Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Помощ при избора
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Помощ при избора
Ангелчо , да ми ядеш ушите
Питането беше конкретно и отговора ( специално моят ) беше повече от конкретен ! Тва аргументи и пр. ........ абе тва да не ти е теорема
Пич , тва че си решил да ловиш определено с Шимано без значение какво е то си е лично твой проблем
Още повече че сам показа че питането ти беше по-скоро некъф си вид пофалване относно това какво ще си вземеш
За тия пари има доста по-добри от Катаната макари . Това че други ловели с нам кви си боклуци си е ташак работа при положение че питаш за нещо в даден ценови клас а специално в този ценови клас ще имаш възможноста да ловиш с един от най-големите боклуци за парите си и тъй !
Приятно ходене по реките и язовирите

Пич , тва че си решил да ловиш определено с Шимано без значение какво е то си е лично твой проблем

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Ангелчо , да ми ядеш ушитеПитането беше конкретно и отговора ( специално моят ) беше повече от конкретен ! Тва аргументи и пр. ........ абе тва да не ти е теорема
![]()
Пич , тва че си решил да ловиш определено с Шимано без значение какво е то си е лично твой проблемОще повече че сам показа че питането ти беше по-скоро некъф си вид пофалване относно това какво ще си вземеш
За тия пари има доста по-добри от Катаната макари . Това че други ловели с нам кви си боклуци си е ташак работа при положение че питаш за нещо в даден ценови клас а специално в този ценови клас ще имаш възможноста да ловиш с един от най-големите боклуци за парите си и тъй !
това некъфто вид похвалване знаиш ка ме издразни защотото не сам такъв човек като не ме познаваш не ме коментираи
и аз мога почна да пиша врели и некипели за теб нали но него правя защотото не завиждам и ако съм завиждал за нещо на някого
това е била благородна завист така че много мразя да ме коментират хора който не ме познават да знаеш ако не беше модератор
щеше да стане голям спор аз няма да пиша повече в тази тема зарати такива като теб които вместо да се отнасят добре с потребителите те се заяждат с тях и неим пука за популярността на този форум имам предвит теб г.Павел Иванов мразя хора като теб
който коментират друг човек без да знаят с какъв характер е той
айде и наслука че нямам думи

- Павел Иванов
Пич , се ми е тая какво и как интерпретираш ( тва ако я не знаеш таз дума ползвай речник
) , по-горе просто констатирах
пп - баси , нема ли да дойде заветният 15.09. как всека година

пп - баси , нема ли да дойде заветният 15.09. как всека година

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- сериозен играч
Малко е извън темата,ама не мога да се сдържа,та колега без да се заяждам искам да ти кажа по-добре тези пари дето ваще ще ти ги дадат за макара ги похарчи за курсве по български език и правопис.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
LynyrdSkynyrd написа:Малко е извън темата,ама не мога да се сдържа,та колега без да се заяждам искам да ти кажа по-добре тези пари дето ваще ще ти ги дадат за макара ги похарчи за курсве по български език и правопис.

Това,че пиша бързо и не мисля как да го напиша не означава,че немога да пиша много ви знаят човките ама за акъл неставатеLynyrdSkynyrd написа:Малко е извън темата,ама не мога да се сдържа,та колега без да се заяждам искам да ти кажа по-добре тези пари дето ваще ще ти ги дадат за макара ги похарчи за курсве по български език и правопис.
само се чудите как да се заядете с някого.

- Павел Иванов
Пич , повече от явно е че и четеш доста бързо та и не схващаш в повечето случаи какво си прочел гледам 

Павел Иванов
Павел Иванов
Това,че казва без да се заяждам а като не иска да се заяжда да не го пишиПавел Иванов написа:Пич , повече от явно е че и четеш доста бързо та и не схващаш в повечето случаи какво си прочел гледам
И АКО МОЖЕ ИЗТРИИ ТЕМАТА ИЛИ Я ЗАКЛЮЧИ ЧЕ САМО НЕРВИ МИ СЪЗДАВАТЕ

- Павел Иванов
Сорри че ще те разочаровам ама това се очартава от тия теми къде са ми любимки и не търпят заключване или изтриване от моя страна поне седмица и съответно спазарявам колегата модератор и администраторите също да не я бастисват . Тва хубаво ама ако темата е минала пет страници а в случаят е само на втората та сметам да поживее таз тема поне до 15.09.2009г. 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Абе хубав ден е - Вторник! (Щом така е решил гусин Иванов - те така ще е....fn1p написа:защо точно до тогава

