Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

голям Беглик-красиво и пусто откъм риба...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: голям Беглик-красиво и пусто откъм риба...
Между другото,вярно е,че язовирите са много,но пътят в този район е само един...........,а пък все още на съм чул бракониерите да се придвижват с хеликоптери!!!!!!!!!.......така или иначе все пак има доста хора, които получават заплата без да си вършат работата!!!!!!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
хубав релакс сте си направили цялата банда
сред природата,ако бяхте удари и по някоя друга риба кефа щеше да е на макс 

Костур на Беглика има в изобилие , на рибка откача , излизат пърчета по 25-30см и то често на торен по малко дава , червеноперка рядко ,е има и доста дребосък по около 10 см дет само ти къса нервите.bubo написа:много си прав приятелю...беше време когато на костур и червеноперка се мръщеха хората,а сега за тях ходим и тях ги няма...Цербер написа:После се успокояваме един друг-нали релаксира..........е да,да,ама,НЕ..........остава горчилка в рибарското сърце-все пак се плащат билети на някои институции,да пазят от бракониери,да зарибяват,да ама на тях не им пука.........нали другата година пак,ще си платиш прилежно риболовното билетче и т. н.........
че няма да станем туристи няма...но в този район специално са много язовирите и кажи ми как да ги опазят,не става...няма техническата възможност за това.Относно зарибяването...ами пак нашенска работа,знаете как стават нещата.В крайна сметка да спрем да ходим ли?
току що се прибирам ,бях за 4 дена и си даваше дбре сутрин и вечер.
Последно промяна от Dimy на Пет Авг 07, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
Колега. Според мен причината за неуспеха трябва да я потърсиш най-вече в себе си.
Другия път си вземи само един директен 8м. и 500гр бял червей. Направи си линия 1,5гр и намери стръмен участък където с осмицата да хванеш дълбочина около 6м.
Поздрави
Другия път си вземи само един директен 8м. и 500гр бял червей. Направи си линия 1,5гр и намери стръмен участък където с осмицата да хванеш дълбочина около 6м.
Поздрави
ние ловяхме от 2 места едно кейче и от лодката . На кейчето на подвижна и на дънна , дълбочина около 4м. С лодката се закотвяхме в средата на едно заливче със стръмни брегове и доста изпопадали дървета , дълбочината беше 2-4м кадето ловяхме. Колегата ловеше на перо , а аз на дъно с 4гр тежест и придърпвах леко , като хвърляхме почти до брега или кадето има паднали дървета , на дъно удряше 2-пъти повече от колкото на перо.

възможно е да е и в мен причината,но все пак поразпитах и другите около мястото,където бяхме...резултата беше същияnasso написа:Колега. Според мен причината за неуспеха трябва да я потърсиш най-вече в себе си.
Поздрави
а за другия път...може и неопрена и харпуна да взема,вместо директния