Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Суха царевица
Модератор: Paublo_Eskobar
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Суха царевица
Илийката /sneqg/ по нагоре ти беше писал как да процедираш с царевицата 
Аз определно е предпочитам натюр
или варена или прокисната !

Аз определно е предпочитам натюр

-
- научил се да хвърля
Най-добре ескпериментирай!Раздели царевицата на две-едната я завари леко и по твое желание добави някакъв течен атрактор,а другата я остави да се вкисне и после две седмици да можеш да си измиеш ръцете от миризмата
Храниш здраво на две различни места и експериментираш със стръвта! 

- CERRUTI
- сериозен играч
Един пинис с киснатата царевица.....след като сте я киснали,слагатея на печката леко да поври......става още по ароматна и апетитна за рибите 

Да ви се похваля каква царевица си ''направих''
Оказа се,че от излета по-миналата седмица ми е останала суха царевица която ползвах за захранка.Оставил съм я в кофа с вода и не ме питайте какъв миш-маш е станало
Мислех да и сложа някакъв аромат обаче се чудя,мирише доста силно и не знам дали няма да отблъсне рибата.Какво бихте ме посъветвали 

- Invader
- научил се да хвърля
Изобщо няма да отблъсне рибата според мен. Напротив! Цяло лято карам на превкисната царевица. Сутрин като си вадя колата от гаража се оглеждам да няма някой да го уплаша. Кофтито е, че само със сапун можеш да измиеш после ръцетеsom4o написа:Да ви се похваля каква царевица си ''направих''Оказа се,че от излета по-миналата седмица ми е останала суха царевица която ползвах за захранка.Оставил съм я в кофа с вода и не ме питайте какъв миш-маш е станало
Мислех да и сложа някакъв аромат обаче се чудя,мирише доста силно и не знам дали няма да отблъсне рибата.Какво бихте ме посъветвали

Имах предвит,че може да отблъсна рибата ако сложа ароматизатор.И без това в момента около царевицата не се седи и никой освен мене не влиза в мазето 

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега вкиснало и прокиснало са 2 различни неща....много е възможно така да отблъснеш рибата та в близките дни въобще да не се завърти около мястотоsom4o написа:И без това в момента около царевицата не се седи и никой освен мене не влиза в мазето