Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилема-моля за компетентни мнения!
Модератор: dantho.mihov
Re: Дилема-моля за компетентни мнения!
Значи разхода си е толкова ! нашия пасат е 1996 година такова изпълнение и досега не сме виждали 110 коня някой ще кажат че това е двигател като на голф 4 но не е ! това е някакъв юбилеен модел окачването е много странно джантите са със 5 болта колата много върви караш ли я със хубаво масло и хубаво гориво разхода драстично пада баща ми докара колата от Германия 1998 година на 97000 км сега е на 280000 км сменяно е спирачните дискове предни и задни водна помпа и ремъци и ролки просто желязна кола ако колегата си намери Пасат 3 90 коня също ще остане доволен
-
- ще става разбирач
Колега за газта и метана хората са го измислили така че нема нужда от коментар японското е много добро решение но ти подържал ли си японка да видиш за кво става въпросMITAKA_STZ написа:Колеги виждате икономическата криза и цените на горивата.Според мен икономичноста на първо място,след това безопасноста (на бомба не бих седнал)газ или метан и на края издържливоста и надежноста на автомобила, а това е дизела(,че се намира и на тънка цена,а и разхода не е голям). Според мен наблегни на японското.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За ван нещо не ме кефи заштото са малко нисички незнам поне сценика е по нисък от мойта 19-ка за еспеиса питаи колегата бутник

аве квото ти харесва на теб тва си вземи професори много

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- ще става разбирач
Вярно е че минивана е удобен и събира много багаж,но специално Еспейса е много нисък.Личен опит
Карал съм ван,комби,хечбек и бус но откакто се качих на джип забравих за всичките несгоди от преди това.Личен опит
Фронтерата дълга база събира толкова багаж колкото Еспейса,повярвай ми.

Карал съм ван,комби,хечбек и бус но откакто се качих на джип забравих за всичките несгоди от преди това.Личен опит

Колекционирам лампови радиоприемници

Дрън дрън,че пляс,човека ви пита предимството и недостатъка на пропанбутана и метана,дайте мнение затова пък той си знае каква кола да си вземе.
Аз немога да дам мнение защото съм на бензин,не ми пречи кризата

- Румбата
- разбира нещата
Пасат 3 - дизел /110/ коня ! Повече плюсове ,отколкото минуси !
Аз карам Мазда /поредната/ , но от въпроса ти разбрах ,че си се насочил към определени марки и модели и затова ти отговарям директно !
Аз карам Мазда /поредната/ , но от въпроса ти разбрах ,че си се насочил към определени марки и модели и затова ти отговарям директно !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Пак всеки си фали стоката..... човека Ви пита за минуси и плюсове, а Вие мойта тва онова....
п.п НОВАТА.... с парите дето си приготвил плащаш първа внока! после с парите дето ще ти смучи постоянно за ремонти 10 годишен дръгел ще си я изплащаш.... от към гориво също ще ти излиза по добре... та и от там некви пари за вноска..... Нищо че карам Рено.... след 5 година дефектите идват един след друг, фолцфагена въобще не е с евтина подръжжка а от ОПЕЛА само ръждата е по бърза...
И така или иначе ще копуваш дръгел на 10 години поне та.... Вземи си една Дачия Логан Комби на газ или бензин и си карай 150 000 гаранционно и те боли фара..... всичко старо е греда със изненади...
Поздрав и успех.... ти си знаеш най-добре

п.п НОВАТА.... с парите дето си приготвил плащаш първа внока! после с парите дето ще ти смучи постоянно за ремонти 10 годишен дръгел ще си я изплащаш.... от към гориво също ще ти излиза по добре... та и от там некви пари за вноска..... Нищо че карам Рено.... след 5 година дефектите идват един след друг, фолцфагена въобще не е с евтина подръжжка а от ОПЕЛА само ръждата е по бърза...

И така или иначе ще копуваш дръгел на 10 години поне та.... Вземи си една Дачия Логан Комби на газ или бензин и си карай 150 000 гаранционно и те боли фара..... всичко старо е греда със изненади...

Поздрав и успех.... ти си знаеш най-добре

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аз бих си купил пасат комби 1.9 tdi. Всъщност с такава ще сменя ибизата най-вероятно...въпрос на време.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За тези пари давам още един глас за Опел астра.
Държаливи са на рибарски глупости, поддръжката е евтина.
Държаливи са на рибарски глупости, поддръжката е евтина.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Царе сме на "проблемните" теми. Виж сега,колега. Влез в "мобилето" , разгледай всяка кола,която ти хване окото, влез във фенклуба на същата,виж +/-,накрая прецени най-изгодното за себе си и скачай в тигана.Всичко останало е ала-бала.
Успех!
П.П.Лизинговите също не са за пренебрегване напоследък покрай кризата.Доста фирми свалиха гащите.....
Успех!
П.П.Лизинговите също не са за пренебрегване напоследък покрай кризата.Доста фирми свалиха гащите.....

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- и господ не е толокова добър
В гугала има доста инфо за всеки модел който си избереш.Чети,виж къде хората са по доволни и това е.Иначе Ачо е прав, обаче има едно "ама"
Ако си вземеш нещо да ти гори 5-6 газ си патрон.Разваляла се,няма да се жениш за нея
Имам приятел с Ауди 80, от 99г я кара на газ и още си върви без дефекти, пък е дърта 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Павка взимай Пасата и не му мисли.От всички модели той е най-добър.
И аз смятам да взимам комби ама Астра или Голф.
И аз смятам да взимам комби ама Астра или Голф.
Само риба и футбол са ми в главата
Благодаря на всички колеги за мненията,вероятно всеки си има своята обосновка!
Най-вероятно ще се спра на "Еспейс"95-97г. с пропан-бутан или метан и климатик,имам няколко изгодни предложения за 3200-3600 лв.
Все пак ВАНЪТ си е ВАН!
Най-вероятно ще се спра на "Еспейс"95-97г. с пропан-бутан или метан и климатик,имам няколко изгодни предложения за 3200-3600 лв.
Все пак ВАНЪТ си е ВАН!
Вана си е ван , ама на хлъзгав тиган
Пасат 4-4 синхро 160 коня и ремарке, без забележки, лично мнение

- skakalec75
- научил се да хвърля
НЕМСКА ГЛЕДАЙ ДА Е,опела гние-по добре wv,а най-добре мерцедес,бмв,ауди-за кво са ти тиа френски........личен опит
наслука

наслука
Tubertini ги разбира!

Ще ми се само един съвет да ти дам. Преди време бях на положение подобно на твоето - исках да сменя колата, но се колебаех за марката. Седнах и започнах да се ровя по форумите на доста от споменатите по-нагоре марки, но не с цел да разпитвам за даден модел, а за да видя какви са най-честите проблеми. Общо взето за 2 седмици разбрах какво НЕ трябва да си взимам и мисля,че според моите възможности направих правилния избор.