Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Голям Беглик
-
- разбира нещата
Re: яз. Голям Беглик
Много е красиво.Прекрасен излет.
Явно в нашата татковина няма кой да спре бракониерството.
Явно в нашата татковина няма кой да спре бракониерството.
-
- сериозен играч
Прекрасен излет

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
как да стигнем до това приказно местенце/ние сме от тези,които милеят и пазят/
- bigfish133
- ще става разбирач
Красота отвсякъде с едно изключение ...
-
- научил се да хвърля
пеизажа е перфектен!!!

Супер излет!

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Уникална природа си имаме
Жалко че самите ние я съсипваме

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- st_piskov
- ще става разбирач
и аз бих искал да знам,сумати пъти минавам през тази красота и досега никога не бях се замислял,че има толкова страхотни места!и най-вече ме интересува проходим ли е пътя за автомобили?vsiak написа:как да стигнем до това приказно местенце/ние сме от тези,които милеят и пазят/
Колега поздравления за риболова и релакса,крайно съм разочарован,че и на това прекрасно място са се появили бракониери!Или това е няква нова порода"къмпингари-бракониери"?
На въпроса на колегите как да стигнат-пътя Батак-Доспат,стигате до стената на Голям Беглик(Васил Коларов),преди стената вдясно,след около 800 метра има асфалтов път и завивате вляво по посока язовира,след това пак вляво между едни стари бунгалца,после през гората и се озовавате в Рая.По надолу има още няколко удобни и проходими места,но на място най-добре ще се ориентирате,по тези места ходя всяка година и до сега съм бил с Опел"Калибра".Ако имате още въпроси пишете на лични!
Погледнете ми снимките в галерията,те са от там!
На въпроса на колегите как да стигнат-пътя Батак-Доспат,стигате до стената на Голям Беглик(Васил Коларов),преди стената вдясно,след около 800 метра има асфалтов път и завивате вляво по посока язовира,след това пак вляво между едни стари бунгалца,после през гората и се озовавате в Рая.По надолу има още няколко удобни и проходими места,но на място най-добре ще се ориентирате,по тези места ходя всяка година и до сега съм бил с Опел"Калибра".Ако имате още въпроси пишете на лични!
Погледнете ми снимките в галерията,те са от там!

- gorskia
- научил се да хвърля
Мястото не тайна , минавасе и от друго място но и това на Павката1977 става .
Аз карам след стената , подминавам 2 чешми и на табелата Чатъма в дясно .
Пътя е черен каменист насип но като се кара бавно и внимателно става .
Относно кея незнам кой го е правил , но там идва всяко лято едно семейство то Хасково.
Някой колеги вкарват и малки каравани . А на бракониерите едната кола със сигурност е софйска

Аз карам след стената , подминавам 2 чешми и на табелата Чатъма в дясно .
Пътя е черен каменист насип но като се кара бавно и внимателно става .
Относно кея незнам кой го е правил , но там идва всяко лято едно семейство то Хасково.
Някой колеги вкарват и малки каравани . А на бракониерите едната кола със сигурност е софйска

Последно промяна от gorskia на Вто Окт 06, 2009 8:22 pm, променено общо 1 път.
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Браво Горски!Много красиво!....Тоя пасат се тъй да му е капака вдигнат и по 8 на сто масло да гори-от скъпото 

А може би ще останат само щъркели и жаби!sote написа:Като гледам тези бракониери след години не риба, а и вода няма да остане -жалко за прекрасната природа!

Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Окт 12, 2009 8:45 pm, променено общо 2 пъти.