Р. Марица 2-3 часа

Модератори: bobopeli, sapuna

xubavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Р. Марица 2-3 часа

Мнение от xubavo »

Евала колега добри бебета ние в нашия край даже и такива неможем да хванем :P :P :roll: Тея от пресевната ги бият с ток и няма много останали :cry:
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
ribara75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribara75 »

Евала за улова ''за 2-3 часа'' и за стореното накрая!!!
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt023
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Браво колега :smt041
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Колега големи не знам дали ще намериш , но хубавото е че тия мъници ги пускаш :smt038 :smt038 :smt038
Защото според мен големите сомове по Марица скоро ще останат само спомен :cry: :cry:

п.п За N на броя излети по различни места по Марица имам само един мъник като твоите !!!
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

:smt038 :smt038 :smt038
Изображение
БАЙ-100-ЯН
St!
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от St! »

Don4o_62 написа:..........Изглежда вече трябва да сменям мястото, и да търся големите другаде. Но ще ги намеря, и тогава ще стане интересно...........
Да не си ги изловил на това място и сега да се тюхкаш че няма :roll: . Поздравления за улова и най-вече за пускането на сомчетата.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Значи,по реката има много риба,всякъв вид.Но мисля,че е наплашена от многото посещаемост,и струпване на едно място от хора.Скоро гледах един куриоз.Редовни рибари(с въдици),и парашутна измет,как кръстосваха въдици и парашути,и то целенасочено в един по голям вир.Да им се чудиш на нашите хора,на кому к-ра търсят
там.А аз хем си хващах,необезпокояван, хем гледах сеир.Та за рибата да ви кажа.Днес но един вир, видях да се обърнат няколко вида риба,и то много добри екземпляри,което ме обнадежди приятно.На прибиране минах през едни колеги,и след редовното,има ли,върви ли и т.н.,почнаха да се оплакват,как дошли рано,но нямали пипане и сигурно нямало риба.А аз на ум си викам,всичко има в тоя река,но трябва да го търсиш.Между другото,един дядка,недалеч от мен,изкърти каракудите на фидер, от педя нагоре.И той в крак с модата(фидер) :D .Та такива ми ти работи.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Виж,Дончо,прав си,ама вече ми писна от бракониери на тази измъчена река!!!!!!Прав е колегата,че скоро големите сомове ще остане само спомен.Не съм имал един излет без да засека нагли бракониери.
1.В понеделник на бента на Манолето харпунджии с два сома. :evil:После "що нямало големи сомове на бента"
2.Вторник 6ти километър мрежар в големия ръкав на Бай Киро,с чисто нов каик,който разбира се го спря в/у въдицата с думите,че рибата от каик не се плашела. :evil: Между другото си мисля,че каиците по Марица са незаконни,а 95% от притежателите им са бракониери.Просто ИАРА трябва да ги конфискува или унищожи.
3.Сряда 20,30ч.-двама облечени с неопрени токаджии с гумена лодка проверяващи дървото към което си бях хвърлил въдицата.
И това са само "сериозните бракониери"......парашутисти,серкмеджии,даулджии,въобще не ги броя.
Не знам какво да правя,.......да взема да се запиша в клуба на репресираните ли,да стрелям ли ,да се бия ли..........................Винаги съм звънял на горещите телефони на ИАРА ,но от там ми казват нямаме хора и финанси........ми "ЩО не си ............майката",като нямате хора,та нали получавате заплати.И още и още и още..............................
валатът не най-лошото нещо на света
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”