Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

На платени или не ? !
Модератор: dantho.mihov
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: На платени или не ? !
КЕФА цена няма
Всеки да лови където, каквото и както му харесва, защото нашето хоби трябва да носи на практикуващите го удоволствие!!!
п.п. Аз от четири години, освен да ловя на спининг друго не практикувам, въпреки че в по-голяма част от случайте си къпя воблерите и блесните по р.МАрица, когато съм там релаксирам и това ми е достатъчно!!!
На платено съм ходил последно преди 5 год. по време на забраната!

Всеки да лови където, каквото и както му харесва, защото нашето хоби трябва да носи на практикуващите го удоволствие!!!
п.п. Аз от четири години, освен да ловя на спининг друго не практикувам, въпреки че в по-голяма част от случайте си къпя воблерите и блесните по р.МАрица, когато съм там релаксирам и това ми е достатъчно!!!
На платено съм ходил последно преди 5 год. по време на забраната!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- drat
- разбира нещата
Когато имам време си ходя на неплатени язовири и си изкарвам екстра дори и да се валатирам от към риба.
Когато имам свободен половин ден платеното е добър вариант.
Платения и добре зарибен водоем ми дава възможност да пробвам нови монтажи и тактики.
Хубаво е, че ги има и двата варианта и всеки сам да си прецени кое как го устройва.
Добре, че го има форума та да споделяме каде как е защото е пълно с платени, но обезрибени водоеми на които освен да пълниме гушата на псевдо арендатора друго май неправим.
Нищо лошо не виждам да се качват снимки с риби от арендовани водоеми, но да се споделя мястото, условията, начина на риболов, стръв тактика и т.н.
Теми само със снимки и клипчета с пускане на риби без грам подробности за мен лично са избиване на комплекси и нищо повече.
Когато имам свободен половин ден платеното е добър вариант.
Платения и добре зарибен водоем ми дава възможност да пробвам нови монтажи и тактики.
Хубаво е, че ги има и двата варианта и всеки сам да си прецени кое как го устройва.
Добре, че го има форума та да споделяме каде как е защото е пълно с платени, но обезрибени водоеми на които освен да пълниме гушата на псевдо арендатора друго май неправим.
Нищо лошо не виждам да се качват снимки с риби от арендовани водоеми, но да се споделя мястото, условията, начина на риболов, стръв тактика и т.н.
Теми само със снимки и клипчета с пускане на риби без грам подробности за мен лично са избиване на комплекси и нищо повече.

-
- научил се да хвърля
Не сам ходил на платен водоем до сега и не смятам да ходя, да се лови на платено е все едно да биеш варзано куче,достатъчно пари хварлям за оборудване и такъми та да пълня гушата на арендатори, предпочитам да дам пари за зарибяване но не и на платен водоем
Да не говорим че в някои платени водоеми рибата е хваната с мрежи от разрешените язовири 

Празнотата е форма и формата е празнота, риболова е някъде по средата
-
- разбира нещата
Колеги защо само за 1 ден на платено?На повечето дават и да се спи.Пък и не е въпроса в това да хвърлиш и да вадиш,а въпроса е,че ще знаеш,че има риба и ако не я хванеш вероятно проблема е в теб,докато при повечето свободни водоеми хем няма риба(каракуда и червеноперка не ги броим),хем ще си мислиш,че проблема ти е в монтажа или захранката.Иначе да сългасен съм,че салатата и ракийката са приятно нещо,но аз главно отивам за да си направя кефа и да хвана поне една стойностна рибка.
Всеки си има мнение естествено. 
Просто можеби мнението ми се промени,защото преди ходех през седмица за по 2-3 дена на неплатено и хващах само каракуда,платика и пр. и рядко някое шаранче,а сега предпочитам да отида 1 път в месеца на платено и да хвана някоя друга по-стойностна рибка.Единственото неплатено което бих предпочел пред платено е дунава щото там хем си права кефа с некоя щучка хем такъв релакс като там никъде го няма

Просто можеби мнението ми се промени,защото преди ходех през седмица за по 2-3 дена на неплатено и хващах само каракуда,платика и пр. и рядко някое шаранче,а сега предпочитам да отида 1 път в месеца на платено и да хвана някоя друга по-стойностна рибка.Единственото неплатено което бих предпочел пред платено е дунава щото там хем си права кефа с некоя щучка хем такъв релакс като там никъде го няма

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за изразеното мнение.
Моите изводи са следните :
1. За риба се ходи защото това е удоволствието, което ни е събрало тук.
2.Парите се харчат за удоволствия като това и сметката много често е без значение.
3.Времетраенето на излета почти винаги е по кратко от желанието ни.
4.Мястото е личен избор на всеки.
5.Компанията винаги умножава кефа по време на риболов.
Така, че да ходим за риба- пък къде, за колко дни , с какви финанси е друг въпрос !!!
Наздраве и успехи в общото ни хоби
2.Парите се харчат за удоволствия като това и сметката много често е без значение.
Така, че да ходим за риба- пък къде, за колко дни , с какви финанси е друг въпрос !!!

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- и господ не е толокова добър
bat_boiko_nikolov написа:Благодаря на всички за изразеното мнение.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ясно и точноsnegk написа:bat_boiko_nikolov написа:Благодаря на всички за изразеното мнение.
Наздраве и успехи в общото ни хоби![]()
![]()

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?