инфо за р.Камчия до пода

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

eliska05
новобранец
новобранец

Re: инфо за р.Камчия до пода

Мнение от eliska05 »

felippemassa написа:Колеги това ли е мястото
Изображение
Или това?
Изображение
Там сега е доста променено,понеже са изсякли гората там.Като стигнеш под далекопровода ще видиш местата(от горната страна на ,,водопада,,!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

Тук има едни снимки с децата и се вижда мястото,но е от миналата година.
Изображение
Изображение
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Сега се врщам от това място и резултата е 1 каракуда , 3 червеноперки и 10 уклея :oops: :lol: Червеноперките и каракудата ги хванах на фидер с бял а уклеите на мач пак с бял.
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

felippemassa написа:Сега се врщам от това място и резултата е 1 каракуда , 3 червеноперки и 10 уклея :oops: :lol: Червеноперките и каракудата ги хванах на фидер с бял а уклеите на мач пак с бял.
На царевица не пробва ли колега?Вчера ходих там малко по късно и ако ти кажя,че истарвах един шаран около 2 кила ще ми повярваш ли?!Резултата ми беше две едри таранки на царевица.А до мен имаше един дядо,който беше застанал на моето място и с един примитивен такъм(капан),направо я скъса,много едри таранки.До колко часа беше там?Защото на мен взе да ми удря кам 8 часа.Баш като щях да трагвам и пребирах такамите тогава дръпна нещо и щеше да ми вкара пръчката във водата(това беше шарана).Много избързах да го извадя дойде почти до брега,малко оставаше до кепа и се откачи,но карай другиа път може пак да се хване.Ти на кое място точно беше?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”