Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за р.Камчия до пода
Модератор: sapuna
Re: инфо за р.Камчия до пода
Там сега е доста променено,понеже са изсякли гората там.Като стигнеш под далекопровода ще видиш местата(от горната страна на ,,водопада,,!felippemassa написа:Колеги това ли е мястото
Или това?
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега се врщам от това място и резултата е 1 каракуда , 3 червеноперки и 10 уклея
Червеноперките и каракудата ги хванах на фидер с бял а уклеите на мач пак с бял.

На царевица не пробва ли колега?Вчера ходих там малко по късно и ако ти кажя,че истарвах един шаран около 2 кила ще ми повярваш ли?!Резултата ми беше две едри таранки на царевица.А до мен имаше един дядо,който беше застанал на моето място и с един примитивен такъм(капан),направо я скъса,много едри таранки.До колко часа беше там?Защото на мен взе да ми удря кам 8 часа.Баш като щях да трагвам и пребирах такамите тогава дръпна нещо и щеше да ми вкара пръчката във водата(това беше шарана).Много избързах да го извадя дойде почти до брега,малко оставаше до кепа и се откачи,но карай другиа път може пак да се хване.Ти на кое място точно беше?felippemassa написа:Сега се врщам от това място и резултата е 1 каракуда , 3 червеноперки и 10 уклея![]()
Червеноперките и каракудата ги хванах на фидер с бял а уклеите на мач пак с бял.