Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Жребчево

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Там бяха аз ги видях,но той и Илийката решиха да не им качват снимки щото бяха доста едрички и ще се юрнат много тролингисти в района.GODzillata написа:Илийка, твоя разказ хваща дикиш, 'щот си имаш снимки, ама къде са белите на Вал?

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честит празник.
Да се свети името ти ,
Да пребъдат делата ти.
За риболова с две думи: Направи невъзможното.
Аз си прекарах превъзходно в добра компания и не съжалявам , че не заминах за Гърция.
Относно риболова на огромните групи окупирали най-перспективните места, го оставям без коментар но им пожелавам още много месеци наред да хранят рибата , която никога повече няма да хванат.
Да се свети името ти ,
Да пребъдат делата ти.
За риболова с две думи: Направи невъзможното.
Аз си прекарах превъзходно в добра компания и не съжалявам , че не заминах за Гърция.
Относно риболова на огромните групи окупирали най-перспективните места, го оставям без коментар но им пожелавам още много месеци наред да хранят рибата , която никога повече няма да хванат.

- Skorpi
- сериозен играч
Ти направо ги убиЗа риболова с две думи: Направи невъзможното.

А за излета, ми добре се е получил. Нивото постоянно пада риболовът е доста тегав по Жребеца доста народ си замина капо

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- разбира нещата
Отново доказваш уменията си в риболова. Браво.
Честит Илинден.
Честит Илинден.
-
- научил се да хвърля
- bigfish133
- ще става разбирач
Няма лош риболовен излет, има само риболовен излет на който не си присъствал.Честит празник!
- carpsliven2
- сериозен играч
Еее стига шикалкави .. там дето си застанал е най-хубавото място .. пък и сонар за него летище нети трябва .. ако ти беше влязла риба щеше да стане екшън ... местата от откриването изоставихме много отдавна ... понеже там невлезе нито един пасаж тази година (освен бройлери де).. за разлика от миналите добри стари годинки .. и все пак земята се върти . Рибата е на зли дол
Утре ше мърдам към топлото .. каняте на дуел .. да видиш от къде духа сливенския вятър ( на ракия де
)

Утре ше мърдам към топлото .. каняте на дуел .. да видиш от къде духа сливенския вятър ( на ракия де

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- разбира нещата
-
- и господ не е толокова добър
Там вече ми омръзнало от боклуци,касапски истории,и др."селски"прояви.carpsliven2 написа:Еее стига шикалкави .. там дето си застанал е най-хубавото място .. пък и сонар за него летище нети трябва .. ако ти беше влязла риба щеше да стане екшън ... местата от откриването изоставихме много отдавна ... понеже там невлезе нито един пасаж тази година (освен бройлери де).. за разлика от миналите добри стари годинки .. и все пак земята се върти . Рибата е на зли дол![]()
Утре ше мърдам към топлото .. каняте на дуел .. да видиш от къде духа сливенския вятър ( на ракия де)

Относно пистата на Жребеца,явно затова се капотира, защото не познаваш терена.В момента,само на 40-50 метра е чисто с трева,навътре е камъни и дупки,разлика в няколко метра.А това,че не е влязло пасаж на откриването и още 40 дена след това,пак грешиш.Хората от Нова загора са хванали няколко добри шарана.От Сливен също сахванали амур и шаран,само за теб не влезе пасажа

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Относно Римския-току що се връщам от там и решавам да напиша няколко реда.Значи сутринта много рано за да заемем позиция,стръв жито,консервирана царевица,замразена пак царевица,бял, торен черав и ярмъ,като за фидера с купешка на филстар.Резултат-дребни каракуди на солото и фидера,малко по-едри морунажи и авера хвана едно шаранче(маломерно)ама си го пусна и това е като цяло.Слаба работа .Идваха колеги от мантинелата -същата работа та дори и по-зле .Така ли е навсякъде.