До админа и модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: До админа и модовете

Мнение от Кърцата »

botkata написа:мен пък друго ме дразни някои пускат в обявата по 15 снимки,аз пиша че давам примерно с 10 лева по малко от цената и съм спамил,кои според вас спами,моля обяснете ми,за 2 изречения или 15 снимки,кои заема повече място
Я пак си прочети повечето мнения в Магазина. Е много са изтрити де, ама...
botkata написа:имам предупреждение от модовете за спам,но дано ме извинят,във европа стока която е напуснала магазина се обезценява със 40 %,тук не знам как е,но мисля че е същото,не може да се продават на 2 години пръчки за нови,тогава става ли за твоя сметка транспорта,и да ти дам 80 лв
botkata написа::twisted: К У П У В А М . :butthead:всичко комплект :D
botkata написа:просто ми се вижда малко тежичка,пустината,ще помисля малко
botkata написа:една крава струва колкото макарата :lol:

Не спами!
Кърцата
botkata написа:третия водач почти се е счупил
botkata написа:според мен пръчката е менте,

Според мен при следващ СПАМ в магазина ще излезеш в отпуска за извесно време!

chirusa
и така нататък... и така нататък...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
abramovich
новобранец
новобранец

Мнение от abramovich »

Не е лошо от време на време да обновявате началната си страница със заглавието "Горещи новини". Ако обърнете внимание, там информацията е от миналата година.
Изображение
Без битка няма победа!
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Що се отварят всички подфоруми (включително и излетите)без да съм ЛОГНАТ???Някви промени ли съм пропуснал?
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

GODzillata написа:Пак да кажа - при регистрация да се въведе отговор на въпрос, който да се напише на кирилица!!!
Ботовете я нямат - така че няма да е нужно админът да си трие времето да проверява безброй регистрации.

В един офф-роуд форум е така, има въпрос "Как започва химна на Р БЪлгария" и в празно поле трябва да се напише на кирилица с главни букви "ГОРДА". :wink:
Админът ще лудне ако се наложи да проверява лично и да одобрява всяка регистрация. Казвам това защото като администратор на форум се сблъсквах с това. Най-правилното и ефикасно решение за спасяване от ботове е регистрационният въпрос, както Кирцата казва в цитата по-горе. В нашия, местния форум например той е "Кога е основана България?" и отговор "681". Ефектът е ботове = 0.
All we are is dust in the wind...
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Katana написа:
GODzillata написа:Пак да кажа - при регистрация да се въведе отговор на въпрос, който да се напише на кирилица!!!
Ботовете я нямат - така че няма да е нужно админът да си трие времето да проверява безброй регистрации.
В един офф-роуд форум е така, има въпрос "Как започва химна на Р БЪлгария" и в празно поле трябва да се напише на кирилица с главни букви "ГОРДА". :wink:
Админът ще лудне ако се наложи да проверява лично и да одобрява всяка регистрация. Казвам това защото като администратор на форум се сблъсквах с това. Най-правилното и ефикасно решение за спасяване от ботове е регистрационният въпрос, както [/size]Кирцата казва в цитата по-горе. В нашия, местния форум например той е "Кога е основана България?" и отговор "681". Ефектът е ботове = 0.
Това требе да е хибрид между Киро и Кърцата :lol:
Сори за спама!
Майтап да става. :D
Изображение
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Ееее, това с разширеното търсене никога нямаше да го намеря. Сайта е станал нещо като quest игрите.
Изображение Изображение
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

stich написа:
Katana написа:
Админът ще лудне ако се наложи да проверява лично и да одобрява всяка регистрация. Казвам това защото като администратор на форум се сблъсквах с това. Най-правилното и ефикасно решение за спасяване от ботове е регистрационният въпрос, както [/size]Кирцата казва в цитата по-горе. В нашия, местния форум например той е "Кога е основана България?" и отговор "681". Ефектът е ботове = 0.
Това требе да е хибрид между Киро и Кърцата :lol:
Сори за спама!
Майтап да става. :D
Кирцата е нашият приятел GODzillata. По нашия край така наричаме приятелски Киро-вците. :D
All we are is dust in the wind...
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:D :smt023 :drinkers:
Изображение
dimitar.zaprianov
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar.zaprianov »

Направете така ,че като ни триете мненията и отговорите да бъдем информирани (по каква причина ,и защо го правите )
Така няма да бъркаме повече!
Незнам защо ,но мненията ми са изтрити и незная къде съм сбъркал?????!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

dimitar.zaprianov написа:Направете така ,че като ни триете мненията и отговорите да бъдем информирани (по каква причина ,и защо го правите )
Добре де изискваш,ами обоснови се ,кой мнения са ти изтрити за да те информираме :wink:
Изображение
dimitar.zaprianov
новобранец
новобранец

Мнение от dimitar.zaprianov »

slivnalia написа:
dimitar.zaprianov написа:Направете така ,че като ни триете мненията и отговорите да бъдем информирани (по каква причина ,и защо го правите )
Добре де изискваш,ами обоснови се ,кой мнения са ти изтрити за да те информираме :wink:
ОК.Всичко е наред!Разбрахме се :smt023
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Имам едно предложение: да се направи, така че, мненията да могат да се променят до 24 часа след написването им. Така може да се ограничат злоупотреби в подфорума продава/ купува.
Идеята ми дойде, след като случайно попаднах на една тема, в която продавача си е променил поста и се прави на интересен(без да знае, че все пак се показва кога е променено мнението) :D
Просто идея :wink:
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Идеята е добра. Сега го правя, но на 12 часа. Мисля че е напълно достатъчно
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Чата не бачка!
Изображение
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Здравейте колеги. От няколко дни, във форума се появи един ник с име woditiana, който залива форума с теми, изписани на английски и рекламира сайтове за Ебай. Всичко, което е публикувано от него е на английски и е за раздел "продава", но обявите се пускат и в темите за Екипировка и в други теми - пак само на английски. Да не говорим, че сонарчето е публикувано поне в 5 теми. Скоро пуснахте тема, в която пишеше за колега руснак, мисля че беше с ник psp.ru - мисля обаче, че това е друг човек и няма нищо общо с въпросния woditiana. Молбата ми е да поразгледате темите му и постовете му и ако прецените, да вземете някакво решение. Ако прецените, че всичко е ОК, няма проблем.
Само исках да вметна, че пак преди около две три седмици, във форума се беше появила тема с друг ник на колега, който предоставяше подобни линкове на сайтове, които бяха пълни с вируси! Гледам, че темите ги няма или не са активни, но пренасочваха точно по подобие на сегашните и като стил. Нямам представа, дали това е случайно или не. С уважение към всички вас и към колегите от форума. Благодаря ви, че имахте търпение да изчетете всичко това.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”