Суха царевица

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Суха царевица

Мнение от alcora »

Илийката /sneqg/ по нагоре ти беше писал как да процедираш с царевицата :)
Аз определно е предпочитам натюр :) или варена или прокисната !
kaloyan-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaloyan-stz »

Най-добре ескпериментирай!Раздели царевицата на две-едната я завари леко и по твое желание добави някакъв течен атрактор,а другата я остави да се вкисне и после две седмици да можеш да си измиеш ръцете от миризмата :D Храниш здраво на две различни места и експериментираш със стръвта! :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Един пинис с киснатата царевица.....след като сте я киснали,слагатея на печката леко да поври......става още по ароматна и апетитна за рибите ;)
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Да ви се похваля каква царевица си ''направих'' :lol: Оказа се,че от излета по-миналата седмица ми е останала суха царевица която ползвах за захранка.Оставил съм я в кофа с вода и не ме питайте какъв миш-маш е станало :lol: Мислех да и сложа някакъв аромат обаче се чудя,мирише доста силно и не знам дали няма да отблъсне рибата.Какво бихте ме посъветвали :oops:
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

som4o написа:Да ви се похваля каква царевица си ''направих'' :lol: Оказа се,че от излета по-миналата седмица ми е останала суха царевица която ползвах за захранка.Оставил съм я в кофа с вода и не ме питайте какъв миш-маш е станало :lol: Мислех да и сложа някакъв аромат обаче се чудя,мирише доста силно и не знам дали няма да отблъсне рибата.Какво бихте ме посъветвали :oops:
Изобщо няма да отблъсне рибата според мен. Напротив! Цяло лято карам на превкисната царевица. Сутрин като си вадя колата от гаража се оглеждам да няма някой да го уплаша. Кофтито е, че само със сапун можеш да измиеш после ръцете :lol:
:fishing6:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Имах предвит,че може да отблъсна рибата ако сложа ароматизатор.И без това в момента около царевицата не се седи и никой освен мене не влиза в мазето :lol:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

som4o написа:И без това в момента около царевицата не се седи и никой освен мене не влиза в мазето :lol:
Колега вкиснало и прокиснало са 2 различни неща....много е възможно така да отблъснеш рибата та в близките дни въобще да не се завърти около мястото :) затова за всеки случай си направи и друга царевица.....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”