Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Правила- Н. С. 6
Трудно ще да е с тези правила,но трябва да ги има!Pivkoto е прав,не можеш да забраниш шума до определен час.
Още едно предложение от моя страна-на всички пристигащи на срещата да се къса билетче с определена такса за хим.тоалетни,почистване и т.н.
Още едно предложение от моя страна-на всички пристигащи на срещата да се къса билетче с определена такса за хим.тоалетни,почистване и т.н.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- и господ не е толокова добър
Митев,до колкото си спомням жена ми още не беше си легнала и си бях много в час.Даже не ти споменах и името,но ти не го оцени това.Сложи ракетата на една страна и въпреки моите предупреждения ти я запали.Има и други свидетели,те ще ти потвърдят.Единствения ден когато съм се напил,беше на последната среща последния ден,но тоз не беше той.Затова другарю,ти небеше в час.Митев написа:Илия,що ми се струва,че малко/доста/ преувелечавашsnegk написа:3.Същото се отнася и за фоерверките,неправелно запалена ракета мина на сънтиметри от човек и едва не направи пожар.или ако си спомняш ,май тогава не беше много в час

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Митев,до колкото си спомням жена ми още не беше си легнала и си бях много в час.Даже не ти споменах и името,но ти не го оцени това.Сложи ракетата на една страна и въпреки моите предупреждения ти я запали.Има и други свидетели,те ще ти потвърдят.Единствения ден когато съм се напил,беше на последната среща последния ден,но тоз не беше той.Затова другарю,ти небеше в час.Митев написа:Илия,що ми се струва,че малко/доста/ преувелечавашsnegk написа:3.Същото се отнася и за фоерверките,неправелно запалена ракета мина на сънтиметри от човек и едва не направи пожар.или ако си спомняш ,май тогава не беше много в час

-
- и господ не е толокова добър
Митев,не клати пръста.Женами не пие алкохол.Аз спирам да пиша по въпроса,каквото има казах.Ако се въведът правила и имам пари, ще съм там.Няма правила и мен ме няма.Няма да се свърши света без мен. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Митев,не клати пръста.Женами не пие алкохол.Аз спирам да пиша по въпроса,каквото има казах.Ако се въведът правила и имам пари, ще съм там.Няма правила и мен ме няма.Няма да се свърши света без мен.

Да се забрани на Еминема да кара дръгела на Сапуна-със закон!
Като гледам,всеки дърпа за нанякъде.Най-добре ще е да съберете един съвет от няколко души и да напишете няколко правила,които после да бъдат постнати тук.Който ги одобрява - да заповяда на срещата,на който не му харесват да не присъства и това е.
TICA FAN
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубава тема.Трябваше някой да повдигне и този въпрос.
МОето предложение е за нещо ,което споделих при последните ми срещи.Въпреки ясното установяване на датата на НС винаги имаше колеги ,които идваха или по-рано или по-късно.МАкар да не съм имал възможност за по-дълго пребиваване на срещата винаги съм се стремял да бъда точно вечерта на датата ,хем за да видя повече колеги,хем за да си направим веселото вечерта.Да ,ама НЕ .На срещите на Езерово и миналата и тази година макар да пристигнах точно на деня предварително определен все изтървах купона.Миналата година след обилна почерпка някои бяха изгърмели зарята предния ден.А и весела част нямаше поради алкохолната умора на повечето веселяци.ТАзи година същата участ ме сполетя.Точно вечерта предварително определена за НС такава нямаше.Всичко живо що е модератор беше изпонатръшкано във 20.00 часа.Имаше хора ,които си останаха по караваните ,защото видетели стоенето под шатрите им действало като скоросмътница и водело да алкохолен делириум.
Имаше предложение от някой всеки при пристигането си да мине да се представи пред прежде пристигналите колеги.И това се опитвам да правя ,но доста колеги не можеха да ме познаят или не помнеха ,че са ме видяли когато ги отпусне алкохола.
С това ми мнение не искам да ставам МЕнтор и да налагам някакви си мои правила.Все пак всеки е дошъл за да му е кеф.но наистина трябва да има някакви правила,защото само със доброто сърце и себераздаване от страна на някои съфорумци не става.Не визирам себе си .Дори бих казъл ,че и аз съм един търтей,но съм готов да помогна ,ако ми поискат съдействие.
Точно за това трябва да се помисли .Просто палатките да са поотдалечени от шатрите.На последните 2 срещи,на които присъствах точно това направих.ПАлатката ми беше поотдалечена и не ми пречеше нищо.valmet написа:Трудно ще да е с тези правила,но трябва да ги има!Pivkoto е прав,не можеш да забраниш шума до определен час.
Ами на последните 2 срещи някои си платихме таксата,за разлика от други ,които не си носеха пари.valmet написа:Още едно предложение от моя страна-на всички пристигащи на срещата да се къса билетче с определена такса за хим.тоалетни,почистване и т.н.
МОето предложение е за нещо ,което споделих при последните ми срещи.Въпреки ясното установяване на датата на НС винаги имаше колеги ,които идваха или по-рано или по-късно.МАкар да не съм имал възможност за по-дълго пребиваване на срещата винаги съм се стремял да бъда точно вечерта на датата ,хем за да видя повече колеги,хем за да си направим веселото вечерта.Да ,ама НЕ .На срещите на Езерово и миналата и тази година макар да пристигнах точно на деня предварително определен все изтървах купона.Миналата година след обилна почерпка някои бяха изгърмели зарята предния ден.А и весела част нямаше поради алкохолната умора на повечето веселяци.ТАзи година същата участ ме сполетя.Точно вечерта предварително определена за НС такава нямаше.Всичко живо що е модератор беше изпонатръшкано във 20.00 часа.Имаше хора ,които си останаха по караваните ,защото видетели стоенето под шатрите им действало като скоросмътница и водело да алкохолен делириум.
Имаше предложение от някой всеки при пристигането си да мине да се представи пред прежде пристигналите колеги.И това се опитвам да правя ,но доста колеги не можеха да ме познаят или не помнеха ,че са ме видяли когато ги отпусне алкохола.
С това ми мнение не искам да ставам МЕнтор и да налагам някакви си мои правила.Все пак всеки е дошъл за да му е кеф.но наистина трябва да има някакви правила,защото само със доброто сърце и себераздаване от страна на някои съфорумци не става.Не визирам себе си .Дори бих казъл ,че и аз съм един търтей,но съм готов да помогна ,ако ми поискат съдействие.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тази дискусия бе повдигната само няколко дни след последната среща!Друг е въпроса,че не и се даде гласност!d_bozhkov написа:Хубава тема.Трябваше някой да повдигне и този въпрос.

