Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Защо не калве на марица
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Защо не калве на марица
Ето малко прясно инфо,предимно на фидер и по-малко на плувка :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B5%D0%BD
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B5%D0%BD
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вчера хващахме риба там,и не слушай Доктора,че не бъркаш,че като знам какви ходят по реката,лошо ми става и кофтито е,че са по ранобудни от нас и затварят капии .И зад гребната база е точно 2.5км,дай да уточним 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бутник,едва ли само на тези места има пасажи алай и карабалък.Сам знаеш ,че е по-добре е да си от Пазарджишката страна,пък и колко парашутисти има там.Знаеш,че за мене не е проблем да хващам такава риба,просто не ми е интересна в момента.Колегата едва ли е толкова добър в риболова "на изтичане",на маришки алай.По-добре би било за него да се ориентира към риболов на плувка "на чакане" на каракуда,шаран,каленик,кефал и др.,като именно поради тази причина го съветвам,да отиде на 7ми километър.Ако на колегата не му е ясно,нещо по риболова на алай,нека се обади,ще му обясня.Също така,съветът ми към него е да се ориентира към риболов на жива рибка на щука.Тя е активна в момента.
валатът не най-лошото нещо на света
Днес бях там само че от страната на Пазарджик,добър излет се получи СЛЕД 5 ДНИ ВАЛАТИ!!!
Един костур едър,един кефал и едно късане след 5 минути борба с шаран към 50-60см дълъг като кг незнам колко ще е бил,но ми скъса във водораслите за което и аз май си имах вина де,но това е друга бира.Дайте акъл как действате в такива случай,че аз съм с 0,18 и малки куки (12-14-16).
Един костур едър,един кефал и едно късане след 5 минути борба с шаран към 50-60см дълъг като кг незнам колко ще е бил,но ми скъса във водораслите за което и аз май си имах вина де,но това е друга бира.Дайте акъл как действате в такива случай,че аз съм с 0,18 и малки куки (12-14-16).
Моля събирайте си свинщината -утре пак ще сте там!!!А също и вашите деца-надявам се!
- калин кацаров
- сериозен играч
Подобно е положението и на Струма, риба се лови доволно, просто много хора не умеят да ловят на плувка на река. Нито да си направят подходяща линия, нито да захранват както трябва, нито да си водят плувката резултатно. А за усет къде точно да замятат и да очакват рибата, пък да не говорим .
Сподели опит ако може как търсиш шарана там,може нещо ново да кажеш което незнам