Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сефте на фидер !
-
- ще става разбирач
Re: Сефте на фидер !
Добро сефте.Поздравления

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- сериозен играч
Добре дошъл сред фидер-феновете, Мариане 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво Мариански. А да питам що не се обади
Аз бях горе долу там, само че в събота вечерта. Но настоявах на директния със светеща ампула. Успях да излъжа 2 яки морунажа, 1 хубав клен и няколко от редовните едри бабки. Но се раздуха яко и към 12 сбрах сергията и беш дома.
А фидера си е супер. Мисля следващия път да ходя само с него, щото иначе като извадя дирекшъна и с него си цъцкам 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Честито за фидера колега,за напред все по-успешни излети да имаш с него!
indalo написа:Браво Мариански. А да питам що не се обадиАз бях горе долу там, само че в събота вечерта. Но настоявах на директния със светеща ампула. Успях да излъжа 2 яки морунажа, 1 хубав клен и няколко от редовните едри бабки. Но се раздуха яко и към 12 сбрах сергията и беш дома.
А фидера си е супер. Мисля следващия път да ходя само с него, щото иначе като извадя дирекшъна и с него си цъцкам
Ами аз бях там вчера бате. Даже със Слави говорихме да ти звънна за инфо. Бях решил да те търся ама имаше някаква тъпа профилактика на Глобул и не можех нито да избирам , ното мен да ме избират. В един момент кълването спря и си мислех даже да взема от един колега телефона да ти звънна, ама нещата се оправиха след това и нямаше нужда. Иначе другия път ще направим съвместен там.
Ей Маркони, верно не сме се виждали от толкова много време. Ебаси ще стане година сигурноMarco Polo написа: Ти да ми паднеш в ръчичките - може и по спининга да те позапаля... Ама много се криеш от хоризонта напоследък...

А за спининга може и да си прав

Аааааааааа бая народ се "изперверзи" с тея фидери
Ша зема и аз да са пробам 
Иначе ,евала Мариане и много риби с таз " пръчка"

Иначе ,евала Мариане и много риби с таз " пръчка"

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Честита придобивка ,и аз започнах с такова сефте като взех фидера,но ще има и повече.Кажи две приказки за такъма,а водоемчето като гледам е Диканите /или бъркам/,как е там сега положението.
Всичко може,но не всеки го можe.

- CERRUTI
- сериозен играч

Последно промяна от CERRUTI на Вто Юли 28, 2009 4:53 pm, променено общо 1 път.

Ето и малко снимки от днес:

Много качественни баби

Много качественни баби

-
- разбира нещата
Като за сефте - много добре.
- indalo
- фен клуб-скобар
Положението е такова, че се лови по некое рибе. Предимно бабки, костур, уклей, клен и редки морунажи. Някои ловят и каракуди. Раци също има, ама едни едри.CERRUTI написа:Не бъркаш,и аз щом видях снимката веднага ме налетяха спомени......ех какво беше тоя язовир едно време..и мен ме интересува как е сега там положението и условията?MITKO70 написа:а водоемчето като гледам е Диканите /или бъркам/,как е там сега положението.

Чудя се луд ли съм или не съм.