sapuna написа:Тази дискусия бе повдигната само няколко дни след последната среща!Друг е въпроса,че не и се даде гласност!d_bozhkov написа:Хубава тема.Трябваше някой да повдигне и този въпрос.

Немога да разбера кви правила кви чудесии,правилата всеки си ги носи у себе си,ако не си правилния не си на правилното място просто и логично,няма смисъл Барута да банва,неправилния сам се банва и е по-тежко.
Винаги сме на различни водоеми и правилата са различни,всеки си има глава на раменете и да расъждава.
Прав си Божков,така е! И дори да има някакви правила ,немисля,че някой ще ги спазва ,а и ще има ли кой да контролира спазването?!Така представени нещата излиза ,че е почти анархия....уви.
Илия,все пак предлага да се наложат правила и е прав,трябва да има такива!
Дори на място даден колега да не ги спазва ,впоследствие ще бъде наказан с бан.
Контролът,обаче опира до модераторите,един-двама трябва да се нагърбят със задачата по контрола.
Аз съм лесен-сам съм,но има хора с жена и деца и не е приятно да чуват подвиквания и тъпи и други изпълнения спрямо тях. За оръжие да не говориме,незнаеш на пяна глава кво ще му щукне на някой.Марко иска пристан,който да е само за лодкарите.Окей.Важността от подредбата на целият лагер с цел да е благоприятно на всички.Може би и други предложения,но правила и контрол те са важните.
Илия,все пак предлага да се наложат правила и е прав,трябва да има такива!
Дори на място даден колега да не ги спазва ,впоследствие ще бъде наказан с бан.
Контролът,обаче опира до модераторите,един-двама трябва да се нагърбят със задачата по контрола.
Аз съм лесен-сам съм,но има хора с жена и деца и не е приятно да чуват подвиквания и тъпи и други изпълнения спрямо тях. За оръжие да не говориме,незнаеш на пяна глава кво ще му щукне на някой.Марко иска пристан,който да е само за лодкарите.Окей.Важността от подредбата на целият лагер с цел да е благоприятно на всички.Може би и други предложения,но правила и контрол те са важните.
Неделчо е много прав, да не сме в някоя казармаNedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
всеки си има глава на раменете и да расъждава.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Е тука вече си в грешка!jporlando написа:Контролът,обаче опира до модераторите,един-двама трябва да се нагърбят със задачата по контрола.
И още нещо-Илийка,преименувай темата.Правилата няма да са само за номер 6!

Абе ,Вий като си нямате работа, що се занимавате с глупости, Митко като искаме да пеем в 3.ч. руски, кой ще ти забраниsapuna написа:Е тука вече си в грешка!jporlando написа:Контролът,обаче опира до модераторите,един-двама трябва да се нагърбят със задачата по контрола.
И още нещо-Илийка,преименувай темата.Правилата няма да са само за номер 6!