Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Новият ми телескоп без водачи
Модератор: sapuna
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Re: Новият ми телескоп без водачи
Абе цената не е от толкова голямо значение; важни са желанието, майсторлъка и пиенето на бира
,а между другото вече има доста добри такъми на съвсем прилични цени 

-
- кандидат преподавател
Колега недей така,остави момчето да се нарадва на сопата,кой колкото има ,за толкова си купуваТова за хвалба ли е се чудя?...Хората се хвалят с нещо хубаво.Като се замисля 7-та ми тежи 230гр.,за какво говорим изобщо....

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И внимавай с компетентните си мнения щом не правиш разлика в грамажа,досега не си разглеждал сигурно он-лайн магазините или се правиш на федерист само.Мъкааааааfelippemassa написа:А попринцип лек ли е? Че 370 гр за 6 м нищо не ми говори. И в сайта пише 39 лв.

Колега,да ти е честита,няма да давам оценка на директния ти,ще чакаме такава от теб.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- s0n3x
- научил се да хвърля
Благодаря колеги и да ви кажа 370 грама зя 25 лева си е супер. Пък и колко са 370 + това е карбонова а не от фибростъкло
... Пък това ми е първата сопа от този вид по-нататък по-хубави. Защото няма смисъл да си взема сопа за 200-300 лв и като я счупя
. Така че като за начало - капка по капка вир става 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЛС!butnik написа:И внимавай с компетентните си мнения щом не правиш разлика в грамажа,досега не си разглеждал сигурно он-лайн магазините или се правиш на федерист само.Мъкааааааfelippemassa написа:А попринцип лек ли е? Че 370 гр за 6 м нищо не ми говори. И в сайта пише 39 лв.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е цитат от мое мнениеs0n3x написа:Бутник, мойте уважения ама ти можеш ли да четеш ?!? Онлайн магазина на "Видракс Фишинг" тва 29 лева изобщо не е вярно, въпреки че го пише. Има и отдоло 1 слайдър прозорец в който си избираш каква дължина искаш. Слагаш 6 метра и чукваш добавяне в количката. Влизаш в нея и ЦЕНАТА Е 29 ЛЕВА !!! Дано съм ти помогнал и в бъдеще не пиши глупави коментари без да си проверил
П.С Незнам къде намерихте тва 39 лева.

- s0n3x
- научил се да хвърля
Оо съжелявам не погледнах. Бутника да не го приема лично просто не погледнах
. Ако може някой да го изтрие ще съм му благодарен. И още 1 път СЪЖЕЛЯВАМ
.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми гледай бе
Айде да ти е честита въдицата и много рибоци да извадиш с нея!!
Чакаме репортажа от първия риболов

Айде да ти е честита въдицата и много рибоци да извадиш с нея!!
Чакаме репортажа от първия риболов

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- s0n3x
- научил се да хвърля
Ок, Чирус ще го дилийтнеш ли ? Веднага след като я получа (тя тряяше да ми е за рождения ден ама айде). Баща ми скоро се връща от чужбина и като си дойде заминавам на някаде
.

Честито на собственика !
И му благодаря за темата. Забравили сме да добавим в опциите знак + пред 14 и програмата вместо да го добавя, го изважда
. И така от февруари 2007 досега
. Предполагам че има доста такива артикули в нашия магазин, споделяйте ако забележите нещо подобно
, надявам се.
И му благодаря за темата. Забравили сме да добавим в опциите знак + пред 14 и програмата вместо да го добавя, го изважда

The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- s0n3x
- научил се да хвърля
Няма защо още нямам търпение да го получа
. При първа възможност ще го използвам ... Имам доста аксесоари на "Vidrax" и съм доволен от фирмата
. Относно коментарите за цената мисля, че за мен е перфектно все пак съм на 13 години и ходя по водоемите сравнително отскоро. Надявам се на много успехи занапред 

- zarganski
- ще става разбирач
И сега какво?? Оправилили сте програмата или да си поръчам и аз нещичко?Vidrax написа:Честито на собственика !
И му благодаря за темата. Забравили сме да добавим в опциите знак + пред 14 и програмата вместо да го добавя, го изважда. И така от февруари 2007 досега
. Предполагам че има доста такива артикули в нашия магазин, споделяйте ако забележите нещо подобно
, надявам се.

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Е това сега ли се казваЧестито на собственика !
И му благодаря за темата. Забравили сме да добавим в опциите знак + пред 14 и програмата вместо да го добавя, го изважда. И така от февруари 2007 досега
, надявам се.

- s0n3x
- научил се да хвърля
Еми в последния момент тва го научих, и се оказа че прътът струва 53 лефа. Майка ми се обадя да го откаже, а "човекът" на телефона каза че вече куриерите са тръгнали. После писах уж на главния тук във форума и по е-майла. И той каза да платя старата цена - "нямало проблем". Ама днес няма и следа от тия курери дали се загубиха или пък отидоха до най-блиският водоем да се уверят сами за качеството
. Ще изчакам още максимум 5 дни и ако не го доставят няма да си поръчвам вече онлайн. Само далавери правят : 1 цена го копуваш, друга плащаш. Но все пак това е БЪЛГАРИЯ какво да очакваме от днешните търговци. И тоя проблем във онлайн магазина от 2007 година смятайте колко време не са го отстранили. Сигорно е случайност или пък не
П.С. АМАН

П.С. АМАН

Последно промяна от s0n3x на Пет Юли 31, 2009 8:21 pm, променено общо 1 път.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А аз ще ти кажа,че за тия пари продават въдици от слепен графит и смола,графита е само за цвят.Има да учиш още много,бъди щастлив с нея.Да, 370 гр. не са много ,особено ако полагаш dawn force над 6кг.Сега виждам мнението ,та допълвам,нещо ти не си прочел.Поръчвал съм от Видракс неща и винаги са ми пращали каквото трябва и на писаната цена.И не ме учи как да пазарувам от магазинитеs0n3x написа:Бутник, мойте уважения ама ти можеш ли да четеш ?!? Онлайн магазина на "Видракс Фишинг" тва 29 лева изобщо не е вярно, въпреки че го пише. Има и отдоло 1 слайдър прозорец в който си избираш каква дължина искаш. Слагаш 6 метра и чукваш добавяне в количката. Влизаш в нея и ЦЕНАТА Е 29 ЛЕВА !!! Дано съм ти помогнал и в бъдеще не пиши глупави коментари без да си проверил
П.С Незнам къде намерихте тва 39 лева.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....