася до това дали разбирам от риболов или не,то просто няма какво да говоря повече,казвал съм го няколко пъти и Силвестре,просто нито си ми на рибите,нито си ми на риболовите.Ти ако си лицемерен и можеш да си мълчиш когато някакъд миндил обижда наред,е аз немога и каквото ми е на сърцето,това ми е и на устата.Ако някой ходи по един два пъти в месеца за риба,то аз от тринадесет години съм всеки ден за риба,а иначе от 37-8години съм рибар.Айде всичко хубаво и да го духат всички боклуци,лъжци,интриганти и двуличници :axe: :axe: :axe: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Незнам от какво е породена чак такава злоба,но би трябвало някой да си е заслужил тия думи.... :|
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Много са двуличниците тук и не може двадесет дни преди това,един човек да пита за определени неща,да му дадеш точни указания и обяснения за всичко а след още двадесет дни,същия човек вече да ти казва на теб как стоят нещата.Много къса памет имат хората ей,много :lol: :lol: :lol: Пак казвам,тези дни доста народ се разсипа да пише и като ги погледнеш,регистриран 2006,2007 година и са само с по едно -две мнения.Питам се,какво правят такива елементи тук през всичките тези години ??? Ами както казах и преди,просто като са читатели,нека си четат но ако не пишат а само консумират,просто да пътуват след като не е влизал и писал 30 дни.Три години с три мнения си е направо простотия и като вземе да обяснява като някой оратор,как да го чета,и как да ми дава наставления,като това което пише го е мислил три години :lol: :lol: :lol: :lol: Егати и тъпаците дето ги има,и като ги скастри някой,после друг пък искал толерантност.Къде е тяхната толерантност,на тези къито постоянно се ебават с нас и пишат нарочно на шльоковица,като уж бил нов и не знаел.Я ги погледнете как свойски започват да пишат и да съветват,все едно си пишат от старите никове,които са с БАНН.Айде сиктир,просто триене на никове, които не са активни и само се ползват през определен период от време за правене на интриги и заяждания.Ето за това говоря !!!

ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

г.манафин,някои да не те е исплющял,че си толкова серт.п.п в морето винаги е имоло повече риба и за това не може да си хванал повече риба от колегата от Варна.
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

[quote="chestarfield"]За една година форума направо се преобрази,направо не ми се влиза вече.Преди първата ми работа беше да седна на компютара да се вида с колегите да обменим свединия да си по-пишем...

И аз съм така....
Ще те спукам,рибо!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ianimar написа:г.манафин,някои да не те е исплющял,че си толкова серт.п.п в морето винаги е имоло повече риба и за това не може да си хванал повече риба от колегата от Варна.
Теб бих те изплющял на драго сърце,а вие сте видели риби във Варна,колкото аз извън земни при зори.И ето,точно за такива лайнари като теб говоря и се радвам че се включи точно на време за да несе налага да пиша с часове и да обяснявам какви миндили има :finga: :finga: :finga:

а що се отнася до риболова,за риби ще ми говориш,когато излъжеш рибата и да я хванеш а не да стреляш с харпуна от една педя по беззащитното риба и да ми се хвалите :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Любак,не си трови нервите!Безсмислено е,на Васко предложението и примера ,който дава с чешкия сайт трябва да се вземе под внимание.Аз прописах умишлено-близо съм до закръглена годишнина и брой на постове.Да си ги отпразнувам и ако няма взети някакви конкретни мерки ,ще пиша само в СПАМ темата и Няма с кой да си допия ракията.Половината от постовете да са ми глупости ,от другата половина все съм оставил нещо умно.Много трудно,ама много трудно преглъщам постове писани на ангро.Вярвам в доброто и се надявам,че ще се вземат някакви мерки срещу умишлено подклаждани дразги.Желая успешен ден на всички ви.Аз излизам на терасата да заварявам,че започна да прежуля.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Любе,не се нерви батенце,просто няма смисъл.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Л.ВИЧЕВ- krokibg, що се нервиш излишно? И ти като мен си със силно развито чувство за справедливост. Нека админите и модовете просто да си вършат работата с голямата ножица, а не да изпадат в конфликти. Мен например ме държат изкъсо и с право. Аз се самонаказах, като си изтрих цялата галерия, защото поствах снимки и в други форуми. Правилата са за това- за да се спазват.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”