Дилема-моля за компетентни мнения!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

NITro`bE
фен клуб-скобар

Re: Дилема-моля за компетентни мнения!

Мнение от NITro`bE »

Значи разхода си е толкова ! нашия пасат е 1996 година такова изпълнение и досега не сме виждали 110 коня някой ще кажат че това е двигател като на голф 4 но не е ! това е някакъв юбилеен модел окачването е много странно джантите са със 5 болта колата много върви караш ли я със хубаво масло и хубаво гориво разхода драстично пада баща ми докара колата от Германия 1998 година на 97000 км сега е на 280000 км сменяно е спирачните дискове предни и задни водна помпа и ремъци и ролки просто желязна кола ако колегата си намери Пасат 3 90 коня също ще остане доволен
  • Изображение
TT България 2011
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

MITAKA_STZ написа:Колеги виждате икономическата криза и цените на горивата.Според мен икономичноста на първо място,след това безопасноста (на бомба не бих седнал)газ или метан и на края издържливоста и надежноста на автомобила, а това е дизела(,че се намира и на тънка цена,а и разхода не е голям). Според мен наблегни на японското. :idea: :idea: :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Колега за газта и метана хората са го измислили така че нема нужда от коментар японското е много добро решение но ти подържал ли си японка да видиш за кво става въпрос
За ван нещо не ме кефи заштото са малко нисички незнам поне сценика е по нисък от мойта 19-ка за еспеиса питаи колегата бутник :) така че според мен лагуната или пасата там вече на квото попаднеш има и нещо друго комбитата са с по дълга база което не винаги е добре :) затова че ако некои продава луноход е тва е наща рибарската кола :)
аве квото ти харесва на теб тва си вземи професори много :wink: :smt023 :smt023 :smt023 успех колега
Никой не може да ти отнеме мечтите
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Вярно е че минивана е удобен и събира много багаж,но специално Еспейса е много нисък.Личен опит :idea:
Карал съм ван,комби,хечбек и бус но откакто се качих на джип забравих за всичките несгоди от преди това.Личен опит :idea: Фронтерата дълга база събира толкова багаж колкото Еспейса,повярвай ми.
Колекционирам лампови радиоприемници
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:
Дрън дрън,че пляс,човека ви пита предимството и недостатъка на пропанбутана и метана,дайте мнение затова пък той си знае каква кола да си вземе.
Аз немога да дам мнение защото съм на бензин,не ми пречи кризата :lol:
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Пасат 3 - дизел /110/ коня ! Повече плюсове ,отколкото минуси !
Аз карам Мазда /поредната/ , но от въпроса ти разбрах ,че си се насочил към определени марки и модели и затова ти отговарям директно !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Пак всеки си фали стоката..... човека Ви пита за минуси и плюсове, а Вие мойта тва онова.... :lol: :lol: :lol:

п.п НОВАТА.... с парите дето си приготвил плащаш първа внока! после с парите дето ще ти смучи постоянно за ремонти 10 годишен дръгел ще си я изплащаш.... от към гориво също ще ти излиза по добре... та и от там некви пари за вноска..... Нищо че карам Рено.... след 5 година дефектите идват един след друг, фолцфагена въобще не е с евтина подръжжка а от ОПЕЛА само ръждата е по бърза... :roll: :roll: :roll:
И така или иначе ще копуваш дръгел на 10 години поне та.... Вземи си една Дачия Логан Комби на газ или бензин и си карай 150 000 гаранционно и те боли фара..... всичко старо е греда със изненади... :roll:

Поздрав и успех.... ти си знаеш най-добре :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
msirakov
новобранец
новобранец

Мнение от msirakov »

Аз бих си купил пасат комби 1.9 tdi. Всъщност с такава ще сменя ибизата най-вероятно...въпрос на време.
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За тези пари давам още един глас за Опел астра.
Държаливи са на рибарски глупости, поддръжката е евтина.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Царе сме на "проблемните" теми. Виж сега,колега. Влез в "мобилето" , разгледай всяка кола,която ти хване окото, влез във фенклуба на същата,виж +/-,накрая прецени най-изгодното за себе си и скачай в тигана.Всичко останало е ала-бала.
Успех!
П.П.Лизинговите също не са за пренебрегване напоследък покрай кризата.Доста фирми свалиха гащите..... :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

В гугала има доста инфо за всеки модел който си избереш.Чети,виж къде хората са по доволни и това е.Иначе Ачо е прав, обаче има едно "ама" :lol: :lol:Ако си вземеш нещо да ти гори 5-6 газ си патрон.Разваляла се,няма да се жениш за нея :lol: :lol: Имам приятел с Ауди 80, от 99г я кара на газ и още си върви без дефекти, пък е дърта :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Bate Mite
новобранец
новобранец

Мнение от Bate Mite »

Павка взимай Пасата и не му мисли.От всички модели той е най-добър.
И аз смятам да взимам комби ама Астра или Голф.
Само риба и футбол са ми в главата
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Благодаря на всички колеги за мненията,вероятно всеки си има своята обосновка!
Най-вероятно ще се спра на "Еспейс"95-97г. с пропан-бутан или метан и климатик,имам няколко изгодни предложения за 3200-3600 лв.
Все пак ВАНЪТ си е ВАН!
shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

Вана си е ван , ама на хлъзгав тиган :?: Пасат 4-4 синхро 160 коня и ремарке, без забележки, лично мнение :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
skakalec75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skakalec75 »

НЕМСКА ГЛЕДАЙ ДА Е,опела гние-по добре wv,а най-добре мерцедес,бмв,ауди-за кво са ти тиа френски........личен опит :D :D :D
наслука
Tubertini ги разбира!

ИзображениеИзображениеИзображение
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Ще ми се само един съвет да ти дам. Преди време бях на положение подобно на твоето - исках да сменя колата, но се колебаех за марката. Седнах и започнах да се ровя по форумите на доста от споменатите по-нагоре марки, но не с цел да разпитвам за даден модел, а за да видя какви са най-честите проблеми. Общо взето за 2 седмици разбрах какво НЕ трябва да си взимам и мисля,че според моите възможности направих правилния избор.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”