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
"Това "накакъв вид хвалене", знаеш ли как ме подразни, защото не съм такъв човек. Като не ме познаваш - не ме коментирай.
И аз мога почна да пиша врели-некипели за теб, нали, но него правя, защото не завиждам и ако съм завиждал за нещо на някого, това е била благородна завист. Така че - много мразя да ме коментират хора, които не ме познават, да знаеш. Ако не беше модератор, щеше да стане голям спор.
Аз няма да пиша повече в тази тема заради такива като теб, които вместо да се отнасят добре с потребителите се заяждат с тях и не им пука за популярността на този форум. Имам предвит теб, г-н Павел Иванов, мразя хора като теб, които коментират друг човек без да знаят с какъв характер е той.
Айде, и наслука, че нямам думи."
б.р. Пооправих малко ... да се разбира.
И аз мога почна да пиша врели-некипели за теб, нали, но него правя, защото не завиждам и ако съм завиждал за нещо на някого, това е била благородна завист. Така че - много мразя да ме коментират хора, които не ме познават, да знаеш. Ако не беше модератор, щеше да стане голям спор.
Аз няма да пиша повече в тази тема заради такива като теб, които вместо да се отнасят добре с потребителите се заяждат с тях и не им пука за популярността на този форум. Имам предвит теб, г-н Павел Иванов, мразя хора като теб, които коментират друг човек без да знаят с какъв характер е той.
Айде, и наслука, че нямам думи."
б.р. Пооправих малко ... да се разбира.
"Щастие за всички, щастие даром!"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
До спасителната дата остават само 10 дни.
Та....всяка година малките деца тръпнат в очакване. Предстои им най-важната стъпка в живота им-първия учебен ден.
Децата се притесняват, плачат, радват се, а някъде в страни от цялата суматоха възрастните потребители на интернет форуми въздишат с облекчение, че са се оттървали от дечурлигата, а някои дори пият по една ракия за здравето на даскалите

Понеже си пич, а не некъв самохвалко ще ти разкажа за датата 15.09fn1p написа:защо точно до тогава
Та....всяка година малките деца тръпнат в очакване. Предстои им най-важната стъпка в живота им-първия учебен ден.
Децата се притесняват, плачат, радват се, а някъде в страни от цялата суматоха възрастните потребители на интернет форуми въздишат с облекчение, че са се оттървали от дечурлигата, а някои дори пият по една ракия за здравето на даскалите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз ще пия две!!!chirusa_bg написа:До спасителната дата остават само 10 дни.![]()
![]()
.......а някои дори пият по една ракия за здравето на даскалитеfn1p написа:защо точно до тогава

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Колега fn1p, участниците във форума ти дадоха съвсем добронамерени и аргументирани съвети и мнения за качествата на това, което си избрал, другото решаваш сам. Както се казва, умните хора се учат от чуждия опит, а останлите - от собствения. Втория начин е по-скъп.
Многократно сме коментирали качествата на ниския клас макари "Дайва" и "Шимано". Обикновено за приблизително същите пари можеш да си купиш много по-добра макара от по-"непристижни" марки, като например "Рьоби"(и нейните разновидности на други фирми), "Шекспир", "Тика". Истинското качество на "Дайва" и "Шимано" започва от средния клас - там са моделите "Тиера","Страдик", "Биомастер", ", по старите и съвсем прилични "Сол" и Кеприкорн"...
Колкото до наранената детска гордост и определения от сорта "мазя те", запази ги за себе си. Несъгласието с чуждо мнение не ти дава право да се изразяваш по такъв начин, още повече не твърде грамотно, при положение, че хората се стремят да ти помогнат. Говорим за хора с богат и дългогодишен опит и близо три пъти по-възрастни от теб. Лично за мен няма значение дали събеседника ми има риболовен опит от десет години и един ден, или просто от един ден, защото отдавам значение на други неща. Чел съм и други и твои постове, като ми прави впечатление, че обичаш да даваш крайни мнения - нещо, за което се изисква да разполагаш с това, което все още ти липсва.
Многократно сме коментирали качествата на ниския клас макари "Дайва" и "Шимано". Обикновено за приблизително същите пари можеш да си купиш много по-добра макара от по-"непристижни" марки, като например "Рьоби"(и нейните разновидности на други фирми), "Шекспир", "Тика". Истинското качество на "Дайва" и "Шимано" започва от средния клас - там са моделите "Тиера","Страдик", "Биомастер", ", по старите и съвсем прилични "Сол" и Кеприкорн"...
Колкото до наранената детска гордост и определения от сорта "мазя те", запази ги за себе си. Несъгласието с чуждо мнение не ти дава право да се изразяваш по такъв начин, още повече не твърде грамотно, при положение, че хората се стремят да ти помогнат. Говорим за хора с богат и дългогодишен опит и близо три пъти по-възрастни от теб. Лично за мен няма значение дали събеседника ми има риболовен опит от десет години и един ден, или просто от един ден, защото отдавам значение на други неща. Чел съм и други и твои постове, като ми прави впечатление, че обичаш да даваш крайни мнения - нещо, за което се изисква да разполагаш с това, което все още ти липсва.